Το «Κυρίμαι» υποδέχεται τον Κρις Αίσωπο

Το ιστορικό ξενοδοχείο και εστιατόριο της Μάνης καλωσορίζει τον fund manager που έγινε επιδραστικός παραγωγός αλλαντικών για χάρη των παιδιών του.

Το «Κυρίμαι» υποδέχεται τον Κρις Αίσωπο

Μια από τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις μικρών παραγωγών των τελευταίων ετών βάζει στον γαστρονομικό προβολέα το ιστορικό ξενοδοχείο «Κυρίμαι» της Μάνης, καλοσωρίζοντας τον fund manager που έγινε επιδραστικός αλλαντοποιός για χάρη των παιδιών του, στις 18-20 Οκτωβρίου.

Ως Χριστόδουλος Αίσωπος κατέχει την θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Alpha Trust, αλλά και του αντιπροέδρου της Ελληνικής Ένωσης Διαχειριστών Συλλογικών Επενδύσεων και Περιουσίας, με εμπειρία άνω των εικοσιπέντε ετών στη διαχείριση κεφαλαίων. Ως Κρις Αίσωπος, είναι ο δημιουργός της Aesop Works, που παράγει χειροποίητα λουκάνικα από 100% ελληνικά βιολογικά κρέατα με χαμηλό ποσοστό ζωικού λίπους και φυσικό πρόβειο έντερο, χωρίς προσθήκη χημικών ουσιών και συντηρητικών, αλλά και χωρίς καμία θερμική επεξεργασία.

Το «Κυρίμαι» υποδέχεται τον Κρις Αίσωπο - εικόνα 1

Παθιασμένος ψήστης από μικρή ηλικία, χάρη στην αγάπη του πατέρα του για τα παρεΐστικα bbq, την εμπειρία που απέκτησε από τα γευστικά σουβενίρ των ταξιδιών του, αλλά και τα προσωπικά διαβάσματά του σχετικά με τις ράτσες κι εκτροφές των ζώων και τη διαχείριση και τις κοπές των κρεάτων, μετέτρεψε σε πράξη όταν θέλησε να βεβαιωθεί ότι τα λουκάνικα που ετοίμαζε για τα παιδιά του περιείχαν μέσα τους τα αγνότερα των υλικών.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα εξαιρετικά υψηλής γευστικής και θρεπτικής αξίας λουκάνικο, που μετά από σειρά πειραματισμών και βελτιώσεων, απέκτησε ολοένα περισσότερους φανατικούς, οι οποίοι σύντομα επεκτάθηκαν αρκετά έξω από τα όρια των συγγενών και οικογενειακών φίλων – τόσο ώστε ο Κρις Αίσωπος να περάσει τις συνταγές του στην μαζική παραγωγή και τα προϊόντα του να φτάσουν στις προθήκες επιλεγμένων deli και super markets.

Το «Κυρίμαι» υποδέχεται τον Κρις Αίσωπο - εικόνα 2

Αυτά τα λουκάνικα, με ποικιλίες γεύσεων και απίθανων χρωματισμών πλέον (με λεμόνι και μάραθο, με μύρτιλο και γκοργκοντζόλα, με λιαστή ντομάτα και βασιλικό, ή χαλαπένο και κόλιανδρο είναι μερικοί από τους συνδυασμούς), θα μας συστήσει το «Κυρίμαι», συνδυάζοντάς τα με άφθονη μπύρα «Sparta» της Λακωνικής ζυθοποιίας, αλλά και παντρεύοντάς τα με συνταγές και πιάτα του βραβευμένου του εστιατορίου το Σαββατοκύριακο 18-20 Οκτωβρίου, σε ένα ξεχωριστό, μερακλίδικο γαστρονομικό event.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ένα ξενοδοχείο της Αθήνας στα 50 καλύτερα του κόσμου για το 2025

Το Rosewood Hong Kong στην κορυφή του πλανήτη, το αθηναϊκό Four Seasons ξανά στην περίφημη λίστα των The World's 50 Best Hotels.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
31/10/2025

H νέα τάση στο ταξίδι; Snack Tourism

Ξεχάστε την ήσυχη πολυτέλεια. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο σούπερ μάρκετ σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της Skyscanner, που γιορτάζει τον τουρισμό σνακ με ένα νέο pop-up στο Λονδίνο.

Conrad Corfu: Η Hilton φέρνει λίγη κομψότητα παραπάνω στο Ιόνιο

Η Κέρκυρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί ένα νέο ξενοδοχείο διεθνών προδιαγραφών, με το Conrad Corfu να αναμένεται στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού.

North Evia Pass 2025: Από σήμερα οι αιτήσεις μέσω vouchers.gov.gr

Πώς θα λάβετε το voucher των 150 ευρώ; Δείτε τους δικαιούχους.

Αυτός είναι ο προορισμός σας για adults-only απόδραση στη σκιά του Ολύμπου

Απόδραση χαλάρωσης μεταξύ βουνού και θάλασσας; Κρυμμένο σε έναν ιδιωτικό όρμο στην Πλάκα Λιτοχώρου, το "Cavo Olympo Luxury Hotel & Spa" είναι ένα σύγχρονο καταφύγιο πολυτέλειας.

Ο Χάρτης των Γεύσεων 2025: Η μεγάλη γιορτή του ελληνικού κρασιού επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

Είστε έτοιμοι για το πιο απολαυστικό οινικό ταξίδι της χρονιάς;