Το «Bill & Coo Suites and Lounge» υποδέχεται καταξιωμένους chefs

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του «Gastronomy Project», ενός νέου dining concept που θα παρουσιάζει pop-up menus στο ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο της Μυκόνου στη Μεγάλη Άμμο.

Το «Bill & Coo Suites and Lounge» υποδέχεται καταξιωμένους chefs

Ένα νέο dining concept εγκαινιάζει με το «Gastronomy Project» το «Bill & Coo Suites and Lounge», στα πλαίσια του οποίου, το ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο της Μεγάλης Άμμου, θα υποδέχεται καταξιωμένους Έλληνες chefs, καλώντας τους να παρουσιάσουν πρωτότυπα pop up menus δημιουργικού fine dining.

Βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο 2019 για τη δουλειά του στο εστιατόριο «CTC», ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης θα είναι ο πρώτος guest chef του κύκλου και σε συνεργασία με τον executive chef του «Bill & Coo», Αντώνη Φωτεινάκη, θα παρουσιάσει ένα limited μενού 5 πιάτων την Τρίτη 30 Ιουλίου στις 8 μ.μ.

Προτάσεις όπως «Αθηναϊκή» σφυρίδα με μαστίχα, οι κροκέτες κολοκυθιού με Μετσοβόνε, βασιλικό και μυκονιάτικη λούζα, το ριζότο πατάτας με φρέσκο καλαμάρι και καπνιστό χταπόδι, σως μελιού και παντζάρι και το ορτύκι με πουρέ μανιταριού ξεχωρίζουν στον σκελετό αυτής της one night only εμπειρίας fine dining.

Το «Bill & Coo Suites and Lounge» υποδέχεται καταξιωμένους chefs - εικόνα 1
Ο chef Παύλος Κυριακής είναι ο επόμενος καλεσμένος.

Επόμενος guest chef του «Gastronomy Project» θα είναι o Παύλος Κυριακής στις 22 Αυγούστου, ενώ ακόμη περισσότερα ονόματα αναμένεται να ανακοινωθούν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Τα Candlelight Concerts φτάνουν στο Domotel Xenia Volos

Η ξεχωριστή σύμπραξη μουσικής και αισθητικής δημιουργεί ένα σκηνικό που έχει ήδη γοητεύσει το κοινό σε πόλεις σε όλο τον κόσμο και σύντομα και τον Βόλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/09/2025

Από το 2026, Ελλάδα και Ινδία θα είναι... ένα αεροπλάνο δρόμος!

Η IndiGo ανακοινώνει την πρώτη απευθείας αεροπορική σύνδεση μεταξύ Ινδίας και Ελλάδας, με την Αθήνα να εξυπηρετείται από το πρώτο A321XLR της Ινδίας από τον Ιανουάριο 2026.

Ένα event στο Κιλκίς συνδυάζει τέχνη, φύση και γεύσεις

Η φάρμα Ραγιάν, η Αφροδίτη και η Ραμίνα προσκαλούν το κοινό σε ένα μοναδικό event που συνδυάζει ξενάγηση στη φάρμα, τέχνη και γαστρονομία.

Το… μπαλκόνι σύγχρονης φιλοξενίας που έλειπε από τη Μακρινίτσα

Το Balcon Makrinitsa είναι ένας καινούργιος, μοντέρνος, με πανοραμική θέα ξενώνας σε ένα από τα ομορφότερα χωριά του Πηλίου.

16η "Μεγάρων Γη": Γιορτή της τοπικής παραγωγής και της αγροτικής παράδοσης

Τι κάνει τη Μεγαρίτικη γη τόσο ξεχωριστή και πλούσια σε γεύσεις; Το ανακαλύπτουμε μέσα από βιωματικά εργαστήρια, συναυλίες και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Στη Ρωμαϊκή Αγορά τιμάμε μια άγνωστη πτυχή της σύμπλευσης τουρισμού και πολιτισμού στην Ελλάδα"

Μιλήσαμε με την Υπουργό Τουρισμού ενόψει της εκδήλωσης Μνήμη και Φως στη Ρωμαϊκή Αγορά στις 16 Σεπτεμβρίου με αφορμή τα 70 χρόνια ίδρυσης του Φεστιβάλ Αθηνών από τον ΕΟΤ.

The Attican Villa & Estate στην Ανάβυσσο: Η νέα προσθήκη στα καταλύματα της Aria Hotels

Μία βίλα με μεσογειακή γοητεία και διακριτική πολυτέλεια προστίθεται στις προτάσεις φιλοξενίας της Aria Hotels.