Το "ξενοδοχείο της χούντας" απέκτησε η HIG

Σε συμφωνία με την HIG Capital για την πώληση του ημιτελούς ξενοδοχείου στην Αλθέα της Αγίας Μαρίνας ήρθε η Eurobank, με το τίμημα της συμφωνίας να ξεπερνά τα 20 εκατ. ευρώ.

ξενοδοχείο της χούντας

Σε συμφωνία με την HIG Capital για την πώληση του ημιτελούς ξενοδοχείου στην Αλθέα της Αγίας Μαρίνας ήρθε η Eurobank, με το τίμημα της συμφωνίας να ξεπερνά τα 20 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για το λεγόμενο "ξενοδοχείο της χούντας", καθώς η κατασκευή του ξεκίνησε την περίοδο της 7ετούς χούντας στην Ελλάδα τη δεκαετία του ’70 αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Το τεράστιο ξενοδοχειακό οικοδόμημα αποτελείται από ένα κεντρικό κτίριο, καθώς επίσης και δύο επιπλέον σειρές από μπανγκαλόου, πάνω στην παραλιακή λεωφόρο και μπροστά στη θάλασσα, στην περιοχή της Αλθέας.

Διαβάστε περισσότερα στο capital.gr 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Κολύμπι στον Σηκουάνα αυτό το καλοκαίρι: Ρωτήσαμε 10 Παριζιάνους αν θα το τολμήσουν

Από τις 5 Ιουλίου μέχρι το τέλος Αυγούστου, το Παρίσι βάζει μαγιό, βουτάει στο εμβληματικό του ποτάμι και προτείνει ένα εντελώς νέο -ή μήπως βαθιά παλιό;- τρόπο να ζεις την πόλη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
19/08/2025

"Αναποδιές": Μια έκθεση τέχνης κοιτάζει λοξά την Πάρο

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Διαδρομές στη Μάρπησσα 2025" θα πραγματοποιηθεί μια έκθεση που συνδυάζει περφόρμανς, βίντεο κι εγκαταστάσεις για να εξερευνήσει το ατελές και το παραδοσιακό μέσα στην τελειότητα της island chic πολυτελείας.

Η Μεσσηνία σε γαστρονομικό αναβρασμό

H "Costa Navarino" βαθαίνει το γαστρονομικό της αποτύπωμα στη Μεσσηνία με μια πλειάδα καλών εστιατορίων απλωμένων στα τέσσερα ξενοδοχεία του συγκροτήματος, αλλά και νέες συνεργασίες με πολυβραβευμένους σεφ.

Λένε πως αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες του Ιονίου

Από τα πιο μεγάλα και διάσημα νησιά μέχρι τα μικρά και θαυματουργά, τα Επτάνησα με το άφθονο πράσινο που κρέμεται πάνω από τα νερά τους είναι εδώ για να προσφέρουν κάτι διαφορετικό.

Οι καλύτερες παραλίες της Αθήνας σύμφωνα με το Condé Nast Traveller

Για τις "πιο όμορφες παραλίες της Αθήνας, από ήσυχους κολπίσκους μέχρι παραλίες που εγκρίνουν οι celebrities" μας ενημερώνει το έγκριτο Μέσο.

Η Λίλα Μπακλέση έχει γυρίσει την Ευρώπη χωρίς Google Maps

Δεν χωράνε σε βαλίτσες όσα πολύτιμα φέρνει από τα ταξίδια της στον κόσμο η ταλαντούχα ηθοποιός, που ετοιμάζεται για καλοκαιρινή περιοδεία με την "Αντιγόνη" του Σοφοκλή.

Οι 10 πιο φαντασμαγορικές πισίνες του κόσμου, φυσικές και τεχνικές

Πόσο μακριά πρέπει να ταξιδέψεις για να κολυμπήσεις στις πιο όμορφες πισίνες του κόσμου;