Οι σεφ του χειμώνα: 13 εστιατόρια προορισμός για γευστικά ταξίδια

Πειραγμένη παράδοση και αυθεντική νοστιμιά είναι οι σταθεροί συνταξιδιώτες μας, σε ένα γαστρονομικό οδοιπορικό που δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε.

Οι σεφ του χειμώνα: 13 εστιατόρια προορισμός για γευστικά ταξίδια

Απ’ τον Όλυμπο ως την Κρήτη κι από εκεί πίσω στη Θεσσαλονίκη και τη Δυτική Μακεδονία, η γεύση της Ελλάδας χαράζει και φέτος το δρόμο των ταξιδιών μας, με μοντέρνα εστιατόρια σε ζωηρές κωμοπόλεις και παραδοσιακές ταβέρνες στη ζεστή καρδιά αγαπημένων ξενώνων να γίνονται αυτόνομοι προορισμοί για τις χειμωνιάτικες αποδράσεις μας. Πειραγμένη παράδοση και αυθεντική νοστιμιά είναι οι σταθεροί συνταξιδιώτες μας, σε ένα γαστρονομικό οδοιπορικό που δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε. Ελάτε μαζί μας!

Δείτε το αφιέρωμά μας εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

72 ώρες στη Ναύπακτο: Βόλτες, φαγητό, ποτό στο βενετσιάνικο λιμάνι και στα ορεινά

Η θαλασσινή πολιτεία με την καρτποσταλίστικη ομορφιά και τα ελατοσκέπαστα χωριουδάκια στα ψηλά της, σε περιμένει μόλις δυόμισι ώρες μακριά από την Αθήνα για αξέχαστα long weekends.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΜΟΥΡΑ
11/05/2025

Electra Rhythm Athens: Ένα νέο ξενοδοχείο έρχεται στην Ερμού

Η Αθήνα υποδέχεται ένα νέο ξενοδοχείο λίγα μόλις βήματα απ' την Πλατεία Συντάγματος.

Είναι το νερό το νέο πολυπόθητο amenity στα ξενοδοχεία;

To εμπλουτισμένο νερό και κατά πόσο γίνεται μέρος μιας νέας καθημερινότητας στο σύμπαν του ταξιδιού.

"Ελευθερία": Μια έκθεση αφιερωμένη στο ζωγραφικό έργο της Μαρίας Φιλοπούλου έρχεται στο Ναύπλιο

Η Μαρία Φιλοπούλου, μέσα από δέκα πέντε ζωγραφικά έργα και δύο γλυπτά, εκφράζει μια βαθιά εσωτερική ανάγκη δημιουργίας.

Κωνσταντινούπολη: Πάντα στην κόψη της Ανατολής και της Δύσης- Τα γευστικά best of

Κάποτε την αποκάλεσαν "Πόλη" γιατί θεωρούνταν η ωραιότερη του κόσμου. Παρότι πολλοί υποστηρίζουν πως δεν ισχύει, η Κωνσταντινούπολη παραμένει η μόνη πόλη που ακροβατεί μεταξύ Ανατολής και Δύσης.

Το παλιό δικαστήριο που μεταμορφώθηκε σε εντυπωσιακό ξενοδοχείο

Στην καρδιά των καναλιών, εμφανίστηκε ένα νέο σημείο αναφοράς για το ευρωπαϊκό hospitality.