To Nobu Festival επιστρέφει

Πιστός στο –καθιερωμένο πλέον– ραντεβού του, o διάσημος Νobuyuki Matsuhisa έρχεται κι αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

To Nobu Festival επιστρέφει

Πιστός στο –καθιερωμένο πλέον– ραντεβού του, o διάσημος Νobuyuki Matsuhisa έρχεται κι αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα, για ένα Nobu Festival σε δύο ταμπλό: από τις 3 έως τις 5/7 θα βρεθεί στο «Matsuhisa Αthens», ενώ αμέσως μετά, από τις 6 έως τις 11/7, θα δώσει το «παρών» στο «Matsuhisa» της Μυκόνου, το πρώτο Matsuhisa της Ευρώπης που άνοιξε το 2003 στο εμβληματικό ξενοδοχείο «Belvedere».

Το εστιατόριο που βραβεύεται ανελλιπώς με Χρυσό Σκούφο από το 2004, φέτος γιορτάζει τα 15 χρόνια του πλάι στην κοσμοπολίτικη πισίνα του ξενοδοχείου αλλά και στην ατζέντα των foodies που επισκέπτονται το Νησί των Ανέμων. Ειδικά για τις ημέρες του φεστιβάλ, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα special Omakase menu διαμορφωμένο αποκλειστικά για το κοινό της Μυκόνου, για το οποίο ο διεθνούς βεληνεκούς σεφ θα βασιστεί σε τοπικά ελληνικά προϊόντα.

Τηλεφωνικές κρατήσεις για την Αθήνα στο 2108960510 και για την Μύκονο στο 22890/27362

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

Τα ξενοδοχεία του χειμώνα: Πού θα μείνεις στις φετινές χειμερινές σου εξορμήσεις

Αν ετοιμάζεστε για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα αυτά είναι τα ξενοδοχεία που πρέπει να τσεκάρετε!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Eliamos Villas Hotel & Spa: Το boutique καταφύγιο στην Κεφαλονιά με θέα που κόβει την ανάσα

Ένα wellness retreat όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση και την αυθεντικότητα του Ιονίου.

Amirandes: Η ψυχή της Κρήτης γίνεται εμπειρία όπως μόνο η Grecotel ξέρει

Όσοι έχουν έρθει στo "Amirandes" το γνωρίζουν. Δεν είναι απλώς ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, αλλά η επιτομή του πώς η Grecotel ξέρει να κάνει την ψυχή ενός τόπου αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτόν το χειμώνα ζούμε την Κρήτη αλλιώς.

Η Αθηναϊκή φινέτσα του "The Dolli"

Στο σημείο όπου η ελληνική πρωτεύουσα ενώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της, ο επισκέπτης συναντά τον αληθινό εαυτό της, μέσα από μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας, ανόθευτης κομψότητας και ταξιδιωτικής έμπνευσης.

Το χειμερινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πλούσιο και χορταστικό, σας στρώνει το χάρτη για τα πιο νόστιμα ταξίδια του χειμώνα!