"Yayaki", Σπέτσες: Στο πανέμορφο "σπίτι" του Karl και της Hannah η φροντίδα για τον επισκέπτη είναι η ίδια που δείχνουν στους φίλους και την οικογένειά τους

Ένα ξενοδοχείο με ψυχή που μας συνδέει με το νησί, τη φύση, τους ανθρώπους και τον εαυτό μας.

Yayaki Πάσχα Σπέτσες

Αποτίνοντας έναν ξεχωριστό φόρο τιμής στις ρίζες τους και τη γενναιοδωρία των γιαγιάδων τους, με μπόλικο μεράκι, ποίηση και γνώση, ο Karl και η Hannah έδεσαν στις Σπέτσες δημιουργώντας το "Yayaki".

Αξιοποιώντας τις σπουδές τους στη διάσημη ξενοδοχειακή σχολή της Glion στην Ελβετία, όπου γνωρίστηκαν, και την εμπειρία τους από την καριέρα τους στην άλλη πλευρά της Μάγχης, σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ο Karl και στο ψηφιακό μάρκετινγκ η Hannah, το ζευγάρι άφησε τις βαλίτσες του στις Σπέτσες και έδωσε πνοή στην περιπέτεια της δημιουργίας του δικού τους boutique hotel στη γη των προγόνων τους και των ονείρων τους. 

Yayaki Πάσχα Σπέτσες

Ερωτευμένοι με τις Σπέτσες και την ενέργεια του νησιού, βρήκαν σε ένα ήσυχο σημείο της παλιάς πόλης των Σπετσών το ιδανικό κτίριο για να κάνουν πράξη τη δική τους αντίληψη για τη φιλοξενία που θέλει να προσφέρεις στον επισκέπτη την ίδια αγάπη που δείχνεις στους φίλους και την οικογένειά σου. Κάτι ανάμεσα σε ένα οικογενειακό σπίτι και ένα boutique hotel, το "Yayaki" είναι ένας φόρος τιμής στις Ελληνίδες, Γερμανίδες, Λιβανέζες και Γαλλίδες γιαγιάδες τους, την ευγένεια, τη γενναιοδωρία και τη σοφία που τους κληροδότησαν. 

Yayaki Πάσχα Σπέτσες

Την ίδια αγάπη αποπνέει και το ατμοσφαιρικό κτίριο με την αυλή με τις ελιές, τις βουκαμβίλιες, την όμορφη πισίνα και το απροσποίητα φιλόξενο design στους τόνους της γης, της πέτρας και της θάλασσας, όπου κάθε λεπτομέρεια φέρει τα σημάδια αυτής της φροντίδας. Ένα νησί μες στο νησί, το "Yayaki" φέρνει την ξεχωριστή ατμόσφαιρα, τον ρυθμό των Σπετσών ακόμη πιο κοντά μας καλώντας μας να ρίξουμε ρυθμούς και να έρθουμε κοντά στους αγαπημένους μας και στον εαυτό μας. Το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα, που στις Σπέτσες γιορτάζεται με εκείνο τον ξεχωριστό συνδυασμό κοσμοπολιτισμού και παράδοσης που διαπνέει το νησί, είναι η ιδανική εποχή για να αφήσουμε κι εμείς εδώ τις βαλίτσες μας και να κάνουμε μια επανεκκίνηση με τη φροντίδα που δικαιούμαστε. 

Yayaki Πάσχα Σπέτσες

Κάθε δωμάτιο και σουίτα δανείζεται το όνομά του από το δικό του φυλαχτό, κάθε διαδρομή στα βοτσαλωτά μονοπάτια που θα σε φέρουν στο δικό σου είναι μέρος της εμπειρίας που φροντίζει σώμα και ψυχή. Η βιωσιμότητα στο "Yayaki" γίνεται πράξη αρωματίζοντας τα πιάτα του ξεχωριστού χορτοφαγικού πρωινού που σερβίρεται στην υπέροχη βεράντα με λεβάντα, βασιλικό και θυμάρι από τον κήπο, αλλά χρησιμοποιώντας τα και ως εντομοαπωθητικό! Το νερό δεν έρχεται ποτέ σε πλαστικό μπουκάλι, το στρώμα της "Cocomat" είναι από φυσικά υλικά, ενώ το αγαπημένο τους μεταφορικό μέσο είναι το e-bike.     

Yayaki Πάσχα Σπέτσες

Μασάζ, γιόγκα, πιλάτες και fitness προγράμματα συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα ευεξίας στο καλά εξοπλισμένο στούντιο του "Yayaki", ενώ τα 15 δωμάτια και σουίτες κάνουν το ξενοδοχείο ιδανικό και για να το κλείσεις ολόκληρο φιλοξενώντας εδώ μια αξέχαστη εκδήλωση.    

Yayaki Πάσχα Σπέτσες

Ανάμεσα στους ανοιξιάτικους περιπάτους στο ανθισμένο νησί, την πρώτη βουτιά σε μια από τις βοτσαλωτές παραλίες με τα πεύκα, αλλά και τα Πασχαλινά τελετουργικά όπως η συνάντηση των Επιταφίων υπό το φως των κεριών στην πλατεία της Ντάπιας και το κάψιμο μιας βάρκας κατά την Ανάσταση θυμίζοντας τη γιορτή της Αρμάτας, το "Yayaki” και οι άνθρωποί του θα γίνουν οι δικοί σας άνθρωποι γι αυτές τις διακοπές φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια της διαμονής σας, πιστή στο πνεύμα της φιλοξενίας του. 

yayaki-spetses.com, karl@yayaki-spetses.com, 306970506667, hannah@yayaki-spetses.com, 306985722452
FB: YayakiSpetses
IG: yayakispetses

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.