2 θεματικά πακέτα για εκδρομή στο Ζαγόρι

Η φθινοπωρινή φύση στα Ζαγοροχώρια είναι υπέροχη, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό! 2 ιδιαίτερα ξενοδοχεία μας καλούν για εκδρομές με θέμα.

2 θεματικά πακέτα για εκδρομή στο Ζαγόρι

Η φθινοπωρινή φύση στα Ζαγοροχώρια είναι υπέροχη, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό! 2 ιδιαίτερα ξενοδοχεία μας καλούν για εκδρομές με θέμα.

Τριήμερο αποτοξίνωσης στο Kipi Suites

2 θεματικά πακέτα για εκδρομή στο Ζαγόρι - εικόνα 1

Από τις 23 έως τις 26 Οκτωβρίου, χαρίστε στον εαυτό σας ένα τριήμερο αποτοξίνωσης από την καθημερινή πίεση και μύησης σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής με βάση την ιδιαίτερη μονάδα Κήποι Suites με οκτώ σουίτες ξεχωριστής αισθητικής, στην καρδιά του Ζαγοριού. Το Heal Yourself Retreat περιλαμβάνει: Yoga, ασκήσεις αναπνοών, διαλογισμό, ατομικές & ομαδικές συνεδρίες διαχείρισης συναισθημάτων κ.α. από την Νάταλι Βέλτση, ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια με έδρα της την Αθήνα και τον Ευθύμη Πουρνάρα, πιστοποιημένο Yoga Instructor.

Παράλληλα, έχουν σχεδιαστεί ειδικά μελετημένα γεύματα που θα στηρίζονται στις αρχές της αποτοξίνωσης, με εκλεκτή πρώτη ύλη υψηλής θρεπτικής αξίας.

Το πακέτο περιλαμβάνει:
Τρεις διανυκτερεύσεις
Εκλεκτό πρωινό, γεύμα & δείπνο αποτοξίνωσης
Συμμετοχή στο Heal Yourself retreat Early check-in & Late check-out
Όλους τους φόρους

Aναλυτικό πρόγραμμα:
Τιμή για δίκλινη, τρίκλινη ή τετράκλινη χρήση: €360
Τιμή για μονόκλινη χρήση: €500
Οι παραπάνω τιμές είναι κατ' άτομο.

Δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις: 6942 019196, 26530 71995.

Κυνήγι μανιταριών και μουσικοκαζανέματα στο Aristi Mountain Resort & Villas

2 θεματικά πακέτα για εκδρομή στο Ζαγόρι - εικόνα 2

Το ατμοσφαιρικό και πολυτελές Aristi Mountain Resort στην Αρίστη, μέλος της οικογένειας των πολυτελών Small Luxury Hotels of the World, οργανώνει δύο ξεχωριστές εκδήλωσες με έντονο παραδοσιακό χαρακτήρα, γεμάτες γεύσεις και μυρωδιές της Ηπείρου. Η πρώτη, το «Κυνήγι μανιταριών στο Ζαγόρι» πρόκειται για μια οργανωμένη εκδρομή στις δασικές περιοχές του Ζαγορίου με θέμα την συλλογή μανιταριών. Η δεύτερη, τα «Μουσικοκαζανέματα στο Ζαγόρι» έχει ως θέμα τη διαδικασία απόσταξης του τσίπουρου και θα πραγματοποιηθεί υπό την συνοδεία ζωντανής ηπειρώτικης μουσικής.

Κυνήγι μανιταριών στο Ζαγόρι σε συνεργασία με την Trekking Hellas
Παρασκευή 16 – Κυριακή 18 Οκτωβρίου
Τιμή πακέτου τα δύο άτομα από: € 270

Περιλαμβάνει:
Διαμονή (2 νύχτες) σε δίκλινο δωμάτια με πρωινό, μεταφορές προς και από τα σημεία εκκίνησης και τερματισμού της εκδρομής, δείπνο με μανιτάρια στο εστιατόριο Salvia, εξειδικευμένο συνοδό μανιταριών, σακίδιο πλάτης, μπατόν (μπαστούνια) σε όσους τα χρειάζονται, αδιάβροχα (κατόπιν ζήτησης), καλάθι και μαχαίρι για συλλογή μανιταριών και γάντια.
Διάρκεια δραστηριότητας: 4 ώρες

Μουσικοκαζανέματα στο Ζαγόρι
Παρασκευή 30 Οκτωβρίου – Κυριακή 1 Νοεμβρίου
Τιμή πακέτου τα δύο άτομα από: € 269
Περιλαμβάνει: Διαμονή (2 νύχτες) σε δίκλινο δωμάτια με πρωινό, την εκδήλωση της απόσταξης με ξεναγό τον Chef του ξενοδοχείου, Κίμων Λίγδα, κέρασμα παραδοσιακών μεζέδων και ζωντανή μουσική από το αγαπητό συγκρότημα της Ηπείρου οι «ΜΟΥΚΛΙΟΜΟΣ», με ακούσματα παραδοσιακής ηπειρώτικης μουσικής αλλά και ηπειρώτικης τζαζ! .

Κρατήσεις μόνο για την εκδήλωση της απόσταξης και κέρασμα παραδοσιακών μεζέδων: 30 ευρώ κατ' άτομο.

Δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις: Τηλ: 26530 41330.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.

Η Modus & Amplio ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ανανεωμένο "Bratsera Hotel"

Το "Bratsera" εισέρχεται σε μία νέα εποχή, με ανανεωμένο λογότυπο, νέα ιστοσελίδα και ένα καινούριο γαστρονομικό concept με την υπογραφή δύο κορυφαίων Ελλήνων Chef.

Πώς θα είναι φέτος τα καλοκαιρινά ταξίδια στην Ευρώπη; Σύμφωνα με το "Conde Nast Traveler" όχι και πολύ αισιόδοξα για την Ελλάδα και τη Μεσόγειο

Η κλιματική αλλαγή και ο υπερτουρισμός αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε το καλοκαίρι, θέτοντας νέα δεδομένα και ως προς τη βιωσιμότητα.