Αυτά είναι τα εντυπωσιακά νέα μέλη των Design Hotels

Από τη Ρώμη, τη Μάλτα και το Λονδίνο μέχρι το Τόκιο και την Ταϋλάνδη, τα νέα μέλη της πολυτελούς αλυσίδας ξενοδοχείων κλέβουν τις εντυπώσεις.

Αυτά είναι τα εντυπωσιακά νέα μέλη των Design Hotels

Elizabeth Unique Hotel, Ρώμη

Elizabeth Unique Hotel, Ρώμη

Πρόκειται για ένα ανακαινισμένο αρχοντικό του 17ου αιώνα που βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής πρωτεύουσας της Ιταλίας. Τα 33 δωμάτια που διαθέτει χαρακτηρίζονται από sophisticated design και διεθνή αίγλη με τα χρώματα του μπλε, του άσπρου και του χρυσού να κυριαρχούν. Όμορφες και με μία αίσθηση παλαιότητας ταπετσαρίες, κρεβάτια με θόλους, προσεγμένα υφάσματα και έργα τέχνης συνθέτουν το σκηνικό των ευρύχωρων δωματίων. Μέσα από μία ιδιωτική είσοδο στη Via delle Colonnette, δίπλα στα κορυφαία εστιατόρια και μπουτίκ της πόλης, οι επισκέπτες καλωσορίζονται από μία μαγευτική είσοδο που οδηγεί σε ένα εκλεπτυσμένο lobby και σε μία αίθουσα ανάγνωσης, τα οποία μάλιστα θερμαίνονται και από ένα ανοιχτό τζάκι.

Nobu Hotel Shoreditch, Λονδίνο

Nobu Hotel Shoreditch, Λονδίνο

Αυτά είναι τα εντυπωσιακά νέα μέλη των Design Hotels - εικόνα 1
Nobu Hotel Shoreditch, Λονδίνο

Ένα design hotel που βρίσκεται στη ζωντανή γειτονιά East End του Λονδίνου γιορτάζει την πολυπολιτισμικότητα της πόλης και την ιδιότητά της ως παγκόσμιας γαστρονομικής πρωτεύουσας. Κρυμμένο πίσω από μία εντυπωσιακή πρόσοψη από γυαλί, σκυρόδεμα και προβολές, προσφέρει ιδιωτικούς χώρους για δείπνο και εκδηλώσεις για μέχρι 200 άτομα και 148 δωμάτια με χειροποίητα ρούχα yukata και ιαπωνικά σετ τσαγιού. Οι μοναδικές ιαπωνικοπερουβιανές σπεσιαλιτέ του σεφ Nobu έχουν προσελκύσει πλήθος κόσμου στο επώνυμο εστιατόριο και μπαρ το οποίο ακόμη περιλαμβάνει chef’s table, sushi counter και μία υπαίθρια αυλή.

Le Cinq Codet, Παρίσι

Le Cinq Codet, Παρίσι

Αυτά είναι τα εντυπωσιακά νέα μέλη των Design Hotels - εικόνα 2
Le Cinq Codet, Παρίσι

Το Le Cinq Codet φιλοξενείται στο διάσημο 7ο διαμέρισμα του Παρισιού, σε ένα κτίριο του 1930 όπου στεγαζόταν η France Telecom και πλέον έχει αποκατασταθεί αριστοτεχνικά από τον αναγνωρισμένο σχεδιαστή Jean-Philippe Nuel. Παρουσιάζοντας μοναδική και γραφική αρχιτεκτονική, διαθέτει 67 δωμάτια όπως οικογενειακές σουίτες αλλά και σουίτες με ταράτσα και τζακούζι. Υπάρχει ακόμη εστιατόριο με τζάκι για το χειμώνα καθώς επίσης και ένα υπαίθριο μπαρ το οποίο είναι ανοιχτό όχι μόνο για αυτούς που μένουν στο ξενοδοχείο αλλά και για το κοινό. Όσοι επιλέξουν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο μπορούν να επωφεληθούν από το spa και το γυμναστήριο που διαθέτει και ακόμη να απολαύσουν δωρεάν πρωινό.

Cugó Gran Macina Grand Harbour, Μάλτα

Cugó Gran Macina Grand Harbour, Μάλτα

Αυτά είναι τα εντυπωσιακά νέα μέλη των Design Hotels - εικόνα 3
Cugó Gran Macina Grand Harbour, Μάλτα

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα ιστορικό κάστρο στην οχυρωμένη πόλη Senglea στη νοτιοανατολική πλευρά του Μεσογειακού νησιού της Μάλτας. Αρχικά χτισμένο το 1554 διαθέτει 21 σουίτες, όλες με ανεμπόδιστη θέα σε ένα θαυμάσιο λιμάνι και μία καταπληκτική ταράτσα. Μία συμβιβαστική μίξη μεταξύ παλαιού και νέου κόσμου, οι γκουρού του design στο Daaa Haus μεταμόρφωσαν την ιστορική όψη του ξενοδοχείου. Μοναδικοί και άφθονοι φωτισμοί, χαλιά από φουντωτό μαλλί, σκανδιναβικά κομμάτια, ιταλικοί καναπέδες και κρεβάτια συνθέτουν το σκηνικό.

