«Coya»: περουβιανός αέρας φυσά στη Μύκονο

Έδρα στο Νησί των Ανέμων απέκτησε το διάσημο lifestyle luxury group, με εστιατόρια από το Λονδίνο και το Παρίσι μέχρι το Μόντε Κάρλο και το Άμπου Ντάμπι.

«Coya»: περουβιανός αέρας φυσά στη Μύκονο

Έδρα στο Νησί των Ανέμων απέκτησε μόλις το διάσημο lifestyle luxury group Coya με εστιατόρια από το Λονδίνο και το Παρίσι μέχρι το Μόντε Κάρλο και το Άμπου Ντάμπι. Όπως και τα υπόλοιπα «αδερφάκια» του, έτσι και το «Coya Mykonos» έχει ιδιαίτερη αγάπη για την περουβιανή και λατινοαμερικάνικη κουζίνα και κουλτούρα, την οποία παρουσιάζει σε μια πολύ ατμοσφαιρική αυλή στην καρδιά της μυκονιάτικης Χώρας. Το μενού στηρίζεται στο δημοφιλές πλέον sharing concept με signature πιάτα της ιαπωνο-περουβιανής κουζίνας, διανθισμένα με γεύσεις που παντρεύουν τις λατινοαμερικάνικες σπεσιαλιτέ με τις μεσογειακές πινελιές, όπως τα Berengena tacos με μελιτζάνα, γιαούρτι και φέτα ή τα Cazuelas Frutos del Mar με αστακό, καλαμπόκι, κριθαράκι και καυτερή πιπεριά aji limo. Δεν λείπουν ασφαλώς τα διάσημα cocktail των «Coya» με βάση το Pisco αλλά και σπέσιαλ προτάσεις ειδικά για το μυκονιάτικο μέλος της οικογένειας, ενώ celebrity guest DJs από όλο τον κόσμο θα δίνουν παλμό στα βράδια του καλοκαιριού.

Ματογιάννια, Μύκονος, 2289022515

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

Τα ξενοδοχεία του χειμώνα: Πού θα μείνεις στις φετινές χειμερινές σου εξορμήσεις

Αν ετοιμάζεστε για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα αυτά είναι τα ξενοδοχεία που πρέπει να τσεκάρετε!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Eliamos Villas Hotel & Spa: Το boutique καταφύγιο στην Κεφαλονιά με θέα που κόβει την ανάσα

Ένα wellness retreat όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση και την αυθεντικότητα του Ιονίου.

Amirandes: Η ψυχή της Κρήτης γίνεται εμπειρία όπως μόνο η Grecotel ξέρει

Όσοι έχουν έρθει στo "Amirandes" το γνωρίζουν. Δεν είναι απλώς ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, αλλά η επιτομή του πώς η Grecotel ξέρει να κάνει την ψυχή ενός τόπου αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτόν το χειμώνα ζούμε την Κρήτη αλλιώς.

Η Αθηναϊκή φινέτσα του "The Dolli"

Στο σημείο όπου η ελληνική πρωτεύουσα ενώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της, ο επισκέπτης συναντά τον αληθινό εαυτό της, μέσα από μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας, ανόθευτης κομψότητας και ταξιδιωτικής έμπνευσης.

Το χειμερινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πλούσιο και χορταστικό, σας στρώνει το χάρτη για τα πιο νόστιμα ταξίδια του χειμώνα!