«Eneos Beach Villas»: διαμονή με προσωπικότητα στην Κύθνο

Μία νέα ποιοτική πρόταση διαμονής στο όμορφο και γραφικό νησί των Κυκλάδων.

«Eneos Beach Villas»: διαμονή με προσωπικότητα στην Κύθνο

Μία νέα ποιοτική πρόταση διαμονής στο όμορφο και γραφικό νησί των Κυκλάδων.

«Eneos Beach Villas»: διαμονή με προσωπικότητα στην Κύθνο - εικόνα 1

Λίγο έξω από τον οικισμό των Λουτρών, στην όμορφη παραλία του Αγίου Σώστη, το συγκρότημα κατοικιών «Eneos Beach Villas» αποτελεί μια νέα πρόταση διαμονής στην Κύθνο, το ήσυχο κυκλαδονήσι με το φανατικό κοινό που κρατά χαμηλά το προφίλ του και κερδίζει σταθερά νέους φίλους.

«Eneos Beach Villas»: διαμονή με προσωπικότητα στην Κύθνο - εικόνα 2

Το συγκρότημα που ξεκίνησε την λειτουργία του προς τα τέλη του περασμένου καλοκαιριού αποτελείται από 7 αυτόνομες κατοικίες που προσφέρουν την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία καθώς βρίσκονται ακριβώς δίπλα στην θάλασσα και έχουν άμεση και αυτόνομη πρόσβαση στην αμμουδιά.Οι βίλες χωρίζονται σε 4 κατηγορίες (αναλόγως του αριθμού των υπνοδωματίων) και μπορούν να εξυπηρετήσουν άνετα από οικογένειες και μεγάλες παρέες μέχρι ένα ζευγάρι.

«Eneos Beach Villas»: διαμονή με προσωπικότητα στην Κύθνο - εικόνα 3

Ο επισκέπτης έχει την αίσθηση ότι μένει σε ένα ιδιωτικό σπίτι, σαν να βρίσκεται στο εξοχική ή στην βίλα του, καθώς τα «Eneos Beach Villas» συνδυάζουν τις σπιτικές ανέσεις με τις παροχές ενός ξενοδοχείου υψηλού επιπέδου. Οι κατοικίες είναι χτισμένες σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, έτσι κυριαρχεί η αίσθηση της ιδιωτικότητας ενώ η μίνιμαλ διακόσμηση δένει αρμονικά με το κυκλαδίτικο αρχιτεκτονικό στυλ που έχει ακολουθηθεί.

«Eneos Beach Villas»: διαμονή με προσωπικότητα στην Κύθνο - εικόνα 4

Τα καθαρά νερά της – προστατευμένης από τον βοριά – παραλίας του Αγίου Σώστη με την όμορφη αμμουδιά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι εκεί βρίσκεται ο πιο σημαντικός καταδυτικός προορισμός του νησιού συνθέτουν ένα ειδυλλιακό σκηνικό. Επίσης, το συγκρότημα κατοικιών βρίσκεται σε αρκετά κοντινή απόσταση από τα Λουτρά, κατά πολλούς τον ωραιότερο ίσως παραθαλάσσιο οικισμό της Κύθνου. Στην γύρω περιοχή θα βρείτε τα ιαματικά λουτρά, τις πηγές των λουτρών, το βυζαντινό κάστρο της Ωριάς, την γραφική Χώρα, την εντυπωσιακή παραλία της Κολώνας και τον αρχαιολογικό χώρο του Βρυοκάστρου.

INFO

Eneos Beach Villas

Άγιος Σώστης, Λουτρά Κύθνου

Τηλ: 6973555155 - 6973555154

http://www.beachvillas.gr/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.