Το «Κυρίμαι» υποδέχεται τον Κρις Αίσωπο

Το ιστορικό ξενοδοχείο και εστιατόριο της Μάνης καλωσορίζει τον fund manager που έγινε επιδραστικός παραγωγός αλλαντικών για χάρη των παιδιών του.

Το «Κυρίμαι» υποδέχεται τον Κρις Αίσωπο

Μια από τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις μικρών παραγωγών των τελευταίων ετών βάζει στον γαστρονομικό προβολέα το ιστορικό ξενοδοχείο «Κυρίμαι» της Μάνης, καλοσωρίζοντας τον fund manager που έγινε επιδραστικός αλλαντοποιός για χάρη των παιδιών του, στις 18-20 Οκτωβρίου.

Ως Χριστόδουλος Αίσωπος κατέχει την θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Alpha Trust, αλλά και του αντιπροέδρου της Ελληνικής Ένωσης Διαχειριστών Συλλογικών Επενδύσεων και Περιουσίας, με εμπειρία άνω των εικοσιπέντε ετών στη διαχείριση κεφαλαίων. Ως Κρις Αίσωπος, είναι ο δημιουργός της Aesop Works, που παράγει χειροποίητα λουκάνικα από 100% ελληνικά βιολογικά κρέατα με χαμηλό ποσοστό ζωικού λίπους και φυσικό πρόβειο έντερο, χωρίς προσθήκη χημικών ουσιών και συντηρητικών, αλλά και χωρίς καμία θερμική επεξεργασία.

Το «Κυρίμαι» υποδέχεται τον Κρις Αίσωπο - εικόνα 1

Παθιασμένος ψήστης από μικρή ηλικία, χάρη στην αγάπη του πατέρα του για τα παρεΐστικα bbq, την εμπειρία που απέκτησε από τα γευστικά σουβενίρ των ταξιδιών του, αλλά και τα προσωπικά διαβάσματά του σχετικά με τις ράτσες κι εκτροφές των ζώων και τη διαχείριση και τις κοπές των κρεάτων, μετέτρεψε σε πράξη όταν θέλησε να βεβαιωθεί ότι τα λουκάνικα που ετοίμαζε για τα παιδιά του περιείχαν μέσα τους τα αγνότερα των υλικών.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα εξαιρετικά υψηλής γευστικής και θρεπτικής αξίας λουκάνικο, που μετά από σειρά πειραματισμών και βελτιώσεων, απέκτησε ολοένα περισσότερους φανατικούς, οι οποίοι σύντομα επεκτάθηκαν αρκετά έξω από τα όρια των συγγενών και οικογενειακών φίλων – τόσο ώστε ο Κρις Αίσωπος να περάσει τις συνταγές του στην μαζική παραγωγή και τα προϊόντα του να φτάσουν στις προθήκες επιλεγμένων deli και super markets.

Το «Κυρίμαι» υποδέχεται τον Κρις Αίσωπο - εικόνα 2

Αυτά τα λουκάνικα, με ποικιλίες γεύσεων και απίθανων χρωματισμών πλέον (με λεμόνι και μάραθο, με μύρτιλο και γκοργκοντζόλα, με λιαστή ντομάτα και βασιλικό, ή χαλαπένο και κόλιανδρο είναι μερικοί από τους συνδυασμούς), θα μας συστήσει το «Κυρίμαι», συνδυάζοντάς τα με άφθονη μπύρα «Sparta» της Λακωνικής ζυθοποιίας, αλλά και παντρεύοντάς τα με συνταγές και πιάτα του βραβευμένου του εστιατορίου το Σαββατοκύριακο 18-20 Οκτωβρίου, σε ένα ξεχωριστό, μερακλίδικο γαστρονομικό event.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Πώς το Ολυμπιακό Πάρκο του Λονδίνου έγινε νέος πολιτιστικός προορισμός

Με αφετηρία το νέο V&A East Storehouse, βολτάρουμε μεταξύ Hackney Wick και East Bank σημειώνοντας τα στέκια που δίνουν ζωή στο Ολυμπιακό Πάρκο του Λονδίνου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΑΝΑΗ ΜΟΛΟΧΑ
12/11/2025

YeeOn Living: Χαλάρωση και ευεξία σε boutique διάσταση

Τις παγωμένες μέρες του χειμώνα, το ειδυλλιακό Γύθειο –με το ιστορικό του λιμάνι, τις παραδοσιακές ψαρόβαρκες, τα αρχοντικά και τα φροντισμένα σοκάκια– ντύνεται με μια ατμόσφαιρα γαλήνης που μαγεύει κάθε επισκέπτη.

Hermea Grand Mountain Villa & Spa: Πολυτέλεια και Φύση στην Κορυφή της Κορινθίας

Με τη διεθνή διάκριση στα Elite Awards 2025, η Hermea Grand Mountain Villa & Spa στο οροπέδιο του Φενεού προσκαλεί τους επισκέπτες να ζήσουν την απόλυτη ορεινή εμπειρία.

Divani Meteora Hotel: Πολυτέλεια στη σκιά των βράχων

Στους πρόποδες των Μετεώρων, που έχουν χαρακτηριστεί μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO, το ξενοδοχείο – ορόσημο της περιοχής, στη σκιά των θεόρατων, επιβλητικών βράχων, είναι σημείο συνάντησης της παράδοσης με την πολυτέλεια.

Ανταπόκριση απ' τη World Travel Market 2025 του Λονδίνου - Ταξιδιωτικές τάσεις και προορισμοί

Το ταξίδι αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για καταναλωτές που αναζητούν όλο και πιο αυθεντικές, εξατομικευμένες εμπειρίες - παρά τις οικονομικές προκλήσεις.

Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού 2025: Oινοποιεία και εκδρομές για να τη γιορτάσεις καταλλήλως

Για να κάνεις αυτή την Κυριακή ακόμα πιο "γεμάτη" και εκδρομική, ιδού προτάσεις και ιδέες για εξορμήσεις σε οινοποιεία για να ζήσεις με "δόξα και τιμή" την φετινή έκδοση της Παγκόσμιας Ημέρας Οινοτουρισμού.