Last minute ιδέες για Πάσχα

Στο βουνό ή τη θάλασσα, στην boutique ατμόσφαιρα μιας μικρής μονάδας ή στη φροντίδα ενός μεγάλου ξενοδοχείου; Αν ακόμα δεν έχετε αποφασίσει, ακολουθούν οι προτάσεις μας για ένα Πάσχα όπως το φαντάζεστε.

Last minute ιδέες για Πάσχα

Στο βουνό ή τη θάλασσα, στην boutique ατμόσφαιρα μιας μικρής μονάδας ή στη φροντίδα ενός μεγάλου ξενοδοχείου; Αν ακόμα δεν έχετε αποφασίσει, ακολουθούν οι προτάσεις μας για ένα Πάσχα όπως το φαντάζεστε.

Με boutique αύρα

Last minute ιδέες για Πάσχα - εικόνα 1
«Belvedere», Μύκονος

Με πιο χαρακτηριστικές στιγμές την Τελετή του Νιπτήρος και τη μεγαλειώδη Ακολουθία της Αγάπης, η Πάτμος έχει ένα από τα ομορφότερα Πάσχα του Αιγαίου αλλά και ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία του, το Patmos Aktis Suites & Spa στην παραλία του Γροίκου. Τα ειδικά πακέτα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το αναστάσιμο δείπνο πέντε πιάτων στο εστιατόριο «Apocalypsis» (Χρυσός Σκούφος 2016) και τον εορταστικό μπουφέ την Κυριακή του Πάσχα (από € 994 για τρεις διανυκτερεύσεις και από € 1.190 για πέντε διανυκτερεύσεις, 2247032800).

Για όσους επιθυμούν να βιώσουν τον παλμό του κοσμοπολίτικου μυκονιάτικου Πάσχα, το εμβληματικό Belvedere στην καρδιά της Χώρας συμπληρώνει φέτος τα 20 χρόνια του και το γιορτάζει με ειδικά prepaid πακέτα διαμονής που εξασφαλίζουν έκπτωση μέχρι 40%. Για το αναστάσιμο δείπνο και το γεύμα της Κυριακής του Πάσχα, ο executive chef του «Belvedere» Νίκος Ζερβός διανθίζει τις signature δημιουργικές ελληνικές προτάσεις του με τις γεύσεις των ημερών στο «Thea Restaurant», πλάι στην πισίνα (2289025122).

Last minute ιδέες για Πάσχα - εικόνα 2
«6 Κλειδιά», Πήλιο

Στη Σκιάθο, που γιορτάζει το Πάσχα σύμφωνα με το αγιορείτικο τυπικό, το Mandraki Village είναι ένα πολυτελές, φιλόξενο και χαρούμενο ξενοδοχείο κοντά στις Κουκουναριές, το οποίο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη γαστρονομική διάσταση της εμπειρίας με το «Elia’s restaurant» (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το «α»). Εδώ θα σερβιριστεί το δείπνο του Μ. Σαββάτου (€ 30 κατ’ άτομο), ενώ την Κυριακή η δράση μεταφέρεται στους κήπους με πλούσιο μπουφέ (€ 35 κατ’ άτομο) και ζωντανή μουσική (πακέτο 3 διανυκτερεύσεων από € 240, 2427049301).

Ατενίζοντας το γραφικό λιμανάκι του Βουρκαρίου από την πανέμορφη πισίνα του, το Aigis Suites σας υποδέχεται στην Τζια με ένα καλάθι γεμάτο πασχαλινά δώρα και ένα πακέτο προσφοράς, που περιλαμβάνει ελληνικό παραδοσιακό πρωινό, ολοήμερο μπουφέ τη Μ. Παρασκευή, αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο, πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα, σε τιμές από € 330 το άτομο για 3 διανυκτερεύσεις και early check in/late check out (2288021825).

Last minute ιδέες για Πάσχα - εικόνα 3
«Aigis Suites», Τζια

Στη Σαντορίνη τώρα, στην ήσυχη νότια πλευρά του νησιού, στο Ακρωτήρι, το Caldera Romantica προτείνει την απόλαυση της άλλης πλευράς της Καλντέρας και του περίφημου σαντορινιού ηλιοβασιλέματος από τα άνετα δωμάτια και τις σουίτες του. Σπιτικό πρωινό με έμφαση στα προϊόντα του νησιού, χαλαρά τετ-α-τετ γύρω από την πισίνα, και μεγάλο ατού οι φιλόξενοι ιδιοκτήτες, οι οποίοι θα σας κανονίσουν πρόθυμα μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων (2286081481).

