«Mykonos Νο5»: tailor-made hospitality

Η Μύκονος της έντασης αλλά και της χαλάρωσης, του privacy αλλά και της παρέας, της οικογένειας αλλά και του ζευγαριού. Τα δυο όμορφα μικρά συγκροτήματα του «Mykonos Νο 5» μπορούν να σας προσφέρουν όλα τα παραπάνω για να… φτιάξετε το δικό σας Πάσχα στη Μύκονο.

«Mykonos Νο5»: tailor-made hospitality

Η Μύκονος της έντασης αλλά και της χαλάρωσης, του privacy αλλά και της παρέας, της οικογένειας αλλά και του ζευγαριού. Τα δυο όμορφα μικρά συγκροτήματα του «Mykonos Νο5» μπορούν να σας προσφέρουν όλα τα παραπάνω για να… φτιάξετε το δικό σας Πάσχα στη Μύκονο.

«Mykonos Νο5»: tailor-made hospitality - εικόνα 1

Όσοι ξέρουν από Μύκονο γνωρίζουν πως η περιοχή Κανάλια είναι αυτή στην οποία επεκτάθηκαν τα τελευταία χρόνια οι λάτρεις του νησιού που θέλουν να χαίρονται (όταν το επιλέγουν) την ησυχία αλλά και την ένταση, μιας και απέχουν μόλις 3,5 χλμ. από τη Χώρα και ελάχιστα λεπτά από τον Ορνό. Την πρώτη φορά που θα πάτε στο «Μykonos Νο5», παρά τη σήμανση, ίσως μπείτε κατά λάθος στην αυλή κάποιας βίλας καθώς σκαρφαλώνετε το μικρό λοφίσκο πριν από τον σχεδόν ιδιωτικό δρόμο προς το ξενοδοχείο, το οποίο πρωτολειτούργησε πέρυσι.

«Mykonos Νο5»: tailor-made hospitality - εικόνα 2

Ξενοδοχείο τρόπος του λέγειν, γιατί το «Mykonos Νο5», παρότι προσφέρει το σέρβις μιας μεγάλης μονάδας, είναι στην ουσία μια οικογενειακή υπόθεση, με τον Δημήτρη Κοντιζά στο τιμόνι. Με ανεβασμένα τα στάνταρ της προσωπικής φιλοξενίας, λοιπόν, μπορεί να υπηρετήσει και τη luxury πλευρά της διαμονής, αυτονόητη για κάποιον που έχει επενδύσει πολλά στις διακοπές ή ακόμα και στο γουικέντ του στο νησί.

«Mykonos Νο5»: tailor-made hospitality - εικόνα 3

Κλειδί για να περάσετε καλά αλλά και να εισπράξετε το value for money είναι να επιλέξετε το σωστό τύπο καταλύματος, ανάλογα με το πόσες μέρες θα μείνετε στο νησί και το στιλ διακοπών που θέλετε να κάνετε. Αν είστε ζευγάρι, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τα τρία πανέμορφα lofts –η διακόσμησή τους μοιάζει να ξεπήδησε από editorial περιοδικού διακόσμησης– που βρίσκονται στο πρώτο συγκρότημα και έχουν μπροστά τους μια μικρή πισίνα με θέα στη Χώρα.

«Mykonos Νο5»: tailor-made hospitality - εικόνα 4

Για οικογένειες ή μεγάλες παρέες ιδανικές είναι οι κυκλαδίτικες luxury maisonettes ή οι residences. Οι πρώτες είναι υπέροχες διώροφες βίλες με θέα στη θάλασσα και τη Χώρα και στα 120 τ.μ. φιλοξενούν δύο υπνοδωμάτια, καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ιδιωτική πισίνα και μια επίσης πριβέ βεράντα-ταράτσα. Οι δεύτερες απλώνονται σε ένα επίπεδο (85 τ.μ.), διαθέτουν δύο υπνοδωμάτια, καθιστικό, εξοπλισμένη κουζίνα και δική τους υπερυψωμένη αυλή, ενώ μοιράζονται τη μεγάλη πισίνα που βρίσκεται στο κέντρο του συγκροτήματος.

«Mykonos Νο5»: tailor-made hospitality - εικόνα 5

Το στοιχείο πάντως που χαρακτηρίζει τη διαμονή σε όλους τους τύπους δωματίων του «Μykonos Νο5» είναι η αίσθηση της απόλυτης άνεσης – σαν να βρίσκεσαι στο εξοχικό των ονείρων σου, με κάποιον άλλον να έχει αναλάβει το κανάκεμα που θα απογειώσει τις διακοπές σου. Το ιδιαίτερο πρωινό σερβίρεται στο δωμάτιο όποια ώρα το ζητήσεις ή στην πισίνα, ενώ η κουζίνα του ξενοδοχείου έχει από φέτος τη δυνατότητα να εξυπηρετεί τους φιλοξενούμενους μεσημέρι και βράδυ, με μια μικρή κάρτα για ελαφρύ γεύμα ή δείπνο.

«Mykonos Νο5»: tailor-made hospitality - εικόνα 6

Κανάλια Μυκόνου, 2289024986, 6942203111, www.mykonosnumberfive.com, από € 129 (τα loft).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.