Θες «Thess Bao» για καλό σκοπό, για λίγες μέρες ακόμη

Το street-food στέκι του Δημήτρη Παμπόρη παρουσιάζει αφράτα baos με την υπογραφή βραβευμένων σεφ και φιλανθρωπική γεύση, έως τις 13 Νοεμβρίου.

Θες «Thess Bao» για καλό σκοπό, για λίγες μέρες ακόμη

Baos για καλό σκοπό θα σερβίρει το «Thess Bao» του Δημήτρη Παμπόρη, ο οποίος συμπράττει με τους εκλεκτούς συναδέλφους του, Γκίκα Ξενάκη, Άνταμ Κοντοβά και Αλέξανδρο Τσιοτίνη, σε ένα project ειδικά σχεδιασμένων baos, τα έσοδα των οποίων θα υποστηρίξουν τη ΜΚΟ «Μέριμνα για το Παιδί» στη Θεσσαλονίκη.

Θες «Thess Bao» για καλό σκοπό, για λίγες μέρες ακόμη - εικόνα 1
© Isaak Vavouras

Το street food στέκι του πολυβραβευμένου σεφ, που έφερε νέα πνοή στην καλοφαγική πιάτσα της οδού Καλαποθάκη στη Θεσσαλονίκη, ειδικεύεται στις πρωτότυπες μίξεις του εξωτισμού των baos με την παράδοση της πόλης στο καλό και πληθωρικό φαγητό του δρόμου, αφού προτάσεις όπως τα baos με γύρο κοτόπουλου, ή με κολοκυθοκεφτέδες, σερβίρονται πλάι σε classics σαν τα baos με τραγανή γαρίδα σε panko, ή με πάπια πεκίνου κονφί.

Για λίγες μέρες ακόμη, όμως, το ευφάνταστο μενού του «Thess Bao» πλουτίζουν οι custom made δημιουργίες τριών πολυβραβευμένων σεφ. Ο Γκίκας Ξενάκης, head chef του εστιατορίου «Aleria» στην Αθήνα, Κριτής του τηλεοπτικού TOP CHEF στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και καθηγητής της σχολής Le Monde, υπογράφει bao με παραδοσιακά ψητά σουτζουκάκια, σάλτσα από πιπεριές φλωρίνης, γιαούρτι και kimchi, ο Άνταμ Κοντοβάς, head chef του «Kobra» και κριτής του «Game of Chefs», φτιάχνει Bahn-Mi Bao με ψητό κοτόπουλο, πίκλες, φρέσκα μυρωδικά και μαγιονέζα Miso, ενώ ο chef patron του «CTC restaurant», Αλέξανδρος Τσιοτίνης, βάζει στο bao του κροκέτα πάπιας μαγειρεμένη με gastrique πορτοκαλιού, μαγιονέζα πορτοκάλι, και ψητό pack choi.

Η ενέργεια, που ξεκίνησε στις 13 Οκτωβρίου, θα τρέξει μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Μέριμνα για το Παιδί» στη Θεσσαλονίκη.

«Thess Bao», Καλαποθάκη 3, Θεσσαλονίκη 2310235225, FB: Thess Bao IG: @ thessbao

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Είναι το νερό το νέο πολυπόθητο amenity στα ξενοδοχεία;

To εμπλουτισμένο νερό και κατά πόσο γίνεται μέρος μιας νέας καθημερινότητας στο σύμπαν του ταξιδιού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
09/05/2025

"Ελευθερία": Μια έκθεση αφιερωμένη στο ζωγραφικό έργο της Μαρίας Φιλοπούλου έρχεται στο Ναύπλιο

Η Μαρία Φιλοπούλου, μέσα από δέκα πέντε ζωγραφικά έργα και δύο γλυπτά, εκφράζει μια βαθιά εσωτερική ανάγκη δημιουργίας.

Κωνσταντινούπολη: Πάντα στην κόψη της Ανατολής και της Δύσης- Τα γευστικά best of

Κάποτε την αποκάλεσαν "Πόλη" γιατί θεωρούνταν η ωραιότερη του κόσμου. Παρότι πολλοί υποστηρίζουν πως δεν ισχύει, η Κωνσταντινούπολη παραμένει η μόνη πόλη που ακροβατεί μεταξύ Ανατολής και Δύσης.

Το παλιό δικαστήριο που μεταμορφώθηκε σε εντυπωσιακό ξενοδοχείο

Στην καρδιά των καναλιών, εμφανίστηκε ένα νέο σημείο αναφοράς για το ευρωπαϊκό hospitality.

Η HotelBrain ενισχύει την παρουσία της στην Κέρκυρα με το "Akron Seascape Resort"

Ο κορυφαίος ξενοδοχειακός όμιλος στην Ελλάδα επεκτείνει τη δραστηριότητά του στο Ιόνιο.

Η easyJet ανακοίνωσε εκπτώσεις σε επιλεγμένες πτήσεις

Η easyJet εγκαινιάζει το πρόγραμμα προσφορών "Big Orange Sale" με εκπτώσεις έως 20% για πτήσεις από και προς Ελλάδα.