Το «Bill & Coo Suites and Lounge» υποδέχεται καταξιωμένους chefs

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του «Gastronomy Project», ενός νέου dining concept που θα παρουσιάζει pop-up menus στο ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο της Μυκόνου στη Μεγάλη Άμμο.

Το «Bill & Coo Suites and Lounge» υποδέχεται καταξιωμένους chefs

Ένα νέο dining concept εγκαινιάζει με το «Gastronomy Project» το «Bill & Coo Suites and Lounge», στα πλαίσια του οποίου, το ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο της Μεγάλης Άμμου, θα υποδέχεται καταξιωμένους Έλληνες chefs, καλώντας τους να παρουσιάσουν πρωτότυπα pop up menus δημιουργικού fine dining.

Βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο 2019 για τη δουλειά του στο εστιατόριο «CTC», ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης θα είναι ο πρώτος guest chef του κύκλου και σε συνεργασία με τον executive chef του «Bill & Coo», Αντώνη Φωτεινάκη, θα παρουσιάσει ένα limited μενού 5 πιάτων την Τρίτη 30 Ιουλίου στις 8 μ.μ.

Προτάσεις όπως «Αθηναϊκή» σφυρίδα με μαστίχα, οι κροκέτες κολοκυθιού με Μετσοβόνε, βασιλικό και μυκονιάτικη λούζα, το ριζότο πατάτας με φρέσκο καλαμάρι και καπνιστό χταπόδι, σως μελιού και παντζάρι και το ορτύκι με πουρέ μανιταριού ξεχωρίζουν στον σκελετό αυτής της one night only εμπειρίας fine dining.

Το «Bill & Coo Suites and Lounge» υποδέχεται καταξιωμένους chefs - εικόνα 1
Ο chef Παύλος Κυριακής είναι ο επόμενος καλεσμένος.

Επόμενος guest chef του «Gastronomy Project» θα είναι o Παύλος Κυριακής στις 22 Αυγούστου, ενώ ακόμη περισσότερα ονόματα αναμένεται να ανακοινωθούν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

Τα ξενοδοχεία του χειμώνα: Πού θα μείνεις στις φετινές χειμερινές σου εξορμήσεις

Αν ετοιμάζεστε για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα αυτά είναι τα ξενοδοχεία που πρέπει να τσεκάρετε!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Eliamos Villas Hotel & Spa: Το boutique καταφύγιο στην Κεφαλονιά με θέα που κόβει την ανάσα

Ένα wellness retreat όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση και την αυθεντικότητα του Ιονίου.

Amirandes: Η ψυχή της Κρήτης γίνεται εμπειρία όπως μόνο η Grecotel ξέρει

Όσοι έχουν έρθει στo "Amirandes" το γνωρίζουν. Δεν είναι απλώς ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, αλλά η επιτομή του πώς η Grecotel ξέρει να κάνει την ψυχή ενός τόπου αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτόν το χειμώνα ζούμε την Κρήτη αλλιώς.

Η Αθηναϊκή φινέτσα του "The Dolli"

Στο σημείο όπου η ελληνική πρωτεύουσα ενώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της, ο επισκέπτης συναντά τον αληθινό εαυτό της, μέσα από μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας, ανόθευτης κομψότητας και ταξιδιωτικής έμπνευσης.

Το χειμερινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πλούσιο και χορταστικό, σας στρώνει το χάρτη για τα πιο νόστιμα ταξίδια του χειμώνα!