Πάνω στην εξωτική αμμουδιά Κανάλι της Πρέβεζας, τα τέσσερα στοιχεία της φύσης χαρίζουν στο Sesa Boutique Hotel την ονομασία του και εμπνέουν τη φιλοσοφία του. Τα τρία γεύματα των ημερών στο «Sesa Restaurant» συμπεριλαμβάνονται στα πασχαλινά πακέτα του ξενοδοχείου, μαζί με το πρωινό και τη διαμονή τριών διανυκτερεύσεων σε deluxe double seaview room, σε τιμές από € 499 για δύο άτομα (2682052707).

Στο Πήλιο, το αιώνιο δίλημμα βουνό ή θάλασσα απαντάται αναίμακτα συνδυάζοντάς τα αμφότερα. Στην ανεβασμένη Άφησσο, τη Μ. Παρασκευή, ο Επιτάφιος μεταφέρεται στην παραλία του Αμποβού και μπαίνει στο νερό υπό τους ήχους πασχαλινών ύμνων. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται τα 6 Κλειδιά με 6 ιδιαίτερες σουίτες μέσα σε υπέροχους κήπους με αύρα Προβηγκίας και το ομώνυμο εστιατόριο και hot spot της περιοχής, που απέσπασε και φέτος Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας (2423033720).

Last minute ιδέες για Πάσχα - εικόνα 4
«Poseidonion Grand Hotel», Σπέτσες

Λίγο πιο ψηλά, στο Μούρεσι, η λιτανεία του Επιταφίου περνά από τα δασωμένα μονοπάτια του χωριού, με μόνη πηγή φωτός τα κεριά των πιστών που προσδίδουν ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Στις παρυφές του χωριού, με φοβερή θέα στην παραλία Παπά Νερό, το ανακαινισμένο Agapitos Villas & Guesthouses (2426031005) αποτελεί ιδανική επιλογή διαμονής, δίνοντας έμφαση και στο γαστρονομικό κομμάτι με το εστιατόριο «Εl», το οποίο συντονίζεται αυτές τις ημέρες με τις παραδοσιακές γεύσεις.

Δυο βήματα από μια παρθένα, εξωτική παραλία στη Βουρβουρού της Χαλκιδικής, το Ekies All Senses Resort είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση boutique resort που θα εκτιμήσουν όσοι επιζητούν την απόλυτη χαλάρωση και την προσωπική φιλοξενία. Τα ειδικά πακέτα περιλαμβάνουν και το πασχαλιάτικο γεύμα, διά χειρός του άρτι αφιχθέντος και βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο σεφ Δημήτρη Παμπόρη (από € 131 ανά ημέρα, 2375091000).

Last minute ιδέες για Πάσχα - εικόνα 5
«Ekies All Senses Resort», Χαλκιδική

Η συνάντηση των Επιταφίων στο λιμάνι της Αίγινας είναι ένα από τα κλασικά ραντεβού της Πασχαλιάς στο αγαπημένο νησί του Αργοσαρωνικού, μόνο που φέτος λέμε να τιμήσουμε και το εκκλησάκι του Αγίου Σώστη, πάνω στη μύτη του ακρωτηρίου της Πέρδικας. Έτσι, θα είμαστε κοντά στο περιποιημένο συγκρότημα Antzi Studios & Apartments, με δωμάτια διαφόρων τύπων γύρω από την όμορφη πισίνα, αλλά και την ίδιας ιδιοκτησίας καλή ψαροταβέρνα «Νώντας» για τα νηστίσιμα και εορταστικά εδέσματα των ημερών (2297061233).

Αναζητάτε ένα boutique ξενοδοχείο σε ασυνήθιστο προορισμό; Παίρνοντας το όνομά του από τη μυθική Μάρπησσα και δίνοντας εκ νέου ζωή σε ένα κτίριο ιστορικής σημασίας και στολίδι της πόλης του Αγρινίου, το Marpessa δεν διακρίθηκε τυχαία ως Best Historic Hotel 2016 από τα Historic Hotels of Europe, ενώ η μαγευτική λίμνη Τριχωνίδα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής. Τα πασχαλινά πακέτα ξεκινούν από € 360 για 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό, χρήση spa και το αναστάσιμο δείπνο στο γοητευτικό «Bistrot 17» (2641047500).

