Έτοιμοι για ποδηλατάδα στα οινοποιεία της Νεμέας;

Ο «Ποδηλατικός Γύρος Οινοποιείων Νεμέας» πραγματοποιείται για ενδέκατη χρονιά για τους λάτρεις του ποδηλάτου και του κρασιού…

Έτοιμοι για ποδηλατάδα στα οινοποιεία της Νεμέας;

Άθληση στη φύση και τοπικά οινοποιεία συνδυάζονται την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στον «11ο Ποδηλατικό Γύρο Οινοποιείων Νεμέας». Με σημείο εκκίνησης το Δημαρχείο Νεμέας και με τρεις προτεινόμενες διαδρομές, οι διοργανωτές δίνουν την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να επιλέξουν αυτήν που τους ταιριάζει αθλητικά καλύτερα, χωρίς να χάσουν μερικά από τα πιο γνωστά οινοποιεία και Κτήματα της περιοχής.

Μετά το τέλος των ποδηλατικών διαδρομών, θα ακολουθήσει γεύμα υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, ενώ ο Σύνδεσμος Οινοποιών Νεμέας (ΣΟΝ) έχει οργανώσει μια γευστική δοκιμή κρασιών, από οινοποιεία, που δεν ήταν δυνατό να συμπεριληφθούν στις διαδρομές. Φυσικά, και στο εντευκτήριο-πωλητήριο του ΣΟΝ και στα οινοποιεία, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς των προϊόντων της αρεσκείας σας. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως τις 18 Οκτωβρίου στις 12 μ.μ..

Αναλυτικό πρόγραμμα

9.30 - 10 π.μ.: συγκέντρωση μπροστά από το Δημαρχείο Νεμέας
10 π.μ.: εκκίνηση
10 π.μ. - 4 μ.μ.*: ποδηλατικές διαδρομές

Οι διαδρομές είναι τρεις:

Η μικρή
Περιλαμβάνει το οινοποιείο Ζαχαριά, Γκόφα, Νικολάου, Ράπτη, Όψιμου, Μπαϊρακτάρη, Καραμήτσου, Μπαραφάκα και τη ζυθοποιία Κάρμα.

Η μεσαία
Περιλαμβάνει το κτήμα Αναγέννηση, Παπαϊωάννου, Παλυβού, Μπαραφάκα, Ζαχαριά, Γκόφα, Νικολάου, Μπαϊρακτάρη, Καραμήτσου και τη ζυθοποιία Κάρμα.

Η μεγάλη
Περιλαμβάνει το οινοποιεία Ράπτη, Όψιμου, Κτήμα Νικολάου, Γκόφα, τους αμπελώνες Ζαχαριά, Μπαραφάκα, το κτήμα Αναγέννηση, Παπαϊωάννου, Παλυβού, Μπαϊρακτάρη, Καραμήτσου και τη ζυθοποιία Κάρμα.

*Από τις 2.30 μ.μ. έως τις 4 μ.μ. θα πρέπει να είστε στη Δερβενακίων έξω από το ΣΟΝ για φαγητό.

11ος Ποδηλατικός Γύρος Οινοποιείων Νεμέας | 20 Οκτωβρίου | Εγγραφές έως τις 18 Οκτωβρίου στις 12 μ.μ. | Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2102028561 και 6976556525, στο email: n.themos@gmail.com ή στο Facebook.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

Τα ξενοδοχεία του χειμώνα: Πού θα μείνεις στις φετινές χειμερινές σου εξορμήσεις

Αν ετοιμάζεστε για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα αυτά είναι τα ξενοδοχεία που πρέπει να τσεκάρετε!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Eliamos Villas Hotel & Spa: Το boutique καταφύγιο στην Κεφαλονιά με θέα που κόβει την ανάσα

Ένα wellness retreat όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση και την αυθεντικότητα του Ιονίου.

Amirandes: Η ψυχή της Κρήτης γίνεται εμπειρία όπως μόνο η Grecotel ξέρει

Όσοι έχουν έρθει στo "Amirandes" το γνωρίζουν. Δεν είναι απλώς ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, αλλά η επιτομή του πώς η Grecotel ξέρει να κάνει την ψυχή ενός τόπου αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτόν το χειμώνα ζούμε την Κρήτη αλλιώς.

Η Αθηναϊκή φινέτσα του "The Dolli"

Στο σημείο όπου η ελληνική πρωτεύουσα ενώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της, ο επισκέπτης συναντά τον αληθινό εαυτό της, μέσα από μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας, ανόθευτης κομψότητας και ταξιδιωτικής έμπνευσης.

Το χειμερινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πλούσιο και χορταστικό, σας στρώνει το χάρτη για τα πιο νόστιμα ταξίδια του χειμώνα!