Ο «Rockstar της Γιόγκα» Krishna Das έρχεται στην Ελλάδα

Για ένα τετραήμερο retreat και μια μεγάλη συναυλία στη Μανή και ένα σεμινάριο στην Αθήνα.

Ο «Rockstar της Γιόγκα» Krishna Das έρχεται στην Ελλάδα

O Krishna Das ο Αμερικάνος τραγουδοποιός, γνωστός ως «Rockstar της Γιόγκα», και τιμημένος από τα Grammy Awards έρχεται φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Καλεσμένος από το ΝYSY Studios, πρωτοποριακό στούντιο/ακαδημία γιόγκα και πιλάτες στην Ελλάδα, θα παρευρεθεί για πέντε ημέρες στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσουν 3 δράσεις: το τετραήμερο Zen Rocks - Retreat in Nature στη Μάνη, τη συναυλία στο Zen Rocks Mani και τέλος, το μουσικό και φιλοσοφικό σεμινάριο στο ΝΥSY Studios στο Μοναστηράκι.

Ο «Rockstar της Γιόγκα» Krishna Das έρχεται στην Ελλάδα - εικόνα 1

Έγινε πρώτα γνωστός για στην Αμερική μέσα από τις παραστάσεις του στην ινδουιστική λατρευτική μουσική γνωστή ως kirtan. Συνδυάζοντας την παραδοσιακή Ινδική μουσική με μοντέρνες ενορχηστρώσεις, έγινε γνωστός ως ο «Rockstar της Γιόγκα" στα Grammy Awards του 2012 όταν προτάθηκε για το βραβείο στην κατηγορία New Age για το άλμπουμ του «Live Ananda». ‘Επαιξε και στην τελετή των βραβείων Grammy το 2013.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες, όπως τον Hans Christian και τον Sting ο οποίος εμφανίζεται στο άλμπουμ «Pilgrim Heart» του Krishna Das. Το βραβευμένο ντοκυμαντέρ, «One Track Heart: The Story of Krishna Das», έχει προβληθεί σε πάνω από 100 πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών και πολλές άλλες χώρες. Ο Krishna Das περιοδεύει ανά τον κόσμο και ανοίγει τις καρδιές των ακροατών του με την βαθιά του φωνή, την μοναδική του μουσική, αλλά και τις προσωπικές εξιστορήσεις του από το πνευματικό του μονοπάτι κοντά στον μεγάλο Ινδό δάσκαλο Neem Karoli Baba, γνωστό ως Maharajji. Το 2014, βοήθησε να δημιουργηθεί το Ίδρυμα Kirtan Wallah, ένας μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικός οργανισμός, αφιερωμένος στη διάδοση της μουσικής και της πνευματικής διδασκαλίας.

«Love Everyone Retreat» | 25-29/07| Zen Rocks Mani | Καλλιανεϊκα, Μάνης | 2103232004, 6934212039 |, www.zenrocksmaniretreat.com
Krishna Das Live Concert | 28/7 | 9 μ.μ. | Zen Rocks Mani | Καλλιανεϊκα, Μάνης | Κόστος: € 35€ | 2103232004, 6934212039 | www.zenrocksmaniretreat.com
Σεμινάριο “Peace of My Heart” με τον Krishna και την ομάδα του “Συζητήσεις και Τραγούδια με τον Krishna Das” | ΝΥSY Studios |Αιόλου 43, Μοναστηράκι | Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 |6.30 – 9.30 μ.μ. | Κόστος: 65€ Early Bird (Μέχρι τις 15 Ιουνίου) & € 70 (Από τις 16 Ιουνίου και μετά) | www.nysystudios.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ένα από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία της Ελλάδας σε ενδιαφέρον update

Το sui generis Dexamenes Seaside Hotel στην Κουρούτα προσφέρει νέες προτάσεις διαμονής ενώ αναβαθμίζει και τη γευστική εμπειρία του, πάντοτε υπό τον εξαίρετο Γκίκα Ξενάκη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/02/2026

Πτήσεις στην Ευρώπη με δωρεάν Wi-Fi από την KLM

Τέλος το offline, αφού η αεροπορική εταιρεία προσφέρει σταδιακά δωρεάν internet στους επιβάτες της, καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης τους.

Traveller Review Awards 2026: Στις πιο φιλόξενες περιοχές του κόσμου η Ήπειρος

Μαζί με ελληνικούς προορισμούς όπως τα Χανιά, τη Σκόπελο, τη Κάρπαθο και το Λασίθι, η Ήπειρος αναδείχθηκε για την αυθεντική φιλοξενία της.

Πόλος έλξης για τους Ιρλανδούς η Ελλάδα με "πυξίδα" την Αθήνα

Το 2025 αυξήθηκαν κατά 37,4% σε σχέση με το 2024 οι ταξιδιώτες, με τις απευθείας πτήσεις να καθιερώνουν την Αθήνα ως city break προορισμού.

Το "Malice" γυρίζεται στην Πάρο και οι πρωταγωνιστές του έχουν μαγευτεί από το νησί

Ντέιβιντ Ντουκόβνι και Τζακ Γουάιτολ μίλησαν με τα καλύτερα για το νησί, αναβαθμίζοντας την παρουσία του ως προορισμό κινηματογραφικών/τηλεοπτικών ταινιών.

Origami Boutique Residences: το ιδανικό καταφύγιο ηρεμίας και ιδιωτικότητας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο του Ναυπλίου, το boutique κατάλυμα με τη σύγχρονη αισθητική προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για μια ρομαντική εμπειρία διαμονής με το ταίρι σας.

Επόμενη στάση, ανθισμένες κερασιές: Γιατί αξίζει να ταξιδέψεις σε Ιαπωνία και Νότια Κορέα

Ταξίδι στην Ανατολή: "Κρας τεστ" ανάμεσα σε Ιαπωνία και Νότια Κορέα - Εκεί που την άνοιξη ανθίζουν οι κερασιές και ο ρομαντισμός της φύσης καθηλώνει.