Το καλοκαιρινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πάρτε μια πρώτη γεύση και ετοιμαστείτε για τα πιο νόστιμα ταξίδια του καλοκαιριού!

taste cover

Στο έξτρα πλούσιο, ταξιδιάρικο και λαχταριστό τεύχος του Taste & Travel που κυκλοφορεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου στα περίπτερα, προαιρετικά, μαζί με το "αθηνόραμα" ταξιδεύουμε στην καλοκαιρινή Ελλάδα αλλά και τον κόσμο και σας μεταφέρουμε σε πρώτο πρόσωπο τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες και tips για να σχεδιάσετε τις διακοπές και τις εξορμήσεις σας. 
Οι συντάκτριες και οι συντάκτες του περιοδικού περπάτησαν την Κρήτη από άκρη σε άκρη, βούτηξαν σε μαγικές παραλίες και δοκίμασαν αυθεντικά ταβερνάκια, γύρισαν τη Λέσβο σε ένα οδοιπορικό με άρωμα ούζου αλλά και τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες σε ένα ξεχωριστό food trip. Απόλαυσαν την νέα τάση του solo ταξιδιού μεταφέροντας χρήσιμες συμβουλές και εμπειρίες, εξασφάλισαν "20 μέρες στο Βιετνάμ" μέσα από τις ανακαλύψεις μιας σεφ και ενός εστιάτορα που βάλθηκαν να… δοκιμάσουν τα πάντα, ξεκίνησαν για ένα ξεχωριστό road trip κατά μήκος του Ατλαντικού στην Πορτογαλία και αφέθηκαν στο γλυκό πολύχρωμο χάος του Μαρακές. Επισκέφτηκαν πρωτοπόρα εστιατόρια - εργαστήρια βιωσιμότητας ανά την Ευρώπη, συνομίλησαν με οραματιστές σεφ και συγκέντρωσαν τις πιο δυνατές αφορμές για μουσικά και πολιτιστικά ταξίδια με αφορμή. Και μαζί, ένα μεγάλο αφιέρωμα στη γαστρονομία της καλοκαιρινής Ελλάδας του 2023 που μας περιμένει πιο ανανεωμένη από ποτέ με ταβέρνες και εστιατόρια - προορισμός και τα μυστικά των σεφ τους - από την Καλντέρα της Σαντορίνης, τα ανερχόμενα νησιά του Ιουνίου και Μύκονο ως τις αμμουδιές της Μεσσηνίας και τη Θεσσαλονίκη. 
Κρατήστε σημειώσεις και φτιάξτε βαλίτσες! 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.