Νέα από τη «Νέα Διαγώνιο»

Το φθινοπωρινό μενού στο αγαπημένο στέκι των κρεατοφάγων της Θεσσαλονίκης  έχει έθνικ χρώμα.

Νέα από τη «Νέα Διαγώνιο»

Δυνατό όνομα ανάμεσα στους κρεατοφάγους της Θεσσαλονίκης η διαχρονική «Νέα Διαγώνιος», κρατάει «ζεστό» το κοινό της ανανεώνοντας διαρκώς το μενού της. Αυτόν το χειμώνα, ο βραβευμένος και πολύ δημιουργικός σεφ Ιωάννης Χαντακής, κάνει την έκπληξη και δίπλα στα διάσημα σουτζουκάκια και τον γύρο του εστιατορίου, προτείνει ανατρεπτικά καινούργια πιάτα με fusion διάθεση και έθνικ πινελιές, που θα γράψουν ιστορία: «σαλάτα σπανάκι με baby σπανάκι, χρωματιστά ντοματίνια, ρολάκια από προσούτο Ευρυτανίας με κατσικίσιο τυρί και εννέα είδη άγριων μανιταριών», «κρητικά bao bans με κοτόπουλο, απάκι κρέμα tofu και κράνμπερι sauce», «φιλετάκια χοιρινά με σαλάτα πράσινης μουστάρδας και ψητό μπαντζο επάνω σε pancake πατάτας», «φιλέτο μοσχαρίσιο με carpaccio καλοκαιρινής μαύρης τρούφας και σάλτσα από πορτσίνι», αλλά και ένα ζουμερό μπέργκερ χωρίς γλουτένη! Λαμπερή διακόσμηση και ζεστές νότες από την πέτρα και το ξύλο στη σάλα, θέα στη θάλασσα και τραπέζια με λευκά λινά τραπεζομάντηλα που δημιουργούν ένα ξεκούραστο και χαλαρωτικό περιβάλλον.

Νικολάου Πλαστήρα 89, Παραλία Αρετσού, Νέα Κρήνη, 2310029085

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

Τα ξενοδοχεία του χειμώνα: Πού θα μείνεις στις φετινές χειμερινές σου εξορμήσεις

Αν ετοιμάζεστε για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα αυτά είναι τα ξενοδοχεία που πρέπει να τσεκάρετε!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Eliamos Villas Hotel & Spa: Το boutique καταφύγιο στην Κεφαλονιά με θέα που κόβει την ανάσα

Ένα wellness retreat όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση και την αυθεντικότητα του Ιονίου.

Amirandes: Η ψυχή της Κρήτης γίνεται εμπειρία όπως μόνο η Grecotel ξέρει

Όσοι έχουν έρθει στo "Amirandes" το γνωρίζουν. Δεν είναι απλώς ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, αλλά η επιτομή του πώς η Grecotel ξέρει να κάνει την ψυχή ενός τόπου αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτόν το χειμώνα ζούμε την Κρήτη αλλιώς.

Η Αθηναϊκή φινέτσα του "The Dolli"

Στο σημείο όπου η ελληνική πρωτεύουσα ενώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της, ο επισκέπτης συναντά τον αληθινό εαυτό της, μέσα από μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας, ανόθευτης κομψότητας και ταξιδιωτικής έμπνευσης.

Το χειμερινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πλούσιο και χορταστικό, σας στρώνει το χάρτη για τα πιο νόστιμα ταξίδια του χειμώνα!