Τρεις γενιές αφοσίωσης στην καλή πρώτη ύλη και την προσεκτική ανάδειξή της μετρά το οικογενειακό εστιατόριο «Γεωργαλάς», που για άλλη μια χρονιά φέρνει την ελληνική παράδοση σε πρώτο πλάνο, ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα της παραλίας Γεωπονικών στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.
Φρέσκα θαλασσινά και μεγάλα ψάρια πρωταγωνιστούν στη σχάρα και το τηγάνι, ζουμερά κρεατικά με handmade, σπιτικές γεύσεις συμπληρώνουν το μενού για τους απαιτητικούς κρεατοφάγους της παρέας, ενώ σπεσιαλιτέ του σεφ Ηλία Κίτσιου και της ομάδας του, όπως το καλαμάρι γεμιστό με λεμονάτο ριζότο, το σεβίτσε από φρέσκο ψάρι ημέρας καθώς και τα ταρτάρ θαλασσινών, ανεβάζουν τον γευστικό πήχη, συνοδεία μεγάλης λίστας κρασιών, αλλά και σημαντικής ποικιλίας ελληνικών αποσταγμάτων.

Πιάτα όπως το ταμπουλέ κινόας με τόνο και dressing ντομάτας, τα ταρτάκια θαλασσινών και το τραχανότο οστρακοειδών συνθέτουν την ανανεωμένη γευστική φαρέτρα, ενώ φωτιά στη σχάρα βάζουν αστακοί και φρέσκα ψάρια, αλλά και εκλεκτά κρεατικά, όπως το μοσχαρίσιο Rib Eye, ή το διάσημο, πληθωρικό μπιφτέκι του «Γεωργαλά» που, με το φιλικό σέρβις και την οικογενειακή θέρμη ως βασικά ατού της ομάδας του, υποδέχεται και το φετινό καλοκαίρι με τις αυθεντικές γεύσεις στο προσκήνιο.
«Γεωργαλάς», Παραλία Γεωπονικών, Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, 2399035001