Θες «Thess Bao» για καλό σκοπό, για λίγες μέρες ακόμη

Το street-food στέκι του Δημήτρη Παμπόρη παρουσιάζει αφράτα baos με την υπογραφή βραβευμένων σεφ και φιλανθρωπική γεύση, έως τις 13 Νοεμβρίου.

Θες «Thess Bao» για καλό σκοπό, για λίγες μέρες ακόμη

Baos για καλό σκοπό θα σερβίρει το «Thess Bao» του Δημήτρη Παμπόρη, ο οποίος συμπράττει με τους εκλεκτούς συναδέλφους του, Γκίκα Ξενάκη, Άνταμ Κοντοβά και Αλέξανδρο Τσιοτίνη, σε ένα project ειδικά σχεδιασμένων baos, τα έσοδα των οποίων θα υποστηρίξουν τη ΜΚΟ «Μέριμνα για το Παιδί» στη Θεσσαλονίκη.

Θες «Thess Bao» για καλό σκοπό, για λίγες μέρες ακόμη - εικόνα 1
© Isaak Vavouras

Το street food στέκι του πολυβραβευμένου σεφ, που έφερε νέα πνοή στην καλοφαγική πιάτσα της οδού Καλαποθάκη στη Θεσσαλονίκη, ειδικεύεται στις πρωτότυπες μίξεις του εξωτισμού των baos με την παράδοση της πόλης στο καλό και πληθωρικό φαγητό του δρόμου, αφού προτάσεις όπως τα baos με γύρο κοτόπουλου, ή με κολοκυθοκεφτέδες, σερβίρονται πλάι σε classics σαν τα baos με τραγανή γαρίδα σε panko, ή με πάπια πεκίνου κονφί.

Για λίγες μέρες ακόμη, όμως, το ευφάνταστο μενού του «Thess Bao» πλουτίζουν οι custom made δημιουργίες τριών πολυβραβευμένων σεφ. Ο Γκίκας Ξενάκης, head chef του εστιατορίου «Aleria» στην Αθήνα, Κριτής του τηλεοπτικού TOP CHEF στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και καθηγητής της σχολής Le Monde, υπογράφει bao με παραδοσιακά ψητά σουτζουκάκια, σάλτσα από πιπεριές φλωρίνης, γιαούρτι και kimchi, ο Άνταμ Κοντοβάς, head chef του «Kobra» και κριτής του «Game of Chefs», φτιάχνει Bahn-Mi Bao με ψητό κοτόπουλο, πίκλες, φρέσκα μυρωδικά και μαγιονέζα Miso, ενώ ο chef patron του «CTC restaurant», Αλέξανδρος Τσιοτίνης, βάζει στο bao του κροκέτα πάπιας μαγειρεμένη με gastrique πορτοκαλιού, μαγιονέζα πορτοκάλι, και ψητό pack choi.

Η ενέργεια, που ξεκίνησε στις 13 Οκτωβρίου, θα τρέξει μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Μέριμνα για το Παιδί» στη Θεσσαλονίκη.

«Thess Bao», Καλαποθάκη 3, Θεσσαλονίκη 2310235225, FB: Thess Bao IG: @ thessbao

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

Τα ξενοδοχεία του χειμώνα: Πού θα μείνεις στις φετινές χειμερινές σου εξορμήσεις

Αν ετοιμάζεστε για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα αυτά είναι τα ξενοδοχεία που πρέπει να τσεκάρετε!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Eliamos Villas Hotel & Spa: Το boutique καταφύγιο στην Κεφαλονιά με θέα που κόβει την ανάσα

Ένα wellness retreat όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση και την αυθεντικότητα του Ιονίου.

Amirandes: Η ψυχή της Κρήτης γίνεται εμπειρία όπως μόνο η Grecotel ξέρει

Όσοι έχουν έρθει στo "Amirandes" το γνωρίζουν. Δεν είναι απλώς ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, αλλά η επιτομή του πώς η Grecotel ξέρει να κάνει την ψυχή ενός τόπου αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτόν το χειμώνα ζούμε την Κρήτη αλλιώς.

Η Αθηναϊκή φινέτσα του "The Dolli"

Στο σημείο όπου η ελληνική πρωτεύουσα ενώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της, ο επισκέπτης συναντά τον αληθινό εαυτό της, μέσα από μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας, ανόθευτης κομψότητας και ταξιδιωτικής έμπνευσης.

Το χειμερινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πλούσιο και χορταστικό, σας στρώνει το χάρτη για τα πιο νόστιμα ταξίδια του χειμώνα!