Το μεγαλοπρεπές ξενοδοχείο «Hyatt Regency Thessaloniki» υπόσχεται γιορτές γεμάτες λάμψη, ανεμελιά και διασκέδαση. Το κοσμοπολίτικο περιβάλλον, η διακριτική κομψότητα και οι εμπνευσμένες γαστρονομικές προτάσεις συνδυάζονται υπέροχα για να δημιουργήσουν τον ιδανικό προορισμό ξεκούρασης και απόλαυσης για την περίοδο των εορτών.

Σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης αλλά και το κέντρο της παλλόμενης πόλης, το λαμπερό resort «Hyatt Regency Thessaloniki» θυμίζει τις γιορτές μια πραγματική χριστουγεννιάτικη πολιτεία και υπόσχεται ξεχωριστές στιγμές σε όσους το επιλέξουν για μια απόδραση που τα έχει όλα. Χαλάρωση στα μεγάλα και άνετα δωμάτια με τα gadgets τελευταίας τεχνολογίας και τα μπαλκόνια ή τις βεράντες που χαρίζουν πρόσβαση στους υπέροχα στολισμένους κήπους, περιποιήσεις υψηλού επιπέδου στο πλήρως εξοπλισμένο spa, γαστρονομικές απολαύσεις στα εστιατόρια του resort, διασκέδαση και –γιατί όχι- τυχερά παιχνίδια όπως επιβάλλει το πνεύμα των ημερών στο Regency Casino που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.
Στο επίκεντρο της γιορτής βρίσκονται τα υπέροχα ρεβεγιόν που έχει οργανώσει το ξενοδοχείο για τους καλεσμένους του. Την Παραμονή των Χριστουγέννων, θα απολαύσετε από τους έμπειρους σεφ ένα εμπνευσμένο set menu πέντε πιάτων στο «Ambrosia Restaurant» με συνοδεία ζωντανής μουσικής. Υποδοχή με ένα ποτήρι Gluehwein και στη συνέχεια ένα σερί από δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας με πολυτελή υλικά: βελουτέ τρούφας με καπνιστό σολομό, κρέμα τυριού και χαβιάρι, ριζότο γαλοπούλας με φουαγκρά και βατόμουρα, σορμπέ ροδιού με ζελέ σαμπάνιας, μοσχαρίσιο ή χοιρινό φιλέτο με δαμάσκηνα, κάστανα, πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ και σος πόρτο, μαζί με Johnnie Walker Gold Label Reserve, χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και καφέ ή τσάι (€ 98/άτομο, παιδικό μενού € 38/άτομο).

Στο ίδιο ύφος και το set menu της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς (έξι πιάτα) στο «Grand Ballroom» με συνοδεία ζωντανής μουσικής: cocktail υποδοχής με Gin Tanqueray Ten, βελουτέ μήλου με χτένι χαβιάρι και τσιπς σπεκ, καπνιστός σολομός με ταραμά αγριορέπανου, αυγό ορτυκιού και περγαμόντο, ραβιόλες αστακού με κρέμα από κολοκάσι και τσορίθο, σορμπέ μανταρίνι με ζελέ από λικέρ αχλαδιού, μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ κάστανου μανιτάρια και σος τρούφας, ρόδι σοκολάτας. Ένα ποτήρι με τη διάσημη γαλλική σαμπάνια «Veuve Clicquot Yellow Label» και βεβαίως παραδοσιακή βασιλόπιτα θα κλείσουν με τον πιο επιβλητικό και συνάμα παραδοσιακό τρόπο τη χρονιά (€ 148/άτομο, διαθέσιμο και παιδικό μενού).
Δεν υστερούν σε πληθωρικότητα και πολυτέλεια και οι γαστρονομικές προτάσεις ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο εστιατόριο «Ambrosia». Στις 25 Δεκεμβρίου, στρώνεται στις 13.30 το μεσημέρι ένας κατάφορτος μπουφές με καταπληκτικά εδέσματα και εκλεκτά ελληνικά κρασιά (Κτήμα Βιβλία Χώρα και Κτήμα Γεροβασιλείου) με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής (€ 72/άτομο). Η πρώτη μέρα του 2018 ξεκινάει στις 7 το πρωί με ένα σούπερ Champagne breakfast σε μπουφέ (€ 30/άτομο) και συνεχίζεται με ένα εξίσου πολυτελές Champagne Brunch σε μπουφέ, συνοδεία «Veuve Clicquot Yellow Label» (από τις 13.30 το μεσημέρι, € 78/άτομο).

Οι γιορτές όμως δεν τελειώνουν εδώ! Την Κυριακή, στις 7 Ιανουαρίου του 2018 ένα μοναδικό Russian Brunch θα ρίξει με τον πιο ονειρεμένο τρόπο «τίτλους τέλους» στην πιο όμορφη περίοδο ολόκληρης της χρονιάς. Ο Sebastian Kellerhoff, chef στο «Park Hyatt Ararat» θα ετοιμάσει αυθεντικές γεύσεις από την παραδοσιακή ρωσική κουζίνα, όπως Borsch και μοσχάρι Stroganoff. Βεβαίως, το πιο διάσημο γκουρμέ προϊόν της ρωσικής κουζίνας, το χαβιάρι, και ο πιο διάσημος οίνος της γαλλικής υψηλής γαστρονομίας, η σαμπάνια, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν, υποσχόμενα μια λαμπερή νέα χρονιά.
13o χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Περαίας, Θεσσαλονίκη, 2310401234