Σε μεγάλα ξενοδοχεία και resorts

Last minute ιδέες για Πάσχα - εικόνα 6
«Radisson Blu Beach Resort», Κρήτη

Η είσοδος του Επιταφίου του Αγίου Νικολάου στη θάλασσα συνοδεία αναμμένων πυρσών είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές του Πάσχα στην Τήνο, μαζί με την τελετή της Αγάπης το απόγευμα της Κυριακής στον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας. Λίγα μέτρα από το ναό του Ποσειδώνα, το ανανεωμένο Tinos Beach διαθέτει άνετους υπαίθριους χώρους, μεγάλη πισίνα, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα κοκτέιλ ή ένα σνακ, και φωτεινά δωμάτια, από τα οποία ξεχωρίζουν τα μοντέρνα Aegean με ζωηρά χρώματα (2283022626).

Η συνάντηση όλων των Επιταφίων στην πλατεία Ποσειδωνίου των Σπετσών είναι ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο του σπετσιώτικου Πάσχα, το οποίο απογειώνεται αν το παρακολουθήσεις από τις βεράντες του Poseidonion Grand Hotel. Στους υπέροχα ανακαινισμένους χώρους του ζωντανεύει μοναδικά μια ιστορία εκατό ετών, η οποία συνεχίζει να γράφεται. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τα νέα πιάτα του Σταμάτη Μαρμαρινού (Ειδικό Βραβείο Νέου Ταλαντούχου Σεφ στους Χρυσούς Σκούφους) στα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου, και τα κοκτέιλ με την υπογραφή του «Gin Joint» στο «Palms on the Verandah» (2298074553).

Last minute ιδέες για Πάσχα - εικόνα 7
«Elatos Resort & Health Club», Παρνασσός

Από τις ηχηρές αφίξεις της νέας σεζόν, με την υπογραφή του διεθνούς ξενοδοχειακού ομίλου Radisson Hotels, το Radisson Blu Beach Resort ανοίγει τις πύλες του στις 21/4 στη Μίλατο Λασιθίου. Αν θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα γνωρίσουν την καλοκαιρινή πολιτεία με τις πολυάριθμες παροχές, υπάρχουν πασχαλινά πακέτα 2, 3 και 4 διανυκτευρεύσεων τα οποία περιλαμβάνουν ποτό καλωσορίσματος, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό σε μπουφέ, αναστάσιμο δείπνο Μ. Σαββάτου και πασχαλινό εορταστικό γεύμα σε τιμές από € 160 ανά διανυκτέρευση (2841065000).

Πολύ κοντά στην πόλη της Ζακύνθου, όπου η περιφορά του Επιταφίου ξεκινά γύρω στις 4 τα ξημερώματα, στο κοσμοπολίτικο Αργάσι, τα δωμάτια του Windmill Bay κοιτάζουν απευθείας τη μεγάλη πισίνα και τη θάλασσα, που βρίσκεται ακριβώς από κάτω, ενώ σε μοντέρνους ελληνικούς γαστρονομικούς δρόμους κινείται το «Anadalis», το εστιατόριο του ξενοδοχείου, ύστερα από την έλευση του γνωστού σεφ Αντώνη Πεχλιβανάκη (2695024810).

Last minute ιδέες για Πάσχα - εικόνα 8
«The Westin Resort Costa Navarino», Πύλος

Στην Πελοπόννησο, τα παραδοσιακά έθιμα της Μεσσηνίας εμπνέουν τα πασχαλινά πακέτα της Costa Navarino και διανθίζουν τους περιπάτους δίπλα στη θάλασσα, τη χαλάρωση στο βραβευμένο Anazoe Spa, την αναστάσιμη λειτουργία με τα πυροτεχνήματα κ.ά. Η διαμονή στο The Westin Resort Costa Navarino για δύο άτομα ξεκινά από € 1.295 και στο The Romanos Resort από € 1.394 για 3 διανυκτερεύσεις και περιλαμβάνει πρωινό και τρία εορταστικά γεύματα.

Αν θέλετε να ζήσετε τον περίφημο σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας ανήμερα της Λαμπρής, αλλά και την ατμόσφαιρα της ανανεωμένης πόλης, στο πολυτελές Elite City Resort πάνω στην παραλία θα βρείτε επιπλέον καταπράσινους εξωτερικούς χώρους, παιδική χαρά, μεγάλη πισίνα, μοντέρνα διακόσμηση στα άνετα δωμάτια αλλά και το all-day εστιατόριο «Yiamas Gastro Bar», με τις ιδιαίτερες προτάσεις του σεφ Στέλιου Μπαρμπέα και τα δυνατά κοκτέιλ. Η Ανάσταση γιορτάζεται με κατάνυξη στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου (2721022434).

