Το Il Cortile είναι η νέα γευστική πρόταση του εμβληματικού ξενοδοχείου των Σπετσών που ανοίγει αυτές τις ημέρες στην all time classic πλαϊνή αυλή του. Η ιταλιάνικη ατμόσφαιρα συναντά τα εκλεκτής ποιότητας κρεατικά και τα γευστικά στοιχεία από τη γειτονική μας χώρα στο μενού που δημιουργεί ο βραβευμένος σεφ του «Poseidonion» Σταμάτης Μαρμαρινός.
Tomahawk, Rib-eye και άλλες κοπές από Black Angus με την σφραγίδα της Φάρμας Μπράλου έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, πλαισιώνονται όμως από ανάλαφρες ιταλικές προτάσεις όπως Mozzarella Burrata με άγρια ρόκα και μπρεζάολα και Vitello Tonnato με λεπτές φέτες από μοσχάρι και μαγιονέζα τόνου.
Τη γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει το ξενοδοχείο χρωματίζουν ακόμα το «On the Verandah» (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2018) με μοντέρνες ελληνικές γεύσεις, η Library Brasserie με νοσταλγική αστική κουζίνα, το cocktail bar του ξενοδοχείου «Palms» και το ιδιαίτερο Bostani, με farm-to-table φιλοσοφία στο βιολογικό κτήμα του Ποσειδωνίου.
Poseidonion Grand Hotel, Σπέτσες, 22980/74553