Εορταστική χρονιά εγκαινιάζει το Poseidonion Grand Hotel

Το ιστορικό ξενοδοχείο των Σπετσών, συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια από την ολοκληρωτική ανακαίνιση που του έδωσε δεύτερη ζωή, και το γιορτάζει με σειρά εκδηλώσεων και εκπλήξεων που θα ξεδιπλωθούν καθ’ όλη τη σεζόν.

Εορταστική χρονιά εγκαινιάζει το Poseidonion Grand Hotel

Δέκα χρόνια συμπληρώνει φέτος το «Poseidonion Grand Hotel» από την ολοκληρωτική του ανακαίνιση, που έδωσε δεύτερη ζωή στο ιστορικό ξενοδοχείο των Σπετσών, με τα μοναδικά, belle epoque αρχιτεκτονικά στοιχεία του μοναδικού κτηρίου του 1914, να επανασχεδιάζονται και να συνδυάζονται με υποδομές και παροχές στην αιχμή της σύγχρονης φιλοξενίας. Δέκα χρόνια, κατά τα οποία το «Poseidonion Grand Hotel» εδραιώθηκε ως σημείο συνάντησης κατοίκων και επισκεπτών των Σπετσών, με τη φετινή όμως, εορταστική του σεζόν, να αναμένεται πιο λαμπερή από ποτέ: νέες συνεργασίες, γαστρονομικές εκπλήξεις και μοναδικές δράσεις, που θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς στο πλαίσιο του φεστιβάλ Festa di Spezie, θα δώσουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν το πνεύμα του Ποσειδωνίου, ενώ παλιοί και νέοι φίλοι του θα συνδυάσουν τη διαμονή τους με αξέχαστες στιγμές στο πανέμορφο τοπίο των Σπετσών.

Εορταστική χρονιά εγκαινιάζει το Poseidonion Grand Hotel - εικόνα 1

Έχοντας ήδη υποδεχτεί τη σεζόν με δύο βραβεύσεις για τη συνεισφορά του στην ελληνική φιλοξενία και γαστρονομία (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το αθηνόραμα για το εστιατόριο «On the Verandah», με την υπογραφή του chef Σταμάτη Μαρμαρινού, αλλά και χρυσό βραβείο στα Tourism Awards στην κατηγορία Facilities Innovation της ενότητας Guest Experience για την οργανική φάρμα του ξενοδοχείου, «Μποστάνι), το «Poseidonion» αφιερώνει τη φετινή χρονιά στο fine drinking, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με το βραβευμένο bar της Αθήνας, «Baba Au Rum». Αυτή η μεθυστική συνύπαρξη, που θα εγκαινιαστεί το Πάσχα με ένα pop-up bar το τριήμερο 27-29 Απριλίου, θα δώσει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μοναδικά cocktails και spirits, από ένα custom made μενού που θα σερβίρεται τόσο στη «Library Brasserie», όσο και στο ειδυλλιακό «Palms Bar» στην περίφημη αυλή του ξενοδοχείου.

Παράλληλα, ανανεωμένες επανέρχονται και οι υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικών ή κοινωνικών εκδηλώσεων, με καινοτόμα venues όπως το «Cine Titania» ή το «Mποστάνι» να προβάλουν το ανατρεπτικό τους προφίλ, αλλά και εξειδικευμένους συνεργάτες να εγγυώνται άρτιο αποτέλεσμα για κάθε περίσταση, είτε στο κομψό περιβάλλον του ξενοδοχείου, είτε σε επιλεγμένες τοποθεσίες σε ολόκληρο το νησί.

Εορταστική χρονιά εγκαινιάζει το Poseidonion Grand Hotel - εικόνα 2

Φυσικά, έναν ξεχωριστό κόσμο ευεξίας θα αποκαλύψει για άλλη μια χρονιά στους καλεσμένους του «Poseidonia» το exclusive Asian Spa Resort, ο hair expert Λοΐζος Ιωάννου ηγείται το «Poseidonia Hairworks», ενώ η Artion Galleries συλλέγει και εκθέτει μια μοναδική συλλογή έργων τέχνης στους χώρους της γκαλερί, αλλά και του ξενοδοχείου. Επιπλέον, μια υπέροχη κολεξιόν ρούχων, κοσμημάτων και αξεσουάρ, ιδανικά για τις μέρες και τις νύχτες του καλοκαιριού στις Σπέτσες, φιλοξενείται στην Mageia Boutique by Ileana Makri.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

Τα ξενοδοχεία του χειμώνα: Πού θα μείνεις στις φετινές χειμερινές σου εξορμήσεις

Αν ετοιμάζεστε για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα αυτά είναι τα ξενοδοχεία που πρέπει να τσεκάρετε!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Eliamos Villas Hotel & Spa: Το boutique καταφύγιο στην Κεφαλονιά με θέα που κόβει την ανάσα

Ένα wellness retreat όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση και την αυθεντικότητα του Ιονίου.

Amirandes: Η ψυχή της Κρήτης γίνεται εμπειρία όπως μόνο η Grecotel ξέρει

Όσοι έχουν έρθει στo "Amirandes" το γνωρίζουν. Δεν είναι απλώς ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, αλλά η επιτομή του πώς η Grecotel ξέρει να κάνει την ψυχή ενός τόπου αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτόν το χειμώνα ζούμε την Κρήτη αλλιώς.

Η Αθηναϊκή φινέτσα του "The Dolli"

Στο σημείο όπου η ελληνική πρωτεύουσα ενώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της, ο επισκέπτης συναντά τον αληθινό εαυτό της, μέσα από μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας, ανόθευτης κομψότητας και ταξιδιωτικής έμπνευσης.

Το χειμερινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πλούσιο και χορταστικό, σας στρώνει το χάρτη για τα πιο νόστιμα ταξίδια του χειμώνα!