Το S. Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν τη «Thigaterra»

Το κομψό εστιατόριο «Thigaterra» είναι η νέα και πολύ ενδιαφέρουσα άφιξη που συντονίζει την Κρήτη στους ρυθμούς του παγκοσμίως ανερχόμενου διατροφικού κινήματος του Slow Food.

Το S. Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν τη «Thigaterra»

Το κομψό εστιατόριο «Thigaterra» είναι η νέα και πολύ ενδιαφέρουσα άφιξη στην περιοχή της Αμμουδάρας, πολύ κοντά στο Ηράκλειο, που συντονίζει την Κρήτη στους ρυθμούς του παγκοσμίως ανερχόμενου διατροφικού κινήματος του Slow Food. Ο ιδιαίτερος σεβασμός και η βαθιά αγάπη για τη φύση και όλα όσα γενναιόδωρα μας προσφέρει αποτυπώνονται τόσο στην απλόχωρη σάλα, όπου κυριαρχούν τα ξεκούραστα και γήινα χρώματα, όσο και στο μενού που αποτίνει φόρο τιμής στις πρώτες ύλες της εποχής και τα προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από μικρούς παραγωγούς της χώρας μας.

Οι γεύσεις παντρεύουν την παραδοσιακή όψη της ελληνικής κουζίνας με τη μοντέρνα μαγειρική αντίληψη και τις σύγχρονες τεχνικές, κάνοντας τη «Thigaterra» ένα πολύ ξεχωριστό εστιατόριο για τον γαστρονομικά ανήσυχο επισκέπτη της Κρήτης. Την εμπειρία συμπληρώνουν αρμονικά τα signature cocktails αλλά και ένα επισκέψιμο Παντοπωλείο και Κελάρι με εκλεκτά προϊόντα που αξίζει να ανακαλύψετε.

Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 109, Αμμουδάρα Ηρακλείου | 2816008777 | www.thigaterra.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

Τα ξενοδοχεία του χειμώνα: Πού θα μείνεις στις φετινές χειμερινές σου εξορμήσεις

Αν ετοιμάζεστε για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα αυτά είναι τα ξενοδοχεία που πρέπει να τσεκάρετε!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Eliamos Villas Hotel & Spa: Το boutique καταφύγιο στην Κεφαλονιά με θέα που κόβει την ανάσα

Ένα wellness retreat όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση και την αυθεντικότητα του Ιονίου.

Amirandes: Η ψυχή της Κρήτης γίνεται εμπειρία όπως μόνο η Grecotel ξέρει

Όσοι έχουν έρθει στo "Amirandes" το γνωρίζουν. Δεν είναι απλώς ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, αλλά η επιτομή του πώς η Grecotel ξέρει να κάνει την ψυχή ενός τόπου αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτόν το χειμώνα ζούμε την Κρήτη αλλιώς.

Η Αθηναϊκή φινέτσα του "The Dolli"

Στο σημείο όπου η ελληνική πρωτεύουσα ενώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της, ο επισκέπτης συναντά τον αληθινό εαυτό της, μέσα από μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας, ανόθευτης κομψότητας και ταξιδιωτικής έμπνευσης.

Το χειμερινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πλούσιο και χορταστικό, σας στρώνει το χάρτη για τα πιο νόστιμα ταξίδια του χειμώνα!