Η νέα «αυλή» του «Ποσειδωνίου» αγαπά το εκλεκτό κρέας

Το «Il Cortile» έρχεται με ιταλικό μπρίο στο εμβληματικό ξενοδοχείο των Σπετσών.

Η νέα «αυλή» του «Ποσειδωνίου» αγαπά το εκλεκτό κρέας

Το Il Cortile είναι η νέα γευστική πρόταση του εμβληματικού ξενοδοχείου των Σπετσών που ανοίγει αυτές τις ημέρες στην all time classic πλαϊνή αυλή του. Η ιταλιάνικη ατμόσφαιρα συναντά τα εκλεκτής ποιότητας κρεατικά και τα γευστικά στοιχεία από τη γειτονική μας χώρα στο μενού που δημιουργεί ο βραβευμένος σεφ του «Poseidonion» Σταμάτης Μαρμαρινός.

Tomahawk, Rib-eye και άλλες κοπές από Black Angus με την σφραγίδα της Φάρμας Μπράλου έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, πλαισιώνονται όμως από ανάλαφρες ιταλικές προτάσεις όπως Mozzarella Burrata με άγρια ρόκα και μπρεζάολα και Vitello Tonnato με λεπτές φέτες από μοσχάρι και μαγιονέζα τόνου.

Τη γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει το ξενοδοχείο χρωματίζουν ακόμα το «On the Verandah» (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2018) με μοντέρνες ελληνικές γεύσεις, η Library Brasserie με νοσταλγική αστική κουζίνα, το cocktail bar του ξενοδοχείου «Palms» και το ιδιαίτερο Bostani, με farm-to-table φιλοσοφία στο βιολογικό κτήμα του Ποσειδωνίου.

Poseidonion Grand Hotel, Σπέτσες, 22980/74553

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

Τα ξενοδοχεία του χειμώνα: Πού θα μείνεις στις φετινές χειμερινές σου εξορμήσεις

Αν ετοιμάζεστε για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα αυτά είναι τα ξενοδοχεία που πρέπει να τσεκάρετε!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Eliamos Villas Hotel & Spa: Το boutique καταφύγιο στην Κεφαλονιά με θέα που κόβει την ανάσα

Ένα wellness retreat όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση και την αυθεντικότητα του Ιονίου.

Amirandes: Η ψυχή της Κρήτης γίνεται εμπειρία όπως μόνο η Grecotel ξέρει

Όσοι έχουν έρθει στo "Amirandes" το γνωρίζουν. Δεν είναι απλώς ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, αλλά η επιτομή του πώς η Grecotel ξέρει να κάνει την ψυχή ενός τόπου αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτόν το χειμώνα ζούμε την Κρήτη αλλιώς.

Η Αθηναϊκή φινέτσα του "The Dolli"

Στο σημείο όπου η ελληνική πρωτεύουσα ενώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της, ο επισκέπτης συναντά τον αληθινό εαυτό της, μέσα από μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας, ανόθευτης κομψότητας και ταξιδιωτικής έμπνευσης.

Το χειμερινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πλούσιο και χορταστικό, σας στρώνει το χάρτη για τα πιο νόστιμα ταξίδια του χειμώνα!