Last minute ιδέες για Πάσχα - εικόνα 9
«Mandraki Village», Σκιάθος

Στα κοντινά παράλια του Κορινθιακού, από το καθιερωμένο αναστάσιμο δείπνο με τη μαγειρίτσα και το σούβλισμα του αρνιού στους ονειρεμένους κήπους του Alkyon Resort Hotel & Spa μέχρι τη δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων του 1.200 τ.μ. Spa Center και το πρωινό και απογευματινό πρόγραμμα παιδικής απασχόλησης, τα value for money πακέτα σε τιμές από € 70 κατ’ άτομο την ημέρα και δωρεάν ένα παιδί έως 12 ετών εγγυώνται μια πασχαλινή απόδραση που θα εκτιμήσει όλη η οικογένεια (2741052010).

Η χαλάρωση και η άμεση επαφή με τη φύση που προσφέρουν τα μπανγκαλόους του Aktaion Resort Hotel στην παραλία της Σελινίτσας στο Γύθειο, με τη μικρή αυλή που βλέπει στο κύμα και την όμορφη πισίνα, σίγουρα θα σας ανοίξει την όρεξη για διαδρομές στην περιοχή της Μάνης και της Λακωνίας. Επιστρέφοντας θα απολαύσετε την οικογενειακή ατμόσφαιρα αλλά και το καλό φαγητό μαζί με όλα τα λαμπριάτικα παραδοσιακά εδέσματα (2733029114).

Last minute ιδέες για Πάσχα - εικόνα 10
Elounda Breeze Resort

Τα πολυτελή ξενοδοχεία της νεοσύστατης VITA Hotel προσφέρουν πακέτα διακοπών για πασχαλινές διακοπές στη Ρόδο και στην Ελούντα και μας περιμένουν να απολαύσουμε όλα τα παραδοσιακά πασχαλινά έθιμα σε συνδυασμό με τη θάλασσα, τον ήλιο και την παραλία. Το Aegean Breeze Resort στην παραλία Φάνες της Ρόδου προσφέρει πακέτο 3 διανυκτερεύσεων all inclusive board, από €120/διανυκτέρευση για 2 άτομα, ενώ στην Ελούντα, σε έναν από τους πιο πολυτελείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας, το Elounda Breeze Resort προτείνει 3 διανυκτερεύσεις all inclusive board από € 100/διανυκτέρευση για 2 άτομα, μέσα σε ολάνθιστους κήπους και σε απόσταση αναπνοής από το διάσημο για το ατμοσφαιρικό τελετουργικό του Πάσχα Άγιο Νικόλαο, για αξέχαστες μέρες χαλάρωσης και απόλαυσης.

Last minute ιδέες για Πάσχα - εικόνα 11
«Alkyon Resort Hotel & Spa», Βραχάτι

Η Πασχαλιά στο χωριό Κάψια, στις παρυφές του Μαινάλου, μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα, αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη. Ανάμεσα στις πολλές παροχές, οι οικογένειες θα εκτιμήσουν τον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο με εξειδικευμένο παιδαγωγό ενώ οι λάτρεις των περιηγήσεων το γεγονός ότι το χωριό Κάψια αποτελεί πύλη εισόδου για τις ομορφιές της ορεινής Αρκαδίας (2710235822-3).

Άλλο αγαπημένο μας βουνό ο Παρνασσός. Στο ελατοσκέπαστο σκηνικό της Αγόριανης, τα πολυτελή chalet του Elatos Resort & Health Club προσφέρουν ησυχία, ενώ τα πασχαλινά πακέτα σε τιμές από € 220 ανά ημέρα για τρεις διανυκτερεύσεις, περιλαμβάνουν πλούσιο πρωινό, το νηστίσιμο δείπνο της Μ. Παρασκευής, το δείπνο του Μ. Σαββάτου και το εορταστικό τραπέζι της Κυριακής (2234061162).

Έντονο παραδοσιακό χρώμα έχουν οι πασχαλινές ημέρες στο πολυτελές Valis Resort στο γραφικό λιμανάκι της Αγριάς, λίγο έξω από τον Βόλο. Φτάνοντας στο δωμάτιο θα βρείτε λαμπάδες για την Ανάσταση, ενώ η συνέχεια γράφεται στους άνετους κοινόχρηστους χώρους, στο spa, στους κήπους για το σούβλισμα του αρνιού, αλλά ακόμα και στα όμορφα χωριά του Πηλίου που βρίσκονται πολύ κοντά. Για τους μικρούς επισκέπτες υπάρχει παιδότοπος και πλήρες πρόγραμμα για όλες τις γιορτινές μέρες με δημιουργικά παιχνίδια (2428097260-5).

