"Capari Suites", Ελαφόνησος | Ένα χαλαρωτικό καταφύγιο μας ξεκλειδώνει τον νησιώτικο παράδεισο της Πελοποννήσου

Μέσα σε έναν υπέροχο κήπο με απεριόριστη θέα στη θάλασσα και στον Λακωνικό Κόλπο, εντός ενός πιστοποιημένου οικολογικού και βιολογικού κτήματος, το συγκρότημα "Capari Suites" είναι το ιδανικό ησυχαστήριο για να υποδεχθείτε την Ανάσταση με ανάταση της ψυχής.

Capari Suites Πάσχα Ελαφόνησος

Ένας μακρινός παράδεισος που θα τον νιώσετε σαν στο σπίτι σας, καθώς προσφέρει μια μαγευτική παραθαλάσσια και ορεινή θέα, απομονωμένο από τα γύρω σπίτια, τα ξενοδοχεία και τους κεντρικούς δρόμους, το "Capari Suites" φτιάχνει το ιδανικό περιβάλλον επαφής με τη φύση που ταιριάζει στην παρθένα γοητεία της Ελαφονήσου. Το νησί που μπήκε στον "χάρτη" των ταξιδιών μας χάρη στη μοναδική παραλία του Σίμου με την πανδαισία χρωμάτων της, τα πεντακάθαρα νερά της, τους φυσικούς αμμόλοφους που ξεπερνούν τα 10μ. σε ύψος, τα απίστευτης ομορφιάς κρίνα της θάλασσας και το μοναδικό πάντρεμα γης και θάλασσας σε μια λωρίδα που φαντάζει ως μονοπάτι προς τον ουρανό. 

Capari Suites Πάσχα Ελαφόνησος

Προσεγμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, με ξεχωριστή αισθητική που συνδυάζει το αφαιρετικό νησιώτικο στιλ με την έθνικ διάθεση, τα δωμάτια και οι σουίτες διαφορετικών τύπων του "Capari Suites" σε κερδίζουν με την οικογενειακή ατμόσφαιρα, την άνεση και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε λογικές τιμές. Τα 10.000 τετραγωνικών μέτρα του κτήματος προσφέρουν ιδιωτικότητα, δωρεάν χώρο στάθμευσης, ανοιξιάτικες μυρωδιές της φύσης και πανοραμική θέα στη θάλασσα και στον Λακωνικό Κόλπο.

Capari Suites Πάσχα Ελαφόνησος

Τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν μπαλκόνια και βεράντες με θέα, ενώ όλα τα προιοντα τα οποία παράγονται στο κτήμα της οικογένειας όπως λάδι, ελιές και όλα τα φρούτα και κηπευτικά είναι βιολογικά. 

Capari Suites Πάσχα Ελαφόνησος

Το "Capari Suites" προσφέρεται για Πάσχα χαλάρωσης με φόντο το απέραντο γαλάζιο αλλά και ανακαλύψεις στην αντίπερα όχθη της Πελοποννήσου, από την κατανυκτική τέτοιες μέρες καστροπολιτείας της Μονεμβασιάς ως το το εντυπωσιακό Σπήλαιο Καστανιάς στη Νεάπολη, το απολιθωμένο δάσος του Κόρακα και τα περιπατητικά μονοπάτια του Κάβο Μαλιά. 

Capari Suites Πάσχα Ελαφόνησος

Καπάρι, Ελαφόνησος, 2734061200, reservations.elafonisos@eightdimensions.com
www.caparisuites.gr, Facebook, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.