Μια νέα «Σελήνη» υψώνεται στη Σαντορίνη

Με τον Έκτορα Μποτρίνι στην κουζίνα και τον Γιάννη Καρακάση στην κάβα, η εμβληματική «Σελήνη» ετοιμάζεται για τη νέα φάση της από 1η Ιουνίου.

Μια νέα «Σελήνη» υψώνεται στη Σαντορίνη

Έχοντας μεταφερθεί στον νέο, άκρως ατμοσφαιρικό χώρο του στα Φηρά ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, η «Σελήνη» του Γιώργου Χατζηγιαννάκη ετοιμάζεται για τη νέα φάση της, με την υπογραφή του Έκτορα Μποτρίνι.

Το πέρασμα του πολυβραβευμένου σεφ στην κουζίνα ενός από τα πιο επιδραστικά σημεία αναφοράς του γαστρονομικού χάρτη της Ελλάδας, χαρακτηρίζεται εύλογα ως μια από τις πιο πολυαναμενόμενες συνεργασίες της χρονιάς, η αναμονή όμως σύντομα θα λάβει τέλος, αφού η νέα «Σελήνη» στρώνει τραπέζι την 1η Ιουνίου.

Μια νέα «Σελήνη» υψώνεται στη Σαντορίνη - εικόνα 1

«Το 2021 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το εστιατόριο» σημειώνει ο σεφ, που αναλαμβάνοντάς το με την ομάδα του φιλοδοξεί να προσθέσει «τις πινελιές που εκφράζουν τη δική μου μαγειρική φιλοσοφία, υφαίνοντας έτσι ένα πολυπολιτισμικό καμβά- ένα ισχυρό και ανθεκτικό ύφασμα, σφιχτά υφασμένο για να αντέχει στο χρόνο και δίνει πεδίο έκφρασης στους νεότερους μάγειρες της ομάδας μου».

Πλάι του, ο Master of Wine Γιάννης Καρακάσης αναλαμβάνει την κάβα του «Σελήνη» έχοντας σχεδιάσει μια εξαιρετική wine list, wine pairings και ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα wine tastings που, συνθηκών επιτρέποντων, θα πραγματοποιούνται στις Antique Wine Caves, δίνοντας στους φιλοξενούμενους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά κρασιά σε ποτήρι, με τη χρήση Coravin.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

Τα ξενοδοχεία του χειμώνα: Πού θα μείνεις στις φετινές χειμερινές σου εξορμήσεις

Αν ετοιμάζεστε για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα αυτά είναι τα ξενοδοχεία που πρέπει να τσεκάρετε!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Eliamos Villas Hotel & Spa: Το boutique καταφύγιο στην Κεφαλονιά με θέα που κόβει την ανάσα

Ένα wellness retreat όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση και την αυθεντικότητα του Ιονίου.

Amirandes: Η ψυχή της Κρήτης γίνεται εμπειρία όπως μόνο η Grecotel ξέρει

Όσοι έχουν έρθει στo "Amirandes" το γνωρίζουν. Δεν είναι απλώς ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, αλλά η επιτομή του πώς η Grecotel ξέρει να κάνει την ψυχή ενός τόπου αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτόν το χειμώνα ζούμε την Κρήτη αλλιώς.

Η Αθηναϊκή φινέτσα του "The Dolli"

Στο σημείο όπου η ελληνική πρωτεύουσα ενώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της, ο επισκέπτης συναντά τον αληθινό εαυτό της, μέσα από μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας, ανόθευτης κομψότητας και ταξιδιωτικής έμπνευσης.

Το χειμερινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πλούσιο και χορταστικό, σας στρώνει το χάρτη για τα πιο νόστιμα ταξίδια του χειμώνα!