Ανανεωμένο επιστρέφει το «El Resto» στο Πήλιο

Ελληνικές γεύσεις με διεθνείς επιρροές ετοιμάζει για το resto-bar του «Agapitos Villas & Guesthouses» ο Κίμωνας Λιγδάς, στη δεύτερη χρονιά του στο Πήλιο.

Ανανεωμένο επιστρέφει το «El Resto» στο Πήλιο

To «El Resto bar» υποδέχεται για δεύτερη συνεχομένη χρόνια τον ταλαντούχο chef Κίμωνα Λιγδά που, με μεγάλη διεθνή εμπειρία («La maison De Boef» / 1* Michelin, «Rouges Tomates» / 1* Michelin , «Le Chalet dela Foret» / 2* Michelin) και σημαντική πορεία στην Ελλάδα («2 ΜΑΖΙ», «Clap the restaurant»), σχεδιάζει ένα μενού ελληνικό, αλλά και με επιρροές από όλο τον κόσμο, για τη νέα σεζόν του «El Resto» στο Πήλιο.

Εστιατόριο του «Agapitos Villas & Guesthouses», που έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του για το καλοκαίρι, με εντυπωσιακή θέα και σε απόσταση αναπνοής από τις παραλίες παπά-νερό, Αη-Γιάννη και Νταμουχάρης, το «El Resto» φιλοδοξεί να αναβαθμίσει τον γαστρονομικό χάρτη της περιοχής, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, μέσα από συνεργασίες με τοπικούς κτηνοτρόφους, αλιείς και παραγωγούς.

Ανανεωμένο επιστρέφει το «El Resto» στο Πήλιο - εικόνα 1

Το μενού, που θα ανανεώνεται και θα αλλάζει ανάλογα με τις πρώτες ύλες διαθέσιμες στην τοπική αγορά, συμπληρώνεται φυσικά από μια μεγάλη και ανανεωμένη λίστα κρασιών, με προσεκτικές επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

Τα ξενοδοχεία του χειμώνα: Πού θα μείνεις στις φετινές χειμερινές σου εξορμήσεις

Αν ετοιμάζεστε για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα αυτά είναι τα ξενοδοχεία που πρέπει να τσεκάρετε!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Eliamos Villas Hotel & Spa: Το boutique καταφύγιο στην Κεφαλονιά με θέα που κόβει την ανάσα

Ένα wellness retreat όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση και την αυθεντικότητα του Ιονίου.

Amirandes: Η ψυχή της Κρήτης γίνεται εμπειρία όπως μόνο η Grecotel ξέρει

Όσοι έχουν έρθει στo "Amirandes" το γνωρίζουν. Δεν είναι απλώς ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, αλλά η επιτομή του πώς η Grecotel ξέρει να κάνει την ψυχή ενός τόπου αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτόν το χειμώνα ζούμε την Κρήτη αλλιώς.

Η Αθηναϊκή φινέτσα του "The Dolli"

Στο σημείο όπου η ελληνική πρωτεύουσα ενώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της, ο επισκέπτης συναντά τον αληθινό εαυτό της, μέσα από μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας, ανόθευτης κομψότητας και ταξιδιωτικής έμπνευσης.

Το χειμερινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πλούσιο και χορταστικό, σας στρώνει το χάρτη για τα πιο νόστιμα ταξίδια του χειμώνα!