Η τέχνη της ναξιώτικης φιλοξενίας

Η Νάξος δεν ονομάζεται άδικα η βασίλισσα των Κυκλάδων καθώς διαθέτει μεγάλη ποικιλομορφία και μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Νάξος

Η Νάξος δεν ονομάζεται άδικα η βασίλισσα των Κυκλάδων καθώς διαθέτει μεγάλη ποικιλομορφία και μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Έχοντας ως βάση αυτό, το 1981 δημιουργήσαμε το Zas Travel το πρώτο τουριστικό γραφείο του νησιού που ακόμα και σήμερα συνδέει την Νάξο με όλη την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και τον κόσμο. Επιπροσθέτως, η αυξανόμενη ανάγκη σε συνδυασμό με την είσοδο της τεχνολογίας στην ζωή μας μάς οδήγησε στην δημιουργία του ηλεκτρονικού τμήματος πώλησης εισιτηρίων του Zas ferries.

Στο online site μας υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε κράτηση σε όλες τις εγχώριες αλλά και διεθνείς ακτοπλοϊκές εταιρείες. Τέλος, το 2020 στην οικογένειά μας προστέθηκε ένα νέο τμήμα πώλησης εκδρομών το Zas Tours που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε μέσω των υπαίθριων και όχι μόνο δραστηριοτήτων του τόσο την Νάξο όσο και άλλα νησιά του Αιγαίου.

Νάξος

Παράλληλα, διαθέτοντας καλλιτεχνικές ευαισθησίες που πηγάζουν από την έντονη επιρροή της παράδοσης του τόπου μας, τα δυο μας ξενοδοχεία που διαθέτουν από το υπουργείο τον τίτλο "Art Hotel" περιμένουν να σας εντυπωσιάσουν με την μοναδικότητά τους.
Το "Iria Beach Art Hotel" βρίσκεται στην καρδιά της πανέμορφης παραλίας της Αγίας Άννας και με την μοναδική θέα του στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου σε μαγεύει από την πρώτη στιγμή που θα περάσεις την είσοδο με την μεγάλη ροζ βουκαμβίλια του. Ήδη από τον χώρο υποδοχής θα προσέξεις τα γυάλινα Μουράνο και την επιβλητική γοργόνα την οποία έχει επιμεληθεί η καλλιτέχνης Σοφία Χατζηγρηγοράκη μαζί με άλλα έργα. Το ευγενές προσωπικό του θα είναι πάντα εκεί να σε εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειαστείς.

Iria Beach Art hotel: Αγία Άννα, Νάξος 22850-42600 www.iriabeach-naxos.com
Zas Travel: Λιμάνι Νάξου, 22850-23330 www.zas.gr
Zas Travel: Ακτή Πρωτοπαδάκη, 22850-22500 www.zasferries.com
Zas Tours: Ακτή Πρωτοπαδάκη, 22850-225000 www.zastours.com

Νάξος

Από την άλλη το "Kouros Art Hotel" που το όνομά του είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο γνωστό μαρμάμρινο άγαλμα βρίσκεται στην ήρεμη περιοχή της Στελίδας. Ως το μοναδικό adults only ξενοδοχείο του νησιού είναι ένα πργαμτικό κομψοτέχνημα με πίνακες ζωγραφικής, μεγάλους κατάφυτους κήπους και μαρμαρένια αγάλματα να κοσμούν το εσωτερικό του, συνδυάζοντας την παράδοση με τη νέα εποχή. Από τον λόφο του έχεις πανοραμική θέα στην Χώρα και από τις μεγάλες βεράντες του το πρωί μπορείς να χαλαρώσεις βλέποντας χιλιάδες σέρφερ που καταφθάνουν απ' όλο τον κιόσμο στην διάσημη παραλία της Λαγκούνας. Τα ξενοδοχεία μας επίσης φημίζονται για το παραδοσιακό πρωινό τους το οποίο παρασκευάζεται καθημερινά με φρέσκα υλικά. Φημισμένες είναι οι πίτες μας με χειροποιήτο φύλλο, τα σιροπιαστά γλυκά αλλά και οι μαρμελάδες με φρέσκα φρούτα εποχής από τον κήπο μας.

Kouros Art hotel: Στελίδα, Νάξος, 22850-29150 www.kouros-naxos.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.