"Paros Agnanti Resort & Spa", Πάρος: Κυκλαδίτικο Πάσχα με τη διαχρονική γοητεία ενός ξενοδοχείου - αργαλειός συναισθημάτων που ανανεώνεται διαρκώς

Αγκαλιάζοντας την παραλία του Κριού, το παραθαλάσσιο πεντάστερο ξενοδοχείο με τους σταθερούς φαν και τη συνεχή αναγνώριση, συνεχίζει να ικανοποιεί τους επισκέπτες με νέες παροχές και επιλογές.

Paros Agnanti Resort & Spa Πάσχα Πάρος

Το δίπτυχο "φιλοξενία-εξυπηρέτηση" στην άριστη και απροσποίητη έκφρασή του και η αρμονική σχέση ποιότητας-τιμής, αποτελούν την πεμπτουσία της φιλοσοφίας του "Paros Agnanti Resort & Spa", με αποτέλεσμα διεθνείς τουριστικοί φορείς να το έχουν κατατάξει μεταξύ των κορυφαίων ξενοδοχείων σε ποιότητα φιλοξενίας, δικαιολογώντας απόλυτα τα 5 αστέρια που το χαρακτηρίζουν.

Ανανεώνοντας διαρκώς τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του και επενδύοντας στο καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, η επιβράβευση που έρχεται από τους σταθερούς επισκέπτες είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση της ιδιαιτερης δουλειάς που γίνεται στο "Paros Agnanti Resort & Spa".

Paros Agnanti Resort & Spa Πάσχα Πάρος

Χτισμένα πάνω σε λόφο στην αγαπημένη παραλία του Κριού, τα έξι κυβόσχημα κτίρια με καμάρες, κυκλαδίτικο αρχιτεκτονικού ρυθμού, στα οποία κυριαρχούν το λευκό, το μπλε και η πέτρα, προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και την Παροικιά, όπου θα βρεθείτε σε λίγα λεπτά για να ζήσετε τις κατανυκτικές λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του οικισμού. 

Paros Agnanti Resort & Spa Πάσχα Πάρος

Οι ολάνθιστοι, περιποιημένοι κήποι και η κομψή ατμόσφαιρα με τα έργα τέχνης δίνουν τόν τόνο στους κοινόχρηστους χώρους, ενώ στα δωμάτια-σουίτες το κλασικό ανταμώνει με το μοντέρνο, με σημείο αναφοράς τη σύγχρονη πολυτέλεια. 

Τεράστιες βεράντες με αναπαυτικούς καναπέδες, εστιατόριο και μπαρ, παιδική χαρά, παιδότοπος (playroom) και πισίνα για τους μικρούς θαμώνες του ξενοδοχείου, μπάρμπεκιου και εκκλησάκι συνθέτουν έναν απολαυστικό μικρόκοσμο καλοπέρασης για όλα τα γούστα. 

Paros Agnanti Resort & Spa Πάσχα Πάρος

Το νέο πολυτελές Olvia Spa προσφέρει στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης, με εξαιρετικές υπηρεσίες, ενώ τη φετινή ανανέωση υπογραμμίζουν και έντεκα ολοκαίνουριες σουίτες, σκαρφαλωμένες στην άκρη ενός από τους 5 λοφίσκους με μοναδική αισθητική ενσωματωμένες στο φυσικό τοπίο. 

Οι έντεκα ιδιωτικές πισίνες, καθρεφτίζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας το γαλάζιο του κυκλαδίτικου ουρανού,  ενώ την νύχτα αλλάζουν αποχρώσεις και από μπλε σε μωβ ή κίτρινο, χρωματίζουν τη διαμονή σας και  προσφέρουν μια ακόμα έκπληξη στις διακοπές σας. 

Paros Agnanti Resort & Spa Πάσχα Πάρος

Τα νέα δωμάτια συμπληρώνουν τέλεια τα υπόλοιπα 4 κτίρια του ξενοδοχείου, αναβαθμίζοντας τις παροχές του ικανοποιώντας τους λάτρεις της κυκλαδίτικης ομορφιάς. Οι σύγχρονες ανέσεις των δωματίων, αλλά και η ιδιωτικότητα που προσφέρουν, συμπληρώνονται από την μαγευτική θέα στην πασίγνωστη παραλία του Μαρτσέλο ή στους λόφους που τα περιβάλλουν. 

Το "Paros Agnanti Resort & Spa" είναι το ιδανικό ξενοδοχείο για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την αναψυχή με τον αθλητισμό. Οι εξωτερικοί χώροι ενδείκνυνται για τζόκινγκ, περιπάτους και ποδηλασία (μάλιστα το ξενοδοχείο είναι πιστοποιημένο ως bike friendly), ενώ υπάρχει γήπεδο αντισφαίρισης (τένις), padel και επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ). 

Paros Agnanti Resort & Spa Πάσχα Πάρος

Επιφωνήματα θαυμασμού κερδίζει η εντυπωσιακή πισίνα, σε ένα τοπίο που δημιουργεί μια μικρή σπηλιά και προσφέρεται για κολύμπι με  θέα το λευκό των σπιτιών της Παροικιάς και το μπλε του Αιγαίου, ή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας κοκτέιλ στο pool bar. 

Το "Paros Agnanti Resort & Spa" σάς προσκαλεί σε έναν κόσμο όπου η τέχνη και η πολυτέλεια συναντώνται, καθώς ο Εμμανουήλ Φωκιανός αποκαλύπτει τη Μοναδική Έκθεση Μαρμάρου που συνεχίζει δημιουργικά την παράδοση του παριανού "θησαυρού". 

Ένας προορισμός πολυτέλειας και ξεκούρασης στην Πάρο, το "Paros Agnanti Resort & Spa" θα γίνει ο ιδανικός προορισμός για το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα προσφέροντας ένα περιβάλλον χαλάρωσης και δράσης με μοναδική αισθητική. Από τις μοναδικές παραλίες του νησιού μέχρι τα γραφικά χωριά, όπως η κατάλευκη Μάρπησσα που γιορτάζει με το μοναδικό έθιμο των "Αναπαραστάσεων" και  από τις ιστορικές εκκλησίες και μονές μέχρι την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα της Παροικιάς και της Νάουσας, η Πάρος είναι γεμάτη προτάσεις για βόλτες, ενώ μοναδικά μονοπάτια σας περιμένουν να ανακαλύψετε μια διαφορετική όψη της Κυκλαδίτικης φύσης.  

Παραλία Κριός, Παροικιά, Πάρος, 22840 23205, 22840 25106
e-mail: info@parosagnanti.gr, www.parosagnanti.gr
FB: parosagnanti, IG: @parosagnanti

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.