Οι Γιορτές Ρόκκας κορυφώνονται με μια μοναδική συμφωνική συναυλία την βραδιά της πανσελήνου

Δύο ημιορεινά χωριά στην Κίσσαμο Χανίων, η Ρόκκα και η Κερά, που ο πληθυσμός τους συνολικά δεν ξεπερνά τους 60 κατοίκους, ενώνουν για πέμπτη φορά τις δυνάμεις τους με τις Γιορτές Ρόκκας, μια διοργάνωση-γιορτή των τεχνών και των επιστημών.
Ήδη από τις 24 Ιουλίου συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, δράσεις για παιδιά, ξεναγήσεις, εκθέσεις τοπικών προϊόντων, εικαστικά δρώμενα και άλλα χαρίζουν ιδιαίτερες εμπειρίες στους επισκέπτες των δύο αυτών χωριών. Το πρόγραμμα θα κορυφωθεί τη νύχτα της πανσέληνου του Αυγούστου (Δευτέρα 7/8).
Η ακρόπολη του χωριού Ρόκκα θα φιλοξενήσει μια μοναδική συμφωνική συναυλία με την σοπράνο Μυρτώ Παπαθανασίου και τον μπάσο Χριστόφορο Σταμπόγλη και την Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων - ΑΣΟΝ, υπό την διεύθυνση του Παύλου Σεργίου.
Περισσότερα εδώ