Κουζίνα και ιδιοκτήτες, βρίσκονται σε μια συνεχή διαδικασία έμπνευσης και αλλαγής στο Μανιτάρι, κάτι που προσθέτει εξτρα επίπεδα γοητείας. Αυτόν το χειμώνα, το εστιατόριο καλωσορίζει το μεγάλο και αφοσιωμένο fan club του, πλήρως ανακαινισμένο, σε μοντέρνο ύφος, με στιλ αεράτο και κομψό προφίλ, διατηρώντας όμως σταθερά, πέρα από τις όποιες αλλαγές, την χαλαρή και ζεστή ατμόσφαιρα για την οποία έχει αγαπηθεί.

Αλλαγές και στο μενού που επιμελείται ο πολυβραβευμένος σεφ Δημήτρης Παμπόρης με chef de cuisine τον άξιο Λεωνίδα Παντσιούκα. Η ελληνική κουζίνα σε συνεχήγαστρονομική συνομιλία με τη Μεσόγειο, υπήρξε από την αρχή πηγή έμπνευσης για τους σεφ και εξακολουθεί να δίνει το βηματισμό, βαθαίνοντας όμως την επιρροή της όπως φαίνεται στα τολμηρά καινούργια πιάτα: «μπακαλιάρος με κρούστα φουντούκι», «φάβα Σαντορίνης με αυγό ποσέ σε κρούστα πάνκο, prosciutto di Parma, ψητά σπαράγγια και άρωμα τρούφας», «τραγανά dumplings με κοκκινιστή ουρά μόσχου, καπνιστή mousse από τζατζίκι, πίκλες κρεμμύδι και αρωματικό ελαιόλαδο», «τραβηχτή πίτα Μάνης με καπνιστό τυρί Μετσόβου και λούζα Τήνου», «ριζότο σαν "λαχανοντολμάς" με βουβαλίσιο κιμά Κερκίνης, μυρωδικά και αυγολέμονο με ζωμό από λάχανο και περγαμόντο» και άλλα ευφάνταστα.
Πρόσθετο ατού της μαγειρικής αντίληψης και του γευστικού ενδιαφέροντος των εδεσμάτων, είναι τα χαρακτηριστικά ελληνικά προϊόντα από κάθε γωνιά της χώρας, που εντάσσονται έξυπνα στα πιάτα, με την φροντίδα του ανήσυχου και άκρως ερευνητικού ιδιοκτήτη Γιάννη Ζιάγκα.