Last minute ιδέες για Πάσχα - εικόνα 12
«Domotel Arni», Καρδίτσα

Για όσους προτιμούν τις μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες, η Grecotel έχει ετοιμάσει πλουσιοπάροχα πακέτα 3 και 4 διανυκτερεύσεων που περιλαμβάνουν όλα τα εορταστικά γεύματα, το πλούσιο signature πασχαλινό πρόγραμμα, δωροεπιταγές και κάποιες δωρεάν υπηρεσίες σε όλα της τα ξενοδοχεία, από την Κέρκυρα, την Κρήτη και το Σούνιο μέχρι τη Μύκονο, την Καλαμάτα, την Αλεξανδρούπολη και τη Λάρισα. Σε ορισμένες περιπτώσεις συμπεριλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια και το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σας (τηλ. κέντρο 2107280404).

Με ένα ενδιαφέρον ξενοδοχειακό portfolio από τη Θεσσαλονίκη και το Καϊμακτσαλάν μέχρι τον Βόλο, την Αράχοβα, την Καρδίτσα και την Αθήνα, σε πασχαλινό mood βρίσκεται η Domotel Hotels & Resorts. Ενδεικτικά, στο Domotel Les Lazaristes της Θεσσαλονίκης το ειδικό πακέτο περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις, το δείπνο της Ανάστασης και τον εορταστικό μπουφέ της Κυριακής σε τιμές από € 55 κατ’ άτομο ανά ημέρα (2310647400), ενώ στο Domotel Arni της Καρδίτσας οι τιμές ξεκινάνε από € 54 κατ’ άτομο ανά ημέρα για τρεις διανυκτερεύσεις και το αναστάσιμο δείπνο (2441022161).

Και μια και πιάσαμε τους λίγο πιο μακρινούς προορισμούς, τα πασχαλινά πακέτα του πολυτελούς Nikopolis Hotel Thessaloniki –σε τιμές από € 105 ανά ημέρα σε superior δίκλινο δωμάτιο (32 τ.μ.), με θέα στους κήπους ή στην υπέροχη πισίνα, απεριόριστη χρήση του τεράστιου Aqua Club Spa αλλά και έκπτωση 15% στις θεραπείες– είναι μια καλή αφορμή για να ανηφορίσουμε στη Θεσσαλονίκη. Πρόσθετο ατού, το δυναμικό εστιατόριο «Da Vinci» όπου θα σερβιριστούν τα γεύματα των ημερών με έξτρα χρέωση (2310401000).

Last minute ιδέες για Πάσχα - εικόνα 13
Πάσχα αλά Grecotel

Στην αγκαλιά της Βεγορίτιδας, το καινούργιο ξενοδοχείο Kleio Resort & Spa στο Αμύνταιο έχει ετοιμάσει ένα δελεαστικό πακέτο 3 διανυκτερεύσεων (από € 240 το δίκλινο και από € 290 το τρίκλινο) στο οποίο συμπεριλαμβάνονται το πασχαλινό τραπέζι με παραδοσιακό σούβλισμα στον κήπο, χρήση της θερμαινόμενης πισίνας και του γυμναστηρίου και έκπτωση 15% στις θεραπείες μασάζ του ατμοσφαιρικού spa, ιδανικά την ώρα που τα παιδιά απασχολούνται στον παιδότοπο (2386020146).

Σε απόσταση αναπνοής από το πιο ατμοσφαιρικό κομμάτι της Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, το μοντέρνο Elisso Hotel μπορεί να αποτελέσει τη βάση ενός road trip στη φύση της Θράκης. Το βράδυ του Μ. Σαββάτου στο wine-restaurant «Αποθήκη» σας περιμένουν με μαγειρίτσα και τοπικά εδέσματα, ενώ ανήμερα της Λαμπρής σειρά έχουν ο οβελίας, το κοκορέτσι και οι χειροποίητοι τζιγεροσαρμάδες (2541084400).

Δείτε και το αναλυτικό μας αφιέρωμα στα έθιμα και τα ξενοδοχεία του Πάσχα.

Σημ. Όπου αναφέρεται τιμή ανά διανυκτέρευση, αφορά διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο. Συμπεριλαμβάνονται οι τυχόν πρόσθετες παροχές που αναφέρονται στο πακέτο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.