Τα νέα δρομολόγια της ΑΝΕΚ LINES μας ταξιδεύουν στην Κρήτη

Ταξιδεύουμε στην Κρήτη με 106 ημερήσια και βραδινά δρομολόγια για Χανιά και Ηράκλειο.

Τα νέα δρομολόγια της ΑΝΕΚ LINES μας ταξιδεύουν στην Κρήτη

Ανακαλύψτε νέους προορισμούς, κρητικές γεύσεις, χωριά ξεχασμένα στο χρόνο και βραβευμένες παραλίες με την ANEK LINES, αφού για άλλη μια χρονιά τα δρομολόγιά της μας μεταφέρουν άνετα και οικονομικά στην Κρήτη. Φέτος, ενισχύει τα δρομολόγιά της, από την Πέμπτη 4 Ιουλίου, με 106 ημερήσια δρομολόγια σε συγκεκριμένες ημερομηνίες για τη γραμμή των Χανίων και του Ηρακλείου.

Ταξιδέψτε, στα Χανιά στα Σεϊτάν Λιμάνια και το Κεδρόδασος, ενώ συνεχίζοντας προς το Ρέθυμνο κολυμπήστε στην Τριόπετρα και τις Λίγκρες. Αν επισκεφτείτε το Ηράκλειο πηγαίντε στο Αγιοφάραγγο με την βοτσαλωτή παραλία και τις σπηλιές, όπου ζούσαν ασκητές, το Μάρτσαλο, που υπήρξε λιμάνι των Μινωιτών και την Ελυγιά, με την άγρια αλλά φιλόξενη αμμουδιά.

Τα νέα δρομολόγια της ΑΝΕΚ LINES μας ταξιδεύουν στην Κρήτη - εικόνα 1

Επιπλέον, η ANEK LINES, έχοντας περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας μετατρέπει το ταξίδι σας σε μια συνολική εμπειρία, αφού στο «ΚΡΗΤΗ ΙΙ», το πλοίο που έλαβε το σήμα «We do local», μπορείτε να δοκιμάσετε ποιοτικά προϊόντα με άρωμα Κρήτης και στο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» θα σερφάρετε αδιάκοπα με το αναβαθμισμένο WiFi Onboard, μια υπηρεσία που θα είναι διαθέσιμη μέσα στο επόμενο διάστημα σε όλο το στόλο της ANEK LINES.

Με πακέτα προσφορών που ξεκινούν από 76€ το άτομο με ΙΧ, αν κλείσετε το εισιτήριό σας με την ANEK LINES από και προς Πειραιά για Χανιά και Ηράκλειο, κερδίζετε 30% έκπτωση στις καμπίνες όλων των κατηγοριών, το τέταρτο εισιτήριο δωρεάν σε τετράκλινη καμπίνα, 20% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής και έως 20% έκπτωση για τα μέλη της ΑΝΕΚ Smart και τα Ι.Χ. οχήματά τους στη γραμμή Ηρακλείου.

Για περισσότερες πληροφορίες 210-4197400, www.anek.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

60ά Δημήτρια: Μουσικές, χορός και τέχνη στις ιστορικές αγορές της Θεσσαλονίκης

Οι αγορές της Θεσσαλονίκης γεμίζουν ξανά ζωή: μουσικές, χορός, ξεναγήσεις και ιστορίες μας ταξιδεύουν από το Καπάνι ως το Μπεζεστένι στα 60ά Δημήτρια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Τα Candlelight Concerts φτάνουν στο Domotel Xenia Volos

Η ξεχωριστή σύμπραξη μουσικής και αισθητικής δημιουργεί ένα σκηνικό που έχει ήδη γοητεύσει το κοινό σε πόλεις σε όλο τον κόσμο και σύντομα και τον Βόλο.

Από το 2026, Ελλάδα και Ινδία θα είναι... ένα αεροπλάνο δρόμος!

Η IndiGo ανακοινώνει την πρώτη απευθείας αεροπορική σύνδεση μεταξύ Ινδίας και Ελλάδας, με την Αθήνα να εξυπηρετείται από το πρώτο A321XLR της Ινδίας από τον Ιανουάριο 2026.

Ένα event στο Κιλκίς συνδυάζει τέχνη, φύση και γεύσεις

Η φάρμα Ραγιάν, η Αφροδίτη και η Ραμίνα προσκαλούν το κοινό σε ένα μοναδικό event που συνδυάζει ξενάγηση στη φάρμα, τέχνη και γαστρονομία.

Το… μπαλκόνι σύγχρονης φιλοξενίας που έλειπε από τη Μακρινίτσα

Το Balcon Makrinitsa είναι ένας καινούργιος, μοντέρνος, με πανοραμική θέα ξενώνας σε ένα από τα ομορφότερα χωριά του Πηλίου.

16η "Μεγάρων Γη": Γιορτή της τοπικής παραγωγής και της αγροτικής παράδοσης

Τι κάνει τη Μεγαρίτικη γη τόσο ξεχωριστή και πλούσια σε γεύσεις; Το ανακαλύπτουμε μέσα από βιωματικά εργαστήρια, συναυλίες και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Στη Ρωμαϊκή Αγορά τιμάμε μια άγνωστη πτυχή της σύμπλευσης τουρισμού και πολιτισμού στην Ελλάδα"

Μιλήσαμε με την Υπουργό Τουρισμού ενόψει της εκδήλωσης Μνήμη και Φως στη Ρωμαϊκή Αγορά στις 16 Σεπτεμβρίου με αφορμή τα 70 χρόνια ίδρυσης του Φεστιβάλ Αθηνών από τον ΕΟΤ.