Το πρώτο ΜGallery Hotel της Ελλάδας έρχεται τον Σεπτέμβριο

Το Athens Capital Hotel στο Σύνταγμα, με την υπογραφή της Λάμψα ΑΕ και της Accor, προμηνύεται ένα αριστοκρατικό σημείο συνάντησης όπου η τέχνη πρωταγωνιστεί μαζί με τη σύγχρονη γαστρονομία και τη high-end εμπειρία διαμονής.

Το πρώτο ΜGallery Hotel της Ελλάδας έρχεται τον Σεπτέμβριο

Για την 1η Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του Athens Capital Hotel – MGallery, που με την υπογραφή της Λαμψα ΑΕ και της Accor, θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο της χώρας με την σφραγίδα των MGallery Hotels. Με περισσότερες από 100 boutique μονάδες σε όλο τον κόσμο και ναυαρχίδες της σε πόλεις όπως το Παρίσι, το Άμστερνταμ, το Ρίο ντε Τζανέιρο και η Μελβούρνη, το brand των MGallery Hotels σηματοδοτεί μονάδες φιλοξενίας εμπνευσμένες από τον εκάστοτε προορισμό και εμπλουτισμένες με μοναδικές εμπειρίες διαμονής. Από bespoke design και mixology sessions, μέχρι ευεξία αφιερωμένη αποκλειστικά στο γυναικείο φύλο, η εμπειρία MGallery είναι κομμάτι της ομπρέλας φιλοξενίας της Accor, ηγέτιδας δύναμης στην φιλοξενία παγκοσμίως, με περισσότερες από 5.000 ξενοδοχειακές μονάδες σε 110 προορισμούς.

Το πρώτο ΜGallery Hotel της Ελλάδας έρχεται τον Σεπτέμβριο - εικόνα 1
Το πρώτο ΜGallery Hotel της Ελλάδας έρχεται τον Σεπτέμβριο - εικόνα 2

Το Athens Capital Hotel – Mgallery, σημαντική επένδυση ύψους €25.000.000 της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε (Μεγάλη Βρεταννία και King George στην Αθήνα, Sheraton στη Ρόδο, Hyatt Regency και Mercure Excelsior στο Βελιγράδι), έρχεται να συστήσει ένα αριστοκρατικό και πολιτιστικό σημείο συνάντησης όπου η τέχνη πρωταγωνιστεί μαζί με τη σύγχρονη γαστρονομία και τη high-end εμπειρία διαμονής. Το ξενοδοχείο διαθέτει 158 δωμάτια, 18 σουίτες και μία εντυπωσιακή Προεδρική Σουίτα, ενώ κάθε δωμάτιο αναδεικνύεται σε έναν ολόκληρο κόσμο ξεχωριστής αισθητικής με διακριτικά ελληνικά σύμβολα και σχέδια, λιτές γραμμές και κομψά υλικά.

Οι δυνατές γεύσεις και η ζεστή, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση θα χαρακτηρίζουν τα εστιατόρια και τα μπαρ του ξενοδοχείου, με το MFlavours, το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου να ταξιδεύει τους φιλοξενουμένους στη γαστρονομία της Μεσογείου, ενώ το Galerie Café στο ισόγειο να αποτελεί συνάντησης για Αθηναίους, Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες, στην καρδιά της πόλης. Παράλληλα, το Mappemonde Rooftop Pool Bar με την πανοραμική θέα στην Αθήνα θα αποκαλύπτει κάθε έκφανση της πρωτεύουσας από το πρωί έως το βράδυ, με την εγκατάσταση του εντυπωσιακότερου μέρους του Mappemonde, έργου Τέχνης του Γιώργου Λάππα που δημιουργήθηκε το 1988, να πρωταγωνιστεί. Το επιβλητικό έργο αποτελείται από 3.000 κομμάτια, τα οποία διατρέχουν τους χώρους του ξενοδοχείου.

Το πρώτο ΜGallery Hotel της Ελλάδας έρχεται τον Σεπτέμβριο - εικόνα 3

«Αναμένουμε με χαρά το άνοιγμα του Athens Capital Hotel, του πρώτου ξενοδοχείου της MGallery Collection στην Ελλάδα», σημείωσε σχετικά ο κύριος Jean-Charles Delgado, COO της Accor Νότιας Ευρώπης, προσθέτοντας ότι «το Athens Capital Hotel θα αποτελέσει συνώνυμο της πόλης, το σημείο όπου κανείς μπορεί να βιώσει τον αληθινό χαρακτήρα της Αθήνας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για τη δημιουργία της εν λόγω μονάδας ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε, με την οποία μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Αυτή η σημαντική συνεργασία αντικατοπτρίζεται στην ατμόσφαιρα και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, η έναρξη λειτουργίας του οποίου, την 1η Σεπτεμβρίου, θεωρούμε ότι θα εισάγει τη νέα εποχή της αθηναϊκής φιλοξενίας».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.