
Την 1η Δεκεμβρίου ξεκινάει την λειτουργία του το ξενοδοχείο-μέλος του Wyndham Group Hotel, της μεγαλύτερης ξενοδοχειακής αλυσίδας στον κόσμο σε αριθμό ξενοδοχείων.

Το νέο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Athens» ξεκινάει την λειτουργία του την 1η Δεκεμβρίου, δίνοντας ξανά ζωή στο επιβλητικό κτίριο του παλιού ξενοδοχείου Imperial στην πλατεία Καραϊσκάκη. Η επένδυση θα ξεπεράσει στο σύνολό της τα € 5 εκατομμύρια, ενισχύοντας το όλο και πιο γοητευτικό τουριστικό προϊόν της Αθήνας.

Τα 276 δωμάτια του ξενοδοχείου σχεδιάστηκαν με στόχο να προσφέρουν πολυτέλεια και άνεση επιλέγοντας έξυπνους συνδυασμούς επίπλων και διακόσμησης με στόχο να αξιοποιείται όλη η επιφάνεια του δωματίου. Η χρήση καθρεφτών δίνουν μεγαλύτερη αίσθηση ευρυχωρίας. Τα μπάνια είναι άνετα με επιστρώσεις με υφή μαρμάρου, φιμέ τζάμια και φωτιζόμενες χρωματιστές επιφάνειες πίσω από μεγάλους καθρέφτες.
Ανάμεσα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, περιλαμβάνονται το εστιατόριο FOS και το SILK Lounge Bar στο ισόγειο, ένα εντυπωσιακό roof top μπαρ-εστιατόριο 450τ.μ. στον 9ο όροφο με πισίνα καταρράκτη και θέα 360° σε όλη την Αθήνα μέχρι και τη θάλασσα καθώς και spa και γυμναστήριο.

Το εστιατόριο «Fos» στο αίθριο του ξενοδοχείου θα προσφέρει πιάτα μεσογειακής κουζίνας με άρωμα Ελλάδας, ενώ παράλληλα θα σερβίρεται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ. Το lounge bar «Silk» θα προσφέρει χαλαρωτική ατμόσφαιρα και θέα στην Πλατεία Καραϊσκάκη, ενώ θα σερβίρονται σνακς. Το «Above» Roof top Bar Restaurant στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου με υπέροχη πανοραμική θέα στην πόλη και ethnic street food, γεύσεις από όλο τον κόσμο αλλά και την Ελλάδα καθώς και signature cocktails.
Υπενθυμίζεται ότι το development και management του Wyndham Grand, που ανοίγει τελικά νωρίτερα από όσο είχε υπολογιστεί, έχει αναλάβει η Zeus International, μία ελληνική εταιρία που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδρύματα και οργανισμούς, καθώς και υπηρεσίες ανάπτυξης και management σε ξενοδοχεία, όντας ήδη υπεύθυνη για τη λειτουργία ξενοδοχείων στην Ανατολική Ευρώπη.

O Γεώργιος Μαργαρίτης, Γενικός Διευθυντής του Wyndham Grand Athens δήλωσε: «Το Wyndham Grand Athens δεν θα είναι ακόμη ένα ξενοδοχείο αλλά μία νέα μοναδική εμπειρία διαμονής για τον επισκέπτη της Αθήνας. Η διεθνής εμπειρία της Zeus International και το όνομα της Wyndham Hotel Group αποτελούν εχέγγυα επιτυχίας για το νέο ξενοδοχείο».
Ο Θεόδωρος Κάτσος, Διευθυντής Πωλήσεων του Wyndham Grand Athens, σημείωσε ότι: «Μέσα από την μεγάλη διαθεσιμότητα δωματίων και τις ξεχωριστές υπηρεσίες (τουρισμού, εταιρικές, διακοπών, συνεδρίων) στόχος μας είναι να προσελκύσουμε όλα τα είδη επισκεπτών προσφέροντας την καλύτερη εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές.»
«Wyndham Grand Athnes», Μεγ. Αλεξάνδρου 2, 2103614923