Την Παγκόσμια Ημέρα Πατσά γιορτάζει το «Salonica» του «Makedonia Palace»

Ένα από τα πιο παρεξηγημένα εδέσματα φέρνει στον προβολέα το εστιατόριο «Salonica» του «Makedonia Palace», γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Πατσά για 48 ώρες.

Την Παγκόσμια Ημέρα Πατσά γιορτάζει το «Salonica» του «Makedonia Palace»

Ένα από τα πιο παρεξηγημένα εδέσματα, ταυτισμένο είτε με τη βραδιά της Ανάστασης, είτε ως τελευταία στάση στα προχωρημένα νυχτοπερπατήματα, ο πατσάς επανέρχεται στο γαστριμαργικό προσκήνιο της Θεσσαλονίκης, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Πατσά.

Καθιερωμένη από την αγγλική «Επιτροπή Εμπορίας Πατσά» ως ετήσιος εορτασμός στις 24 Οκτωβρίου, η Παγκόσμια Ημέρα Πατσά συναντά όλο το μερακλίδικο μεγαλείο της στο εστιατόριο «Salonica» (Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2, 2310897197), που αφιερώνει όχι μόνο αυτήν, αλλά και την επόμενη ημέρα σ’ αυτό το καταπραϋντικό για το στομάχι και δυναμωτικό για τον οργανισμό πιάτο: πατσάς ψιλοκομμένος, ντουσλαμάς, μοσχαροκεφαλή και κοιλίτσες αβγολέμονο θα είναι διαθέσιμα για 48 συνεχόμενες ώρες στις 24 και 25 Οκτωβρίου, στο εστιατόριο του «Makedonia Palace».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

Τα ξενοδοχεία του χειμώνα: Πού θα μείνεις στις φετινές χειμερινές σου εξορμήσεις

Αν ετοιμάζεστε για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα αυτά είναι τα ξενοδοχεία που πρέπει να τσεκάρετε!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Eliamos Villas Hotel & Spa: Το boutique καταφύγιο στην Κεφαλονιά με θέα που κόβει την ανάσα

Ένα wellness retreat όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση και την αυθεντικότητα του Ιονίου.

Amirandes: Η ψυχή της Κρήτης γίνεται εμπειρία όπως μόνο η Grecotel ξέρει

Όσοι έχουν έρθει στo "Amirandes" το γνωρίζουν. Δεν είναι απλώς ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, αλλά η επιτομή του πώς η Grecotel ξέρει να κάνει την ψυχή ενός τόπου αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτόν το χειμώνα ζούμε την Κρήτη αλλιώς.

Η Αθηναϊκή φινέτσα του "The Dolli"

Στο σημείο όπου η ελληνική πρωτεύουσα ενώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της, ο επισκέπτης συναντά τον αληθινό εαυτό της, μέσα από μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας, ανόθευτης κομψότητας και ταξιδιωτικής έμπνευσης.

Το χειμερινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πλούσιο και χορταστικό, σας στρώνει το χάρτη για τα πιο νόστιμα ταξίδια του χειμώνα!