Το «LaliBay Resort and Spa» υπόσχεται μια νέα εμπειρία Αίγινας

Ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Αιγινίτησσα, με μεγάλη αρχιτεκτονική και τουριστική σημασία για το νησί της Αίγινας ξεκινάει τη λειτουργία του.

Το «LaliBay Resort and Spa» υπόσχεται μια νέα εμπειρία Αίγινας

Με ένα ολοκαίνουριο τουριστικό προφίλ, και με άξονα την ποιότητα, το παλαιό «Moondy Bay», στην Άιγινα, ανοίγει και πάλι τις πύλες του ως «LaliBay Resort and Spa». Ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Αιγινίτησσα, με μεγάλη αρχιτεκτονική και τουριστική σημασία για το νησί της Αίγινας ξεκινάει τη λειτουργία του την 1η Μαϊου, δίνοντας έμφαση στην γαστρονομία καθώς και στον αθλητικό τουρισμό.

Βρίσκεται σε απόσταση 7 περίπου χλμ. από το κέντρο της Αίγινας και μόλις 3 χλμ. από την Πέρδικα, σε μία εκτάση 18 στρεμμάτων και έχοντας στη διάθεση των πελατών του 2 πανέμορφες παραλίες, με την πρόσβαση να επιτυγχάνεται μέσα από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Ο Σαρωνικός κόλπος και η ηρεμία του τοπίου, συνδυάζονται τέλεια και δημιουργούν μια ονειρική ατμόσφαιρα.

Minimal Πολυτέλεια

Το «LaliBay Resort and Spa», διαθέτει 66 δίκλινα δωμάτια, 3 οικογενειακά δωμάτια, 2 δίχωρες Junior Suites καθώς και 1 Honeymoon Suite. Η διακόσμηση και η γενικότερη αισθητική, ξεχωρίζουν για τη minimal πολυτέλεια τους. Όλα τα δωμάτια, έχουν απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα κάτι που επιτυγχάνεται από τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του Χαρ. Σφαέλλου.

Αθλητισμός και Γαστρονομία

Το «LaliBay Resort and Spa» υπόσχεται μια νέα εμπειρία Αίγινας - εικόνα 1

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης πλήρως εξοπλισμένο spa με πισίνα υδροθεραπείας, sauna, hammam, καθώς και ειδικό μηχάνημα αποθεραπείας αθλητών. Οι επισκέπτες του μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τα γήπεδα τένις και μπάσκετ ή το γυμναστήριο εξωτερικού χώρου και να χαλαρώσουν πίνοντας τον καφέ ή το ποτό τους ή απολαμβάνοντας ένα snack στο «Κύμα» Beach Bar. Στο εστιατόριο «Κάβος», πέρα από έναn πλήρες μπουφέ πρωινού αμερικανικού τύπου, θα σερβίρεται ένα προσεγμένο μενού Μεσογειακής κουζίνας με στοιχεία και γεύσεις από το νησί.

Στην προσπάθειά μας να αποκρυπτογράφησουμε το νέο ξενοδοχείο, μιλήσαμε με το διευθυντή Δημήτριο Τσούμπο.

Βλέποντας το ξενοδοχείο να ολοκληρώνεται, ποια θεωρείτε ότι θα αποτελέσει τη δική σας αγαπημένη γωνιά;
Είναι δύσκολο να επιλέξω μόνο ένα σημείο από το ξενοδοχείο, για να είμαι ειλικρινής. Πιστεύω όμως το να δει κανείς το μαγικό ηλιοβασίλεμα της Αίγινας από την πισίνα που βρίσκεται στο χώρο του beach bar, θα είναι μια μοναδική, μαγική εμπειρία που κάθε επισκέπτης πρέπει να απολαύσει, παρέα με ένα cocktail.

Το «LaliBay Resort and Spa» υπόσχεται μια νέα εμπειρία Αίγινας - εικόνα 2

Αν ψάχναμε το συγκριτικό του πλεονέκτημα, ποιό θα αναφέρατε;
Η μαγική τοποθεσία του, η ηρεμία του απέραντου γαλάζιου και η εγγύτητα στην Αθήνα, είναι τα στοιχεία που κάνουν το «LaliBay Resort and Spa» μοναδικό.

Ποιες είναι οι κύριες αγορές από τις οποίες αναμένετε να προσελκυσετε τουρίστες;
H Ελληνική και η Ιταλική αγορά είναι μέχρι στιγμής οι αγορές που κυριαρχούν στις κρατήσεις, με τη Γερμανική και την Αγγλική να ακολουθούν. Παρόλα αυτά, αναμένουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα τουριστών από όλο τον κόσμο. Οι τουρίστες που επισκέπτονται το νησί, μαγεύονται από την ομορφιά του και συνήθως επιστρέφουν για τις διακοπές τους.

Ο θεματικός τουρισμός αποτελεί βασική παράμετρο για την πορεία του τουριστικού ρεύματος. Με ποιό τρόπο και με ποιές κινήσεις προσεγγίζετε κάποιες θεματικές του τουρισμού; Ποια θεματική πιστεύετε ότι θα δουλέψει αρκετά στη περίπτωση του Lalibay Resort & Spa;
Στο «LaliBay Resort and Spa» ο επισκέπτης θα βρει ένα νέο προορισμό γαστρονομικού τουρισμού στο εστιατόριο μας όπου η τοπική και η Μεσογειακή κουζίνα συναντώνται για μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης. Η τοποθεσία επίσης του ξενοδοχείου ενδείκνυται για θαλάσσιο και αρχαιολογικό τουρισμό. Τέλος, τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στον τομέα της αποκατάστασης αθλητών που διαθέτουμε θα κάνουν το «LaliBay Resort and Spa» ένα πόλο τουρισμού υγείας.

Το «LaliBay Resort and Spa» υπόσχεται μια νέα εμπειρία Αίγινας - εικόνα 3

Αναφερθήκατε στη γαστρονομία η οποία συνδέεται άρρηκτα με τον τουρισμό και τα ξενοδοχεία. Μπορείτε να μας δώσετε περισσότερα στοιχεία σχετικά με το γαστρονομικό project;
Το εστιατόριο μας που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, θα προσφέρει μεσογειακή δημιουργική κουζίνα στους επισκέπτες και τη δυνατότητα να απολαύσουν επιλεγμένα menu degustation από τον σεφ Πέτρο Μπραϊκίδη. Στόχος μας είναι το εστιατόριο μας να γίνει σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες μας αλλά και για το νησί το ίδιο.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις. Δύο κομβικά και αλληλένδετα θέματα στη λειτουργία ενός ξενοδοχείου. Ποια είναι η χρυσή τομή; Ποια είναι η συμβολή του έμπειρου προσωπικού στο συγκερασμό και την άρτια προσέγγιση σχετικά με το τελικό προσφερόμενο προϊόν;
Η δύναμη ενός ξενοδοχείου είναι οι άνθρωποι του. Οι υπηρεσίες και το προσωποποιημένο σερβις είναι οι 2 άξονες που ξεχωρίζουν ένα κατάλυμα από τον ανταγωνισμό και κάνουν τη διαφορά. Στο LaliBay Resort and Spa ο πελάτης μπορεί να βρεί high tech υπηρεσίες και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που βρίσκεται εκεί για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες του.

Από τον Δημήτρη Σταθόπουλο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.