Ύστερα από 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων, το σύγχρονο boutique ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ανακαινίστηκε και υποδέχεται τον φετινό χειμώνα με ανανεωμένη ταυτότητα.

Μπορεί το «Nikopolis» να φημίζεται για την μοντέρνα αρχιτεκτονική, την στιλάτη διακόσμηση, τους εντυπωσιακούς θόλους και τους παραμυθένιους κήπους με τα τρεχούμενα νερά, ωστόσο πέρσι αποφάσισε να ανανεώσει την ήδη μοντέρνα εικόνα των κοινόχρηστων χώρων του καθώς και τις προτάσεις του ως προς την γεύση και την διασκέδαση. Η έννοια του νερού είναι εκείνη που αποτέλεσε την έμπνευση για το rebranding του πολυτελούς ξενοδοχείου, που από τις αρχές του 2016 ξεκίνησε να ανακαινίζεται τμηματικά, με βάση τις πρωτοποριακές ιδέες του βραβευμένου αρχιτέκτονα Άκη Μπογδάνου.
Το πρώτο βήμα έγινε με την ανακαίνιση του premium εστιατορίου «Dome Real Cuisine», το μενού του οποίου στηρίζεται στα επιλεγμένα κρεατικά που ψήνονται σε μαντεμένιο φούρνο με βιολογικά κάρβουνα ελιάς και στα τοπικά 100% βιολογικά προϊόντα. Στα highlights του συγκαταλέγεται και το ωριμαντήριο στην μεγάλη σάλα, όπου πραγματοποιείται η διαδικασία σιτέματος των κρεάτων. Ακολούθησε ένα λίφτινγκ του pool bar «Aquarella», που αποτελεί meeting point από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, ιδιαίτερα την θερινή περίοδο.
Το καλοκαίρι του 2017 δημιουργήθηκε το εστιατόριο «Kasai Teppanyaki & Sushi», το οποίο στηρίζεται σε όσα πρεσβεύει η Ιαπωνική και η Nikkei κουζίνα.Τέλος, η προσπάθεια αναζωογόνησης ολοκληρώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο με την ανακαίνιση του lobby του ξενοδοχείου, στο οποίο βρίσκεται το κοσμοπολίτικο «Nereau Bar», που δίνει στους επισκέπτες μια γερή πρώτη γεύση από το «νέο» πρόσωπο του «Nikopolis».