Ένας «Scorpios» ετοιμάζεται να... τσιμπήσει τη Μύκονο

To «Scorpios Beach Club» φέρνει στην παραλία της Παράγκας την boho αύρα του αδερφού ξενοδοχείου «San Giorgio Mykonos».

Ένας «Scorpios» ετοιμάζεται να... τσιμπήσει τη Μύκονο

To «Scorpios Beach Club» φέρνει στην παραλία της Παράγκας την boho αύρα του αδερφού ξενοδοχείου «San Giorgio Mykonos».

Ένας «Scorpios» ετοιμάζεται να... τσιμπήσει τη Μύκονο - εικόνα 1

Φιλοδοξώντας να επαναπροσδιορίσει το premium beach life με bohemian όρους, το «Scorpios Beach Club» μοιάζει να φτιάχνεται με τα ίδια υλικά του ξενοδοχείου που αποτελεί μέλος των Design Hotels: back to basics πολυτέλεια, φυσικά υλικά, ξεκούραστα χρώματα, αλλά και δημιουργία μιας αίσθησης κοινότητας για τους μοντέρνους ταξιδιώτες-νομάδες του κόσμου. Οι Anabell Kutucu και Michael Schickinger που σχεδίασαν το «San Giorgio» συνεργάζονται εδώ με τους δικούς μας K-Studio, οπότε περιμένουμε ένα σίγουρα αέρινο και ντελικάτο αποτέλεσμα που θα ταιριάζει γάντι στα ονειρικά ηλιοβασιλέματα της Παράγκας.

Το beach club θα απλώνεται σε ένα κομμάτι της κεντρικής παραλίας και σε μια ακόμα μικρότερη, και θα ανεβαίνει αμφιθεατρικά στην πλαγιά φιλοξενώντας ένα διακριτό χώρο bar, ενώ θα διαθέτει εστιατόριο ολοήμερης λειτουργίας. O «Scorpios» αποτελεί το νέο project του γερμανικού δίδυμου των Thomas Heyne και Mario Hertel, οι οποίοι βρίσκονται επίσης πίσω από το πασίγνωστο club «Paradise», το οποίο αφήνουν φέτος ύστερα από 10 χρόνια. Τα εγκαίνια προγραμματίζονται για το Μάιο, οπότε και θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.