"One&Only Aesthesis": Το παραθαλάσσιο θέρετρο της Αθηναϊκής Ριβιέρας άνοιξε τις πύλες του

Το resort της Γλυφάδας καλωσόρισε τους πρώτους του επισκέπτες, χαράζοντας μια νέα πορεία στην ελληνική φιλοξενία.

One&Only Aesthesis

Το "One&Only Aesthesis", το resort της Αθηναϊκής Ριβιέρας άνοιξε τις πύλες του στις 11 Νοεμβρίου, καλωσορίζοντας τους πρώτους του επισκέπτες και χαράζοντας μια νέα πορεία στην ελληνική φιλοξενία.

"Το άνοιγμα του 'One&Only Aesthesis' αποτελεί ορόσημο και σημαντικό επίτευγμα για την Kerzner International, καθώς συνεχίζουμε τη στρατηγική μας επέκταση στην Ευρώπη και σε βασικές αγορές σε όλο τον κόσμο", λέει ο Philippe Zuber, Διευθύνων Σύμβουλος της Kerzner International. "Η εξαιρετική, μοναδική συλλογή υπερπολυτελών θέρετρων και ιδιωτικών κατοικιών 'One&Only' συνυπάρχει αρμονικά με το φυσικό τοπίο, τη βιώσιμη χρήση φυσικών πόρων και τον θετικό αντίκτυπο στις τοπικές κοινότητες, στοιχεία που είναι όλα ενσωματωμένα στο 'One&Only Aesthesis'. Μαζί με τη Grivalia Hospitality, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αποτελέσουμε την κινητήρια δύναμη πίσω από την αναγέννηση της Γλυφάδας και της Αθηναϊκής Ριβιέρας".

One&Only Aesthesis

Το "One&Only Aesthesis" προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή bungalows, σουιτών, κατοικιών, αλλά και βιλών που επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία της φιλοξενίας δίπλα στη θάλασσα. Η αρχιτεκτονική αποτίει φόρο τιμής στο mid-century design με φυσικά υλικά.

One&Only Aesthesis

Στην καρδιά αυτού του παραθαλάσσιου καταφυγίου βρίσκεται η Villa One, που απλώνεται σε 1.400 τ.μ., ενώ διαθέτει 922 τ.μ. εξωτερικών χώρων που περιλαμβάνουν τεράστια πισίνα με ανεμπόδιστη θέα σε κάθε γωνία και ένα "κατάστρωμα" που ξεκινά από την κατοικία και φτάνει μέχρι το νερό. Διαθέτει πισίνα 25 μέτρων, παραθαλάσσιο τζακούζι και ένα "βυθισμένο" σαλόνι με τζάκι. Δίπλα βρίσκεται η Villa Nostos με κεντρική πισίνα, υπαίθριο σαλόνι και τραπεζαρία με τζάκι και καταπράσινους κήπους. Το resort προσφέρει επίσης και τα μοναδικά One&Only Private Homes που διαθέτουν όλες τις ανέσεις μιας σύγχρονης κατοικίας, ενώ αποτελεί μέρος του προγράμματος Private Homes Rental.

Γεύσεις εμπνευσμένες από Ελλάδα

One&Only Aesthesis

Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στη γαστρονομία. Στους πρωταγωνιστές αυτής της εξαιρετικής συλλογής εστιατορίων ανήκει το "Manko", με ιδιωτική πισίνα και τρία μπαρ, ένα μέρος όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν κουζίνα εμπνευσμένη από το Περού. Ο Executive Chef του "One&Only Aesthesis", Frederic Le Gac, συνεργάστηκε για τα μενού του resort με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, σεφ Ettore Botrini, ο οποίος φέρνει τη δική του ξεχωριστή ματιά στη μεσογειακή κουζίνα με το "Ora by Ettore Botrini". 

Στις επιλογές προστίθενται και το "El Bar de Paco Morales" από τον Ισπανό, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, σεφ Paco Morales. Στο "El Bar de Paco Morales", ο ίδιος επαναπροσδιορίζει την ανδαλουσιανή κουζίνα με μεσογειακές γεύσεις,

One&Only Aesthesis

Αναδεικνύοντας τη γαστρονομική κληρονομιά και τις πρώτες ύλες της ελληνικής γης, το μπαρ "Alelia" υμνεί την πλούσια παράδοση της χώρας γύρω από την ελιά, σερβίροντας αριστοτεχνικά φτιαγμένα κοκτέιλ εμπλουτισμένα με ελιές, βότανα και εσπεριδοειδή. Με θέα στην πισίνα του Aesthesis, το "Minima" ενδείκνυται για χαλαρό ποτό όλη την ημέρα και ελαφριά γεύματα. Καθώς ο ήλιος δύει, οι ρυθμοί ανεβαίνουν στο "Thimisi", όπου τα ευφάνταστα κοκτέιλ και η επιλεγμένη λίστα κρασιών έχουν τον πρώτο λόγο.

Εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους

One&Only Aesthesis

Συνδυάζοντας τον πολιτισμό με τη φύση, το "One&Only Aesthesis" προσφέρει εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους. Από ειδικά σχεδιασμένες περιηγήσεις στην Ακρόπολη και τα μνημεία, μέχρι workshops κατασκευής χειροποίητων σανδαλιών και μυήσεις στη συντήρηση σπάνιων έργων τέχνης και κοσμημάτων στο Μουσείο Μπενάκη.

Το Club One, στην καρδιά του θέρετρου, λειτουργεί ως κέντρο γυμναστικής και χαλάρωσης, διαθέτοντας πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, γήπεδα τένις και Padel. Για τους μικρότερους επισκέπτες ηλικίας τεσσάρων έως έντεκα ετών, το ειδικά σχεδιασμένο κλαμπ KidsOnly υπόσχεται περιπέτειες μέσα στη φύση, με ένα γιγαντιαίο δεντρόσπιτο, καταπράσινους κήπους και υπαίθρια παιχνίδια. 

Guerlain Spa στην Ελλάδα

One&Only Aesthesis

Το "One&Only" συνεργάστηκε με τον διάσημο γαλλικό οίκο ομορφιάς για να ανοίξει το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα. Διαθέτει δέκα υπερπολυτελή δωμάτια θεραπείας, συμπεριλαμβανομένων δύο ευρύχωρων δίκλινων σουιτών, σάουνα, χαμάμ, εξωτερική πισίνα και ένα γυμναστήριο. Αυτό το ταξίδι ευεξίας ενισχύεται περαιτέρω με το Bastien Gonzalez Pedi:Mani:Cure Studio που προσφέρει ένα άγγιγμα ομορφιάς και περιποίησης για τα χέρια και πόδια με την υπογραφή του Γάλλου μετρ του είδους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.