Troutbeck, Amenia

Troutbeck, Amenia

Αυτά είναι τα εντυπωσιακά νέα μέλη των Design Hotels - εικόνα 4
Troutbeck, Amenia

To Troutbeck, μία μαγευτική ιδιωτική περιουσία, βρίσκεται στη Βόρεια Αμερική, στο βουκολικό χωριουδάκι της Amenia. Το ξενοδοχείο περιβάλλεται από 45 απομονωμένες εκτάσεις με καταπράσινους κήπους διχοτομημένους από δύο υδάτινους όγκους και είναι ένα hotspot για όσους λαχταρούν μια χαλαρή ανάπαυλα. Τα 37 δωμάτια που διαθέτει επισκέπτονται μεταξύ άλλων και δημιουργικοί ηγέτες του σήμερα όπως οι Mark Twain, Ralph Waldo Emerson, Teddy Roosevelt, John Burroughs καθώς και πολλοί άλλοι οι οποίοι συρρέουν σε αυτό το διαχρονικό φυσικό περιβάλλον για έμπνευση. Οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με έργα τέχνης σύγχρονων καλλιτεχνών ενώ υπάρχουν τοπικά έπιπλα, αναγεννησιακές αντίκες και μοντέρνα κομμάτια.

Hotel Bocage, Ταϊλάνδη

Hotel Bocage, Ταϊλάνδη

Αυτά είναι τα εντυπωσιακά νέα μέλη των Design Hotels - εικόνα 5
Hotel Bocage, Ταϊλάνδη

Το Hotel Bocage στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Ταϊλάνδης, Hua Hin, μόλις δυόμισι ώρες από το Μπανγκόκ αποτελεί ένα αφιέρωμα τόσο στη φύση όσο και στη δομή. Σχεδιασμένο από τον οραματιστή αρχιτέκτονα Thai και το Design Hotels ™ Influencer Duangrit Bunnag το ξενοδοχείο των έξι δωματίων σου δημιουργεί την αίσθηση μιας μοναδικής απόδρασης στην ακτή. Τα δωμάτια ανοικτού τύπου ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να στρέψουν το βλέμμα τους προς την εκπληκτική θέα στον κόλπο της Ταϊλάνδης. Η πολυτέλεια εδώ είναι ένα μείγμα υψηλής κατασκευής επίπλων από ιταλικές μάρκες όπως Living Divani, Porro και Antonio Lupi και ποιοτικού ελεύθερου χρόνου στο πρώτο παραθαλάσσιο εμπορικό κέντρο της Ταϊλάνδης το οποίο βρίσκεται ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο.

Trunk Hotel, Τόκιο

Trunk Hotel, Τόκιο

Αυτά είναι τα εντυπωσιακά νέα μέλη των Design Hotels - εικόνα 6
Trunk Hotel, Τόκιο

Στην πολύχρωμη συνοικία Shibuya, το Trunk Hotel συνδυάζει την παράδοση και τις τάσεις του Τόκιο για να δημιουργήσει μία εμπειρία «φτιαγμένη στην Ιαπωνία». Και τα 15 δωμάτια που διαθέτει έχουν μία κομψή και σύγχρονη σχεδίαση. Το ξενοδοχείο όχι μόνο ενθαρρύνει τη σύντηξη ιαπωνικής και δυτικής κουζίνας μέσω του εστιατόριου του Trunk Kitchen αλλά αποτελεί επίσης και το σπίτι του Trunk Kushi το οποίο προσφέρει «Shibuya soul food», τσάι hojicha, sake, shochu και κοκτέιλ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
17/04/2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.

Η Modus & Amplio ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ανανεωμένο "Bratsera Hotel"

Το "Bratsera" εισέρχεται σε μία νέα εποχή, με ανανεωμένο λογότυπο, νέα ιστοσελίδα και ένα καινούριο γαστρονομικό concept με την υπογραφή δύο κορυφαίων Ελλήνων Chef.

Πώς θα είναι φέτος τα καλοκαιρινά ταξίδια στην Ευρώπη; Σύμφωνα με το "Conde Nast Traveler" όχι και πολύ αισιόδοξα για την Ελλάδα και τη Μεσόγειο

Η κλιματική αλλαγή και ο υπερτουρισμός αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε το καλοκαίρι, θέτοντας νέα δεδομένα και ως προς τη βιωσιμότητα.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στη Μακεδονία

Έθιμα με ρίζες πίσω στο χρόνο και φύση στον υπερθετικό.