Στο βραβευμένο εστιατόριο «Treehouse» (φωτό) του «Ekies All Senses Resort» και με την επιμέλεια του executive chef Δημήτρη Παμπόρη, το Cooking for Charity επιστρέφει για τρίτη χρονιά καλώντας σημαντικούς σεφ σε γαστρονομικές βραδιές για καλό σκοπό.
Το πρώτο event στις 24 και 25 Ιουνίου με τον βραβευμένο Αλέξανδρο Τσιοτίνη έγινε sold out, και τη σκυτάλη αναλαμβάνει ο Γιάννης Κιόρογλου (στις 21 και 22 Ιουλίου), σεφ των εστιατορίων La Guérite στις Κάνες και στην Καραϊβική. Η φετινή διοργάνωση κλείνει με τον πολυβραβευμένο σεφ Έκτορα Μποτρίνι (στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου).
Όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές, το cooking for charity γίνεται με σκοπό να ενισχύσει τη δράση ενός κοινωφελούς ιδρύματος. Συνεργάτης και φέτος είναι το Μπορούμε, η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του σε όλη την Ελλάδα.
«Ekies All Senses Resort», Βουρβουρού, Χαλκιδική, 23750 91000