Taste the West στο «Sesa»

Δεν είναι τυχαίο ότι το «Sesa Boutique Hotel» κατάφερε να φέρει στη Δυτική Ελλάδα ένα από τα πρώτα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας.

Taste the West στο «Sesa»

Όταν πρωτοάνοιξε πριν από μερικά χρόνια σε ένα ειδυλλιακό τοπίο δίπλα στην παραλία Κανάλι στην Πρέβεζα, το «Sesa Boutique Hotel» του Δημοσθένη Βήχα έκανε αμέσως αισθητή την αγάπη του για την υψηλή την γαστρονομία και δεν είναι τυχαίο ότι σύντομα κατάφερε να φέρει στη Δυτική Ελλάδα ένα από τα πρώτα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και συνεχίζει να τιμάται ανελλιπώς κάθε χρόνο στο θεσμό.

Taste the West στο «Sesa» - εικόνα 1

Η μπριγάδα της κουζίνας, με επικεφαλής τον Κώστα Τερζούδη, προτείνει πιάτα με εμφανή στοιχεία ελληνικότητας σε μια σύγχρονη νεοαστική εκδοχή που συνδέεται πάντα με την παράδοση. Πιάτα όπως το λιγκουίνι γαρίδας με bisque αρωματισμένη με βανίλια και το σπαγγέτι με μελιτζάνα, πιπεριά Φλωρίνης, ελιές, φρέσκια ρίγανη και ανθότυρο επιβεβαιώνουν την εμπνευσμένη ανανέωση παραδοσιακών γεύσεων με εκλεκτά υλικά και τοπικό χρώμα. Νέες γεύσεις όπως το καλαμάρι με σπανάκι, chutney μάνγκο, chorizo και butter milk καρύδας ή το λαβράκι chimichurri με σάλτσα πάπρικας, χόρτα εποχής και λαδολέμονο ανοίγουν νέα κοσμοπολίτικα μονοπάτια και κάνουν τα παράλια της Πρέβεζας γαστρονομικό προορισμό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

Τα ξενοδοχεία του χειμώνα: Πού θα μείνεις στις φετινές χειμερινές σου εξορμήσεις

Αν ετοιμάζεστε για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα αυτά είναι τα ξενοδοχεία που πρέπει να τσεκάρετε!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Eliamos Villas Hotel & Spa: Το boutique καταφύγιο στην Κεφαλονιά με θέα που κόβει την ανάσα

Ένα wellness retreat όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση και την αυθεντικότητα του Ιονίου.

Amirandes: Η ψυχή της Κρήτης γίνεται εμπειρία όπως μόνο η Grecotel ξέρει

Όσοι έχουν έρθει στo "Amirandes" το γνωρίζουν. Δεν είναι απλώς ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, αλλά η επιτομή του πώς η Grecotel ξέρει να κάνει την ψυχή ενός τόπου αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτόν το χειμώνα ζούμε την Κρήτη αλλιώς.

Η Αθηναϊκή φινέτσα του "The Dolli"

Στο σημείο όπου η ελληνική πρωτεύουσα ενώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της, ο επισκέπτης συναντά τον αληθινό εαυτό της, μέσα από μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας, ανόθευτης κομψότητας και ταξιδιωτικής έμπνευσης.

Το χειμερινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πλούσιο και χορταστικό, σας στρώνει το χάρτη για τα πιο νόστιμα ταξίδια του χειμώνα!