Ξανανοίγει μετά από ανακαίνιση 8 εκατομμυρίων ευρώ το The Crete Golf Club

Πλήρως ανακαινισμένο, µετά από 12 µήνες εντατικής προετοιµασίας και με μια επένδυση της τάξεως των 8 εκατομμυρίων ευρώ, το The Crete Golf Club στη Χερσόνησο φιλοδοξεί να αναδείξει την Κρήτη σε διεθνή προορισμό για γκολφ.

Ξανανοίγει μετά από ανακαίνιση 8 εκατομμυρίων ευρώ το The Crete Golf Club

Πλήρως ανακαινισμένο, µετά από 12 µήνες εντατικής προετοιµασίας και με μια επένδυση της τάξεως των 8 εκατομμυρίων ευρώ, το The Crete Golf Club στη Χερσόνησο φιλοδοξεί να αναδείξει την Κρήτη σε διεθνή προορισμό για γκολφ.

Ξανανοίγει μετά από ανακαίνιση 8 εκατομμυρίων ευρώ το The Crete Golf Club - εικόνα 1

Πέρα από το μοναδικού κάλλους μεσογειακό φυσικό περιβάλλον, με υπέροχη θέα στα λασιθιώτικα βουνά, το The Crete Golf Club διαθέτει πλέον ένα ανακατασκευασµένο γήπεδο 18 οπών και διεθνών προδιαγραφών (το µοναδικό στο νησί), ένα πλήρως ανακαινισµένο Club House με πιάτα κρητικής κουζίνας, café-bar, πλήρως εξοπλισµένο κατάστηµα (Pro Shop) ειδών γκολφ και προπονητικές εγκαταστάσεις εναρµονισµένες µε τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ξανανοίγει μετά από ανακαίνιση 8 εκατομμυρίων ευρώ το The Crete Golf Club - εικόνα 2

Μόλις 15 λεπτά από το διεθνές αεροδρόµιο Ηρακλείου, και με ατού τον ιδανικό για γκολφ καιρό σχεδόν 365 µέρες το χρόνο, το The Crete Golf Club έχει όλα τα φόντα να υποδεχθεί τους Έλληνες και ξένους γκόλφερ, μια από τις πιο σημαντικές κατηγορίες τουριστών, αφού ξοδεύουν κατά μέσο όρο την ημέρα όσο ξοδεύει σε μια εβδομάδα ο μέσος τουρίστας, όπως μας έχει πει σε παλιότερη συνέντευξη ο νέος ιδιοκτήτης του Crete Golf Club Θεόδωρος Βασιλάκης , Πρόεδρος της AEGEAN, και από τους πιο ένθερµους υποστηρικτές του αθλήµατος στην Ελλάδας.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο περιοδικό Blue της AEGEAN με αφορμή το The Crete Golf Club: «Ήταν ανέκαθεν και παραµένει πεποίθησή µου ότι η Κρήτη, ένα νησί όπου ακόµη και το χειµώνα ο καιρός µοιάζει σαν καλοκαίρι της βόρειας Ευρώπης, θα πρέπει να φτάσει να διαθέτει τουλάχιστον 20 γήπεδα golf διεθνών προδιαγραφών».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

5 γοητευτικά χωριά στην Τουρκία που αξίζουν μια θέση στη λίστα των επόμενων ταξιδιών σου

Ξέχνα την Κωνσταντινούπολη: Αυτά είναι τα πιο γοητευτικά χωριά της Τουρκίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
16/08/2026

Οι παραλίες-καταφύγια της Αττικής που κάνουν τον Δεκαπενταύγουστο στην πόλη πιο εύκολο

Μένετε στην Αθήνα τον Δεκαπενταύγουστο; Ανακαλύψτε τις καλύτερες ελεύθερες παραλίες της Αττικής για δροσερές βουτιές, καθαρά νερά και οικονομικές αποδράσεις κοντά στην πόλη.

Τι ξέρουμε για το Μπουργκάς, την πόλη που θα φιλοξενήσει την Eurovision στη Βουλγαρία

Το Μπουργκάς ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τη Eurovision 2027 και συστήνεται ξανά στην Ευρώπη: μια παραθαλάσσια πόλη με πάρκα, ιστορία, παραλίες και αξιοθέατα.

5 πανηγύρια της Ελλάδας που αξίζει να ζήσεις έστω και μια φορά

Από την Ικαρία μέχρι την Κάρπαθο και από την Αμοργό μέχρι την Κάσο, αυτά είναι τα πανηγύρια που κρατούν ζωντανή την ελληνική παράδοση και μετατρέπουν μια καλοκαιρινή βραδιά σε αξέχαστη εμπειρία.

Αυτές είναι οι παραλίες που χαρίζουν καλοκαιρινές βουτιές χωρίς συνωστισμό

Αν αναζητάτε όμορφες παραλίες για τις διακοπές ή μια καλοκαιρινή εξόρμηση, υπάρχουν επιλογές που προσφέρουν χώρο, ηρεμία και χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα.

Influencer αποκαλύπτει 3 ελληνικά πανηγύρια που πρέπει να ζήσεις τον Δεκαπενταύγουστο

Που χτυπά η καρδιά του ελληνικού πανηγυριού τον Δεκαπενταύγουστο; Μια ελληνίδα influencer ξεχωρίζει τρία νησιά για αυθεντικό γλέντι, χορό και καλοκαιρινή διασκέδαση.

Η Αθήνα είναι μία από τις καλύτερες πόλεις για να ζεις, λέει η Gen Z

Το Time Out ρώτησε χιλιάδες νέους κάτω των 30 ετών ποιες πόλεις του κόσμου κάνουν την καθημερινότητά τους καλύτερη. Από το Τόκιο και το Πόρτο μέχρι την Αθήνα, αυτές είναι οι 20 που ξεχώρισαν.