Πάσχα με άρωμα παράδοσης στην Αστυπάλαια

Αν  αναζητάτε μια ιδιαίτερη πρόταση για Πάσχα έξω από τα συνηθισμένα, το ανανεωμένο Kallichoron Art Boutique Hotel στην Αστυπάλαια, έχει ετοιμάσει ένα ενδιαφέρον πακέτο.

Πάσχα με άρωμα παράδοσης στην Αστυπάλαια

Πασχαλινή απόδραση με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, μια από τις ομορφότερες Χώρες του Αιγαίου και τις νησιώτικες παραδόσεις. Οι μυρωδιές από την τοπική αλισφακιά, το ανθισμένο φασκόμηλο και τα σχίνα είναι μεθυστικές, ενώ οι παραδοσιακές λαμπρόπιτες, τα κιτρινοκούλουρα με το μυρωδάτο σαφράν και ο παραδοσιακός «λαμπριανός» την Ανάσταση κάνουν το Πάσχα στην Αστυπαλιά μαγική εμπειρία.

Αν λοιπόν αναζητάτε μια ιδιαίτερη πρόταση για Πάσχα έξω από τα συνηθισμένα, το ανανεωμένο Kallichoron Art Boutique Hotel στην Αστυπάλαια, που πριν λίγες μέρες παρουσίασε το νέο πρόσωπό του σε ένα brunch στο Root Artspace στο Θησείο, έχει ετοιμάσει ένα ενδιαφέρον πακέτο.

Πρόκειται για ένα πακέτο 5 ημερών (4 διαν/σεις) σε δίκλινο με € 439 που περιλαμβάνει πρωινό, ενοικίαση αυτοκινήτου, παραδοσιακό αναστάσιμο δείπνο στη Χώρα, πασχαλινό γεύμα στη Μαλτεζάνα, καλωσόρισμα και ένα μπουκάλι κρασί, δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι.

Από το Kallichoron Art Boutique Hotel ο επισκέπτης απολαμβάνει μοναδική θέα στον οικισμό της Χώρας, τους κατάλευκους ανεμόμυλους, το Ενετικό Κάστρο, την Παναγία Πορταϊτισσα και την απεραντοσύνη του Αιγαίου.

Φέτος το ξενοδοχείο με τη βοήθεια της art curator Μαρίας Μιγάδη φιλοξενεί στους χώρους του την έκθεση ζωγραφικής «Μελωδίες Αιγαίου» με έργα της εικαστικού Γεύσως Παπαδάκη εμπνευσμένα κυρίως από την ελληνική φύση και παράδοση.

Μεταξύ άλλων, το Kallichoron προωθεί τη «φιλοσοφία» του Ελληνικού Πρωινού με τη φροντίδα της διατροφολόγου Μαίρης Μιχελή MSc.

Την ομάδα του Kallichoron φέτος συμπληρώνει η διάσημη ελληνο-ισπανίδα movement instructor Denise Perdikidis. Το νησί με τις παρθένες παραλίες και την ιδιαίτερη ενέργεια γίνεται το ιδανικό σκηνικό για διαλογισμό και ασκήσεις εναρμόνισης του σώματος, αλλά και για πολλές άλλες θεματικές εξορμήσεις, οι οποίες διοργανώνονται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
17/04/2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.

Η Modus & Amplio ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ανανεωμένο "Bratsera Hotel"

Το "Bratsera" εισέρχεται σε μία νέα εποχή, με ανανεωμένο λογότυπο, νέα ιστοσελίδα και ένα καινούριο γαστρονομικό concept με την υπογραφή δύο κορυφαίων Ελλήνων Chef.

Πώς θα είναι φέτος τα καλοκαιρινά ταξίδια στην Ευρώπη; Σύμφωνα με το "Conde Nast Traveler" όχι και πολύ αισιόδοξα για την Ελλάδα και τη Μεσόγειο

Η κλιματική αλλαγή και ο υπερτουρισμός αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε το καλοκαίρι, θέτοντας νέα δεδομένα και ως προς τη βιωσιμότητα.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στη Μακεδονία

Έθιμα με ρίζες πίσω στο χρόνο και φύση στον υπερθετικό.