Εκλεκτοί guest chefs μαγειρεύουν στο «Ekies» για καλό σκοπό

Για τέταρτη χρονιά ο Δημήτρης Παμπόρης υποδέχεται 3 σημαντικούς σεφ στα πλαίσια του φεστιβάλ Cooking for Charity.

Εκλεκτοί guest chefs μαγειρεύουν στο «Ekies» για καλό σκοπό

Παράδοση αποτελεί πια το φεστιβάλ Cooking for Charity που επιστρέφει και φέτος στο πολύ ατμοσφαιρικό και χρυσοσκουφάτο εστιατόριο «Treehouse» του πολυτελούς ξενοδοχείου «Ekies All Senses Resort» στη Βουρβουρού της Χαλκιδικής. Ο ταλαντούχος executive chef του ξενοδοχείου Δημήτρης Παμπόρης υποδέχεται φέτος εκλεκτούς guest chefs για τρία γαστροονομικά σαββατοκύριακα, αρχής γενομένης με τον Γκίκα Ξενάκη (29 & 30/6) που καταφτάνει στη Χαλκιδική με πιάτα στο γνώριμο ύφος μοντέρνο ελληνικό ύφος του βραβευμένου εστιατορίου «Aleria». Τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο Γιάννης Παρίκος (27 & 28/7) από το εμβληματικό «Varoulko Seaside» ενώ το φεστιβάλ κλείνει με τον ταλαντούχο Άνταμ Κοντοβά (31/8 & 1/9).

Το φετινό Cooking for Charity ενισχύει τον αστικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Μπορούμε» που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του σε όλη την Ελλάδα, φροντίζοντας παράλληλα να μηδενίσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της διοργάνωσης.

Ξεν. «Ekies All Senses Resort», Βουρβουρού | Χαλκιδική | 2375091000 | http://ekies.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

Τα ξενοδοχεία του χειμώνα: Πού θα μείνεις στις φετινές χειμερινές σου εξορμήσεις

Αν ετοιμάζεστε για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα αυτά είναι τα ξενοδοχεία που πρέπει να τσεκάρετε!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Eliamos Villas Hotel & Spa: Το boutique καταφύγιο στην Κεφαλονιά με θέα που κόβει την ανάσα

Ένα wellness retreat όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση και την αυθεντικότητα του Ιονίου.

Amirandes: Η ψυχή της Κρήτης γίνεται εμπειρία όπως μόνο η Grecotel ξέρει

Όσοι έχουν έρθει στo "Amirandes" το γνωρίζουν. Δεν είναι απλώς ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, αλλά η επιτομή του πώς η Grecotel ξέρει να κάνει την ψυχή ενός τόπου αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτόν το χειμώνα ζούμε την Κρήτη αλλιώς.

Η Αθηναϊκή φινέτσα του "The Dolli"

Στο σημείο όπου η ελληνική πρωτεύουσα ενώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της, ο επισκέπτης συναντά τον αληθινό εαυτό της, μέσα από μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας, ανόθευτης κομψότητας και ταξιδιωτικής έμπνευσης.

Το χειμερινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πλούσιο και χορταστικό, σας στρώνει το χάρτη για τα πιο νόστιμα ταξίδια του χειμώνα!