"Ο Πλάτανος", Καλαμπάκα: Πάσχα κάτω απ’ το αιωνόβιο δέντρο

Το εστιατόριο του Θέμη Μπέλλου μάς περιμένει για πασχαλινές λιχουδιές χωρίς προηγούμενο.

Πλάτανος Πάσχα Καλαμπάκα

Το εστιατόριο – προορισμός στη Μυκάνη του Θέμη Μπέλλου συνεχίζει να χαράζει νέα γευστικά μονοπάτια στη γειτονιά της Καλαμπάκας. Ο λόγος για τον "Πλάτανο", ένα εστιατόριο παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.

Πλάτανος Πάσχα Καλαμπάκα

Αυτό το γευστικό φαβορί στη γειτονιά της Καλαμπάκας ανανεώνει το ύφος και τη δημιουργικότητα των άκρως ελληνικών πιάτων του, σερβίροντας ευρηματικές εκδοχές αγαπημένων συνταγών, χωρίς όμως ποτέ να γυρίζει την πλάτη στα περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας του στη γευστική σκηνή της περιοχής.

Πλάτανος Πάσχα Καλαμπάκα

Έτσι, οι μαμαδίστικες comfort συνταγές που αγαπήσαμε στον "Πλάτανο", περνούν από δημιουργικό φίλτρο που αναδεικνύει ακόμη περισσότερη νοστιμιά σε κάθε μπουκιά, ταιριάζοντας την εκλεκτή πρώτη ύλη με τολμηρές ιδέες και τεχνικές αιχμής. Παράλληλα, τα διαλλεχτά υλικά παραμένουν πρώτο θέμα σε μαστόρικα μαγειρέματα βασισμένα στην εμπειρία δεκαετιών, ενώ για το φετινό πασχαλινό τραπέζι, στο επίκεντρο θα βρεθεί η κρεατοφαγική υπεροχή του "Πλάτανου", με premium κοπές, αλλά και παραδοσιακές λιχουδιές.

Πλάτανος Πάσχα Καλαμπάκα

Εξάλλου, ψησταριά και σχάρα δεν έχασαν ποτέ τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο στη μαγειρική πρόταση του "Πλάτανου", που παραμένει στην καρδιά του ένα μερακλίδικο steakhouse. Έτσι, κεμπάπια, σπαλομπριζόλες, χοιρινές κορτεζίνες και χωριάτικα λουκάνικα θα πλασαριστούν στο επίκεντρο των τραπεζιών του Πάσχα, με porterhouse, ribeyes και tomahawk steaks να περιμένουν όσους θέλουν να κινηθούν σε διεθνές ιδίωμα, στρώνοντας το δρόμο για τα παραδοσιακά σουξέ του Πάσχα, με ατόφια γεύση από Καλαμπάκα.

Πλάτανος Πάσχα Καλαμπάκα

"Platanos Steakhouse", Μύκανη Καλαμπάκας, 2432082342
www.platanosmykani.gr
FB: Πλατανος, Μυκανη
IG: @platanosmikani

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.