Ξεκίνησε το φετινό Cooking for Charity

Για τρίτη χρονιά, ο Δημήτρης Παμπόρης υποδέχεται 3 σημαντικούς σεφ για καλό σκοπό στο βραβευμένο «Treehouse» της Χαλκιδικής.

Ξεκίνησε το φετινό Cooking for Charity

Στο βραβευμένο εστιατόριο «Treehouse» (φωτό) του «Ekies All Senses Resort» και με την επιμέλεια του executive chef Δημήτρη Παμπόρη, το Cooking for Charity επιστρέφει για τρίτη χρονιά καλώντας σημαντικούς σεφ σε γαστρονομικές βραδιές για καλό σκοπό.

Το πρώτο event στις 24 και 25 Ιουνίου με τον βραβευμένο Αλέξανδρο Τσιοτίνη έγινε sold out, και τη σκυτάλη αναλαμβάνει ο Γιάννης Κιόρογλου (στις 21 και 22 Ιουλίου), σεφ των εστιατορίων La Guérite στις Κάνες και στην Καραϊβική. Η φετινή διοργάνωση κλείνει με τον πολυβραβευμένο σεφ Έκτορα Μποτρίνι (στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου).

Όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές, το cooking for charity γίνεται με σκοπό να ενισχύσει τη δράση ενός κοινωφελούς ιδρύματος. Συνεργάτης και φέτος είναι το Μπορούμε, η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του σε όλη την Ελλάδα.

«Ekies All Senses Resort», Βουρβουρού, Χαλκιδική, 23750 91000

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

Τα ξενοδοχεία του χειμώνα: Πού θα μείνεις στις φετινές χειμερινές σου εξορμήσεις

Αν ετοιμάζεστε για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα αυτά είναι τα ξενοδοχεία που πρέπει να τσεκάρετε!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Eliamos Villas Hotel & Spa: Το boutique καταφύγιο στην Κεφαλονιά με θέα που κόβει την ανάσα

Ένα wellness retreat όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση και την αυθεντικότητα του Ιονίου.

Amirandes: Η ψυχή της Κρήτης γίνεται εμπειρία όπως μόνο η Grecotel ξέρει

Όσοι έχουν έρθει στo "Amirandes" το γνωρίζουν. Δεν είναι απλώς ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, αλλά η επιτομή του πώς η Grecotel ξέρει να κάνει την ψυχή ενός τόπου αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτόν το χειμώνα ζούμε την Κρήτη αλλιώς.

Η Αθηναϊκή φινέτσα του "The Dolli"

Στο σημείο όπου η ελληνική πρωτεύουσα ενώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της, ο επισκέπτης συναντά τον αληθινό εαυτό της, μέσα από μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας, ανόθευτης κομψότητας και ταξιδιωτικής έμπνευσης.

Το χειμερινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πλούσιο και χορταστικό, σας στρώνει το χάρτη για τα πιο νόστιμα ταξίδια του χειμώνα!