Η Norse Atlantic Airways ξεκινά τις πωλήσεις εισιτηρίων για νέα δρομολόγια μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης

Τα εισιτήρια μεταξύ της Αθήνας και της Νέας Υόρκης / JFK πωλούνται τώρα από €239 για απλή μετάβαση συμπεριλαμβανομένων φόρων και τελών.

αεροπλάνο

Η Norse Atlantic Airways, η πρωτοποριακή αεροπορική εταιρεία μεγάλων αποστάσεων με προσιτές τιμές, ανακοινώνει την έναρξη των πωλήσεων εισιτηρίων για το νέο δρομολόγιό της που θα συνδέει την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη / JFK. Το νέο δρομολόγιο θα καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση των Αμερικανών ταξιδιωτών που αναζητούν να εξερευνήσουν τα μαγευτικά τοπία και τους πολιτιστικούς θησαυρούς της Ελλάδας.

Τα εισιτήρια μεταξύ της Αθήνας και της Νέας Υόρκης / JFK πωλούνται τώρα από €239 για απλή μετάβαση συμπεριλαμβανομένων φόρων και τελών. Οι πτήσεις θα εκτελούνται έως και πέντε φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, από τις 30 Μαΐου 2024 έως τις 26 Οκτωβρίου.

Με έναν αυξανόμενο αριθμό Αμερικανών που εκφράζουν έντονο ενδιαφέρον να ανακαλύψουν την ομορφιά της Ελλάδας, η Norse Atlantic Airways αναγνωρίζει την ανάγκη για μια απρόσκοπτη, άμεση, προσιτή και βολική ταξιδιωτική λύση.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσφέρει απαράμιλλη συνδεσιμότητα και εγκαταστάσεις υψηλού παγκόσμιου επιπέδου, εξασφαλίζοντας ένα ομαλό και ευχάριστο ταξίδι για τους επιβάτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες προς την Ελλάδα και τα νησιά της. Αυτή η σύνδεση όχι μόνο ανοίγει πόρτες για τον τουρισμό, αλλά ενισχύει επίσης τους πολιτιστικούς και οικονομικούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την έναρξη των πωλήσεων εισιτηρίων για το δρομολόγιο Αθήνα - Νέα Υόρκη / JFK. Η έναρξη του νέου δρομολογίου υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να ανταποκρινόμαστε στις εξελισσόμενες ταξιδιωτικές ανάγκες των επιβατών μας. Πιστεύουμε ότι αυτή η σύνδεση όχι μόνο θα καλύψει τη ζήτηση για ταξίδια στην Ελλάδα, αλλά θα δημιουργήσει επίσης ευκαιρίες για πολιτιστικές ανταλλαγές και επιχειρηματικές συνεργασίες μεταξύ αυτών των δύο δυναμικών προορισμών", δήλωσε ο Bjorn Tore Larsen, CEO και Ιδρυτής της Norse Atlantic Airways.

Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ δήλωσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανακοίνωση της Norse Atlantic Airways για την έναρξη των απευθείας πτήσεων μεταξύ της Αθήνας και της Νέας Υόρκης / JFK για το καλοκαίρι του 2024! Πρόκειται για μια πραγματικά εξαιρετική εξέλιξη για το αεροδρόμιο, την πόλη και τη χώρα μας, καθώς ενισχύει την διασυνδεσιμότητά μας και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών στο ταξιδιωτικό κοινό. Οι ΗΠΑ έχουν παραδοσιακά υπάρξει η πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά για την Αθήνα και, ειδικά το 2023, ο αριθμός των επιβατών μεταξύ της Αθήνας και των προορισμών στις ΗΠΑ, εκτοξεύθηκε, καταγράφοντας διψήφια αύξηση σε σχέση με την προ-πανδημική εποχή, με τη Νέα Υόρκη να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Είμαστε απολύτως βέβαιοι πως το δρομολόγιο θα έχει τεράστια επιτυχία, καθώς οι επιβάτες θα απολαύσουν το εξαιρετικό προϊόν που προσφέρει η Norse Atlantic Airways. Ευχόμαστε στη νέα αεροπορική εταιρεία-συνεργάτη μας ασφαλείς και γεμάτες πτήσεις και δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε στενά προκειμένου να συμβάλουμε ουσιαστικά στην επιτυχία  του  δρομολογίου".  

Η Norse Atlantic διαθέτει αποκλειστικά σύγχρονα αεροσκάφη Boeing 787 Dreamliner. Η καμπίνα προσφέρει στους επιβάτες μια χαλαρή και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία με κάθε θέση να περιλαμβάνει προσωπική, υπερσύγχρονη εμπειρία ψυχαγωγίας. Η καμπίνα Norse Premium προσφέρει κορυφαία στον κλάδο θέση 43" με ανάκλιση 12".

Η Norse Atlantic προσφέρει δύο επιλογές καμπίνας: Economy και Norse Premium. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν από μια απλή γκάμα ναύλων, Light, Classic και Flextra, που αντικατοπτρίζουν τον τρόπο που επιθυμούν να ταξιδέψουν και τις επιλογές που είναι σημαντικές για αυτούς. Οι ναύλοι Light αντιπροσωπεύουν την επιλογή αξίας της Norse, ενώ οι ναύλοι Flextra περιλαμβάνουν το μέγιστο όριο αποσκευών, δύο υπηρεσίες γευμάτων και αυξημένη ευελιξία εισιτηρίων.

Περισσότερα στο www.flynorse.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.