Yoga retreat στην Εύβοια παρέα με τη Φθινοπωρινή ισημερία

Οι yoga instructors Μαρίνα Παππά και Άννα Καραγιάννη μας καλούν σε μια αναζωογονητική εμπειρία στο Μαρμάρι.

yoga

Μπορεί το φθινόπωρο να είναι ακόμη μακριά, η πρόσκληση όμως για το retreat της Μαρίνα Παππά και της Άννας Καραγιάννη στις 20-22 Σεπτεμβρίου με 4 πρακτικές yogaChakra art therapy και meditation στην Εύβοια μας βάζει σε mood ταξιδιού και όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις early bird προσφορές. Η ημερομηνία του retreat δεν είναι τυχαία, καθώς η Φθινοπωρινή ισημερία συμβολίζει την περίοδο κατά την οποία η ψυχή του ανθρώπου περνά το πρώτο στάδιο εξελίξης της. Το διεθνές αντίστοιχο όνομα της είναι Equinox και αναφέρεται στην εξισορρόπηση όλων των αντίρροπων δυνάμεων

Το retreat περιλαμβάνει δύο υπέροχες διανυκτερεύσεις στο @celinisuites στο Μαρμάρι Εύβοιας και τέσσερις πρακτικές yogaSound Bath bowls που συμπληρώνουν και οδηγούν σε ένα βαθύτερο διαλογισμό, ενώ το Chakra Art Therapy  βοηθάει το άτομο να ανακαλύψει νέες μορφές του ψυχισμού του. Στη τιμή περιλαμβάνονται welcome drink, δύο brunches και ένα δείπνο. 

yoga

Οι instructors δίνουν την ευκαιρία να τις γνωρίσετε καλύτερα πριν το αναζωογονητικό διήμερο. 

Η Μαρίνα Παππά έχει πιστοποιηθεί στην Ηatha yoga, Abhaya yoga, Aerial Yoga, Fascia, Ανατομία, Asthanga, Bahiranga Restorative, Φιλοσοφία της γιόγκα, Nada yoga, Mantras, Thai Massage. Άποψη της είναι, ότι το ταξίδι για τη γνώση του εαυτού δε σταματά ποτέ, γι'αυτό και υποστηρίζει την ολιστική κατανόηση της ύπαρξης (σώμα, ψυχή, νους) για την επίτευξη της σωματικής & συναισθηματικής υγείας. Πιστεύει πως η γιόγκα μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο να βρει αρμονία, ενσυνειδητότητα και νόημα στη ζωή του

Η Άννα Καραγιάννη έχει πιστοποιηθεί ως Δασκάλα Yoga παρακολουθώντας το πρόγραμμα των 200 ωρών RYT στο Ever Green Yoga Studios πάνω στη Vinyasa Krama Yoga. Ως Δασκάλα Yoga βρίσκει συνεχώς στοιχεία Ψυχοθεραπείας και ως Ψυχοθεραπεύτρια βρίσκει συνεχώς στοιχεία της Yoga. Μέσω της Vinyasa Krama Yoga ερχόμαστε σε επαφή με το σώμα μας προσπαθώντας να το ακούσουμε, να το παρατηρήσουμε και να το ενδυναμώσουμε, με σκοπό να δώσουμε χώρο στην καλλιέργεια του πνεύματος και να έρθουμε σε επαφή με τον Εαυτό μας. Στα μαθήματα της θα βρείτε το συνδυασμό της ανάπτυξης του Νου και της Ψυχής μέσα από την κίνηση του Σώματος, την Αγάπη και την Αποδοχή

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε με ένα κλίκ εδώ.

Πληροφορίες & Κρατήσεις: 
6936 982428  & 6940 626060 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ποιά νησιά πρωταγωνιστούν σε τζίρο από καταλύματα και εστίαση τον Μάιο σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ

Η Πάρος και η Μήλος πρωπορεύονται στις αυξήσεις αεροπορικών αφίξεων και εσόδων καταλυμάτων και εστίασης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/07/2024

Στην "Μαργιώρα" δεν έρχεσαι μόνο για να καλοφάς (αν και θα μπορούσες)

Εστιατόριο για δείπνο, wine και cocktail bar, ένα μικρό shop/delicatessen με εκλεκτά προϊόντα μικρών παραγωγών και μια κρυφή αυλή που εκτός των άλλων στεγάζει και διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι μερικά από τα πολλά πρόσωπα της Μαργιώρας.

Από την Τιφλίδα στον Καύκασο: Πήγαμε στη Γεωργία και καταλάβαμε γιατί (το κρασί και η γαστρονομία της) είναι τόσο hot

Σε ζυμώσεις, όχι μόνο πολιτικές, βρίσκεται η χώρα στα σύνορα Ευρώπης και Ασίας, που αναδεικνύεται σε νέο darling όσων αναζητούν νέες τάσεις στο ταξίδι, το φαγητό και το κρασί. Άλλωστε στις ζύμες και τις ζυμώσεις βρίσκεται και η καρδιά του ταξιδιωτικού της DNA.

Εν εξελίξει η αποκατάσταση της "Οικίας του Νέρωνα" στην Αρχαία Ολυμπία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αποκατάσταση των Ανατολικών Θερμών του Οκταγώνου στην Αρχαία Ολυμπία, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου του Υπουργείου Πολιτισμού για την ανάδειξη των ρωμαϊκών μνημείων της περιοχής.

Zagori Mountain Running: η γιορτή του μεγαλύτερου αγώνα ορεινού τρεξίματος ξεκινά

Η επίσημη έναρξη του φετινού Zagori Mountain Running θα γίνει την Παρασκευή 19 Ιουλίου.

Τα χωριά της Νάξου είναι ότι χρειαζόμαστε

Ακόμη και όταν οι παραλίες θα γεμίσουν ομπρελοξαπλώστρες και τα προνομιούχα σημεία με βίλες, η Νάξος θα αντιστέκεται χάρη στα διάσπαρτα στην ενδοχώρα χωριά της, που δεν εγκλωβίζονται στις "επιβολές" του μαζικού τουρισμού.