Τί θα λέγατε για ρεβεγιόν στη θάλασσα;

Αν τα βουνά και οι πλαγιές δεν είναι το φόρτε σας, να πού μπορείτε να πείτε «Καλή χρονιά» με γαλάζια θέα.

Τί θα λέγατε για ρεβεγιόν στη θάλασσα;

Αν τα βουνά και οι πλαγιές δεν είναι το φόρτε σας, να πού μπορείτε να πείτε «Καλή χρονιά» με γαλάζια θέα.

«Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa»

Τί θα λέγατε για ρεβεγιόν στη θάλασσα; - εικόνα 1

Ατενίζοντας τον κόλπο του Οιτύλου, με ξύλινες οροφές στα δωμάτια, εμφανή πέτρα και σοφιστικέ στιλ, το ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο «Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa» ποντάρει και στις γαστρονομικές απολαύσεις διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια. Στο εστιατόριο «Ανερούσα», τα ευφάνταστα πιάτα δημιουργούνται με βάση τις πρώτες ύλες της Μάνης, τα τοπικά προϊόντα και τις σύγχρονες τεχνικές του καταξιωμένου σεφ, ενώ από το μενού δεν λείπουν και οι επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, που συμπληρώνουν τα εορταστικά γεύματα των ημερών.

«Κυρίμαι»

Τί θα λέγατε για ρεβεγιόν στη θάλασσα; - εικόνα 2

Στο πανέμορφο historic boutique hotel «Κυρίμαι» στον Γερολιμένα, όπου κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό, η έντονη αύρα Ιστορίας συναντά τις νεο-μανιάτικες γεύσεις της Σταυριανής Ζερβακάκου στο ατμοσφαιρικό «Κυρίμαι Restaurant». Εδώ έχετε την ευκαιρία να βιώσετε μια ολοκληρωμένη γιορτινή γευστική εμπειρία, που στηρίζεται σε «πειραγμένα» ελληνικά πιάτα με έντονο το άρωμα Μάνης. Στα highlights του εστιατορίου συγκαταλέγεται η εντυπωσιακή βεράντα δίπλα στη θάλασσα, από την οποία μπορείτε να απολαύσετε την μαγευτική θέα με φόντο τους τεράστιους φωτισμένους βράχους και τις σπηλιές του Κάβο Γκρόσο, που συνθέτουν ένα σκηνικό-υπερπαραγωγή, ιδανικό για τις γιορτινές μέρες.

«ELITE CITY RESORT»

Τί θα λέγατε για ρεβεγιόν στη θάλασσα; - εικόνα 3

Τις βόλτες στην ανανεωμένη Καλαμάτα ακολουθούν οι μοντέρνες ελληνικές γεύσεις του Στέλιου Μπαρμπέα στο εστιατόριο «Yiamas», το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο μέσα στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του στιλάτου «Elite City Resort» στο τέρμα της παραλιακής λεωφόρου. Το μενού κινείται επιδέξια ανάμεσα στην τοπική παράδοση και τις σύγχρονες προσεγγίσεις, ενώ δεν λείπουν και οι βραδιές με guest djs και καλλιτέχνες. Τι θα λέγατε για ένα γιορτινό «ξεφάντωμα» σε ένα από τα πιο hot spots της πόλης;

«MONI EMVASIS»

Τί θα λέγατε για ρεβεγιόν στη θάλασσα; - εικόνα 4

Η ιδιαίτερη μεσαιωνική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει το «Moni Emvasis» στη Μονεμβασιά είναι εξίσου αισθητή και στο «Χρυσόβουλο», το δημοφιλές αδελφό εστιατόριο με την πανοραμική θέα στο Μυρτώο. Απολαύστε exclusive διαμονή στις τρεις σουίτες στην καρδιά του Κάστρου, κάντε στέκι σας το bar, όπου μπορείτε να τσιμπολογήσετε γκουρμέ bar food συνοδεία τοπικών κρασιών και τιμήστε την κουζίνα του εστιατορίου που αναδεικνύει με σύγχρονη ματιά τα διαμάντια της Λακωνικής γης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

White Holidays Project: Διακοπές στο θαύμα της Τήνου

Ένα συγκρότημα από έξι πολυτελή διαμερίσματα κοντά στην πόλη της Τήνου και στην παραλία του Αγίου Φωκά, είναι η ιδανική επιλογή διαμονής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/05/2023

Η Λέρος πιστοποιήθηκε ως φιλική προς τους ποδηλάτες

Η Λέρος πιστοποιήθηκε ως το πρώτο νησί στην Ελλάδα που είναι φιλικό προς τον ποδηλάτη με το σήμα Bike Friendly Destination.

Angsana Corfu Resort & Spa | Πώς το Eclectic Living εντάσσει στην εμπειρία την Κερκυραϊκή γεύση και κουλτούρα

Το νέο concept του Eclectic Living στις βίλες του πολυτελούς resort Angsana Corfu Resort & Spa στις Μπενίτσες της Κέρκυρας

"The Travelling Bar by Mexha": Ένα μπαρ που ταξιδεύει όπου και όπως το θελήσεις

Μια απόλυτα καινοτόμα υπηρεσία λάνσαρε μόλις το επιτυχημένο "Mexha" του Αμαρουσίου που εγγυάται την επιτυχία κάθε μικρής και μεγάλης εκδήλωσης.

Το "Avenue Modern Cuisine" συναντάει την τέχνη

Η βραδιά θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική και παρουσίαση του διάσημου καλλιτέχνη της Pop Art, Άντονι Ντράγκαν.

To πρώτο ξενοδοχείο "Mandarin Oriental" στην Αθήνα έρχεται στο Ελληνικό

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει την υψηλής ποιότητας φιλοξενία με θέα στον Σαρωνικό κόλπο και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα.

Διατροφικοί θησαυροί από το χωράφι στο τραπέζι

Ταξιδέψαμε με την 3αλφα στη Λάρισα και τον Θεσσαλικό κάμπο για μια δια ζώσης γνωριμία με τα στάδια παραγωγής των οσπρίων που βρίσκουμε στην αγορά με τη σφραγίδα της εταιρείας και αφετηρία έναν εκ των βασικών πυλώνων του αγροδιατροφικού τομέα της χώρας.