Στρατηγική συνεργασία του ΕΟΤ με την Emirates για την ενίσχυση του τουρισμού στην Ελλάδα

Η Emirates έχει δεσμευτεί να υποστηρίξει την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας, ενισχύοντας την ροή του εισερχόμενου τουρισμού από κορυφαίες αγορές προς την χώρα μας.

Στρατηγική συνεργασία του ΕΟΤ με την Emirates

 O Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με την Emirates στο περιθώριο της ITB Berlin 2024, με στόχο την ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισμού και την προβολή της Ελλάδας σε σημαντικές αγορές. 

Ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Δημήτρης Φραγκάκης δήλωσε: "Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Emirates. Μία εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο προκειμένου να επεκταθούμε σε σημαντικές αγορές και να φέρουμε κοντά το κοινό που εκτιμά τον πλούτο του Ελληνικού πολιτισμού, την ποικιλία των τοπίων, τη ζεστή φιλοξενία και τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Είμαστε βέβαιοι ότι με τις κοινές πρωτοβουλίες  που θα πάρουμε με την Emirates, θα προσελκύσουμε νέα κοινά και αγορές για τη χώρα μας". 

Στρατηγική συνεργασία του ΕΟΤ με την Emirates
Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Thierry Aucoc, Senior Vice President, Commercial Operations, Europe της Emirates και ο Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ.

Η Emirates έχει δεσμευτεί να υποστηρίξει την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας, ενισχύοντας την ροή του εισερχόμενου τουρισμού από κορυφαίες αγορές προς την χώρα μας, όπως οι  ΗΠΑ, τα Ηνωμένα Αραβικά  Εμιράτα, η Αυστραλία, η Ινδία και η Κίνα, μέσω διαφημιστικών προγραμμάτων και ενεργειών δημοσίων σχέσεων. 

Η νέα συμφωνία υπογραμμίζει τους μακροπρόθεσμους επιχειρηματικούς στόχους της Emirates για την αγορά, καθώς συνεχίζει να εξυπηρετεί την ήδη ισχυρή διεθνή ταξιδιωτική ζήτηση προς την Ελλάδα.

Στρατηγική συνεργασία του ΕΟΤ με την Emirates
Διακρίνονται από αριστερά: Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Adnan Kazim, Αναπληρωτής Πρόεδρος της Emirates και Γενικός Εμπορικός Διευθυντής, Thierry Aucoc, Senior Vice President, Commercial Operations, Europe της Emirates.

Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Thierry Aucoc, Senior Vice President, Commercial Operations, Europe της Emirates και ο Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ. Παρών ήταν επίσης ο Adnan Kazim, Αναπληρωτής Πρόεδρος της Emirates και Γενικός Εμπορικός Διευθυντής, ο οποίος δήλωσε: "Είμαστε χαρούμενοι που συνεταιριζόμαστε με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και προσδοκούμε σε μία στενή συνεργασία προκειμένου να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα στη χώρα. Αυτή η συμφωνία μαρτυρά τη δέσμευσή μας στην Ελληνική αγορά, όπου σταδιακά έχουμε αυξήσει τη συνδεσιμότητα και την παρουσία μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η συλλογική μας προσπάθεια θα ενθαρρύνει τους ταξιδιώτες να επισκεφτούν τα όμορφα τοπία και τα αξιοθέατα της Ελλάδας".   

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.