Ένα επιβλητικό βιοκλιματικό κτήριο στην αρχή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης θα γίνει η βάση του πρώτου ibis styles hotel της Αθήνας, η οποία υποδέχεται το δημοφιλές ξενοδοχειακό brand μετά την επιτυχημένη λειτουργία του πρώτου ξενοδοχείου της αλυσίδας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Γνωστή για τη φρέσκια αισθητική και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του σχεδιασμού των ξενοδοχείων της, η ibis styles έρχεται στην πόλη χάρη στην συμφωνία franchising της Accor Hotels με τον όμιλο Λυμπεράκη.
Μοντέρνα δωμάτια, συνεδριακός χώρος, γυμναστήριο, υπόγειο parking και roof top bar με θέα στην Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και τον Αργοσαρωνικό θα είναι τα κεντρικά χαρακτηριστικά του ibis styles Athens Route, που προγραμματίζεται να ανοίξει τις πύλες του τον ερχόμενο Ιούνιο, κοντά στο σταθμό μετρό Άγιος Ιωάννης, 1.300μ από το Μουσείο της Ακρόπολης.

Πολύ περήφανος για το πρώτο ibis styles στην Αθήνα δήλωσε ο Επιχειρησιακός Διευθυντής Franchising της AccorHotels σε Ιταλία και Ελλάδα, υπογραμμίζοντας ότι «η αξία ενός δυναμικού brand όπως το ibis styles μπορεί να αποτελέσει έναν ισχυρό άξονα για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού της Αθήνας», ενώ ο κύριος Γιώργος Λυμπεράκης, CEO της G.Lymperakis Invest OE πρόσθεσε ότι «η συνεργασία με την AccorHotels για την εκπροσώπηση μιας τόσο ξεχωριστής και προσιτής αλυσίδας ξενοδοχείων διεθνούς εμβέλειας είναι πολύ σημαντική για εμάς και είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλλει στην τουριστική ζωή της πόλης».

Ένας από τους κορυφαίους ομίλους ταξιδιών και αναψυχής διεθνώς, η AccorHotels δραστηριοποιείται σε 100 χώρες παγκοσμίως, με περισσότερα από 4.600 ξενοδοχεία, θέρετρα και κατοικίες, που καλύπτουν όλο το φάσμα της φιλοξενίας - από τα πολυτελή και lifestyle έως τα μεσαίας και οικονομικής κατηγορίας καταλύματα - για πάνω από 50 χρόνια. Η εταιρεία θα συστήσει τα ibis styles hotels στην Αθήνα χάρη σε επένδυση ύψους 8 εκατ. ευρώ, με την πλήρη υποστήριξη της G.Lymperakis Invest OE.