Το ολοκαίνουργιο μέλος των Electra Hotels έρχεται στην οδό Μητροπόλεως.
Το επιβλητικό κτίριο του Υπουργείου Παιδείας ανακατασκευάστηκε πλήρως προκειμένου να στεγάσει το «Electra Metropolis Athens», το οποίο εμπλουτίζει το portfolio του ομίλου Electra Hotels & Resorts («Electra Athens», «Electra Palace Athens», «Electra Palace Thessaloniki» και «Electra Palace Rhodes») που αγαπά ιδιαίτερα τη νεοκλασική πολυτέλεια και τα προνομιακά location.
«Το νέο ξενοδοχείο θα είναι πέντε αστέρων με δυναμικότητα 216 δωματίων, συνεδριακούς χώρους, εστιατόρια και μπαρ, χώρο ευεξίας, εσωτερική και εξωτερική πισίνα και Roof Garden. Ως το νέο παιδί του ομίλου έρχεται με φρέσκια ματιά, σε ένα περιβάλλον καινούργιο και έχει στόχο να ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες του μοντέρνου ταξιδιώτη», μας είχε πει ο o marketing director του ομίλου, κ. Γιάννης Τσάκαλος σε συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει αναφορικά με το «Electra Metropolis Athens», το οποίο ανοίγει τελικά την ερχόμενη Παρασκευή επί της Μητροπόλεως.
Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δούμε από κοντά, ωστόσο σημειώστε πως μια πολύ ενδιαφέρουσα κατάσταση, αλλά και πρόταση εξόδου για τους Αθηναίους, ετοιμάζεται στον δέκατο όροφο: ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις με έμφαση στο ψάρι από τον σεφ Δημήτρη Μπούτσαλη στο «Metropolis Roof Garden», κοκτέιλ στο «M bar» και βέβαια συναρπαστική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό.
«Electra Metropolis Athens», Μητροπόλεως 15, 210/3370100