Πόρτο Χέλι - Ερμιόνη

All day fun στα beach bar της Βερβερόντας στο Πόρτο Χέλι, βουτιές μόνοι με τα πεύκα στα πριβέ κολπάκια της Χηνίτσας, απογευματινός καφές με νησιώτικο χρώμα με θέα τις κεραμιδένιες στέγες της Ερμιόνης, μεζεδοκαταστάσεις και ψαροφαγία σε ψαγμένα ταβερνάκια. Γουικέντ αστραπή στις ακτές της Αργολίδας, χωρίς να μας ανησυχούν τα μποφόρ.

Πόρτο Χέλι - Ερμιόνη

Πόρτο Χέλι - Ερμιόνη

σε ανοδική τροχιά

All day fun στα beach bar της Βερβερόντας στο Πόρτο Χέλι, βουτιές μόνοι με τα πεύκα στα πριβέ κολπάκια της Χηνίτσας, απογευματινός καφές με νησιώτικο χρώμα με θέα τις κεραμιδένιες στέγες της Ερμιόνης, μεζεδοκαταστάσεις και ψαροφαγία σε ψαγμένα ταβερνάκια. Γουικέντ αστραπή στις ακτές της Αργολίδας, χωρίς να μας ανησυχούν τα μποφόρ.

Στο Πόρτο Χέλι μάς αρέσει

Πόρτο Χέλι - Ερμιόνη - εικόνα 1
beach bar Caramouza
  • Να χαζεύουμε στα cafe με θέα τη μαρίνα με το πηγαινέλα των ιστιοπλοϊκών.
  • Να ανακατευόμαστε με το crowd του beach bar Caramouza στην παραλία Βερβερόντα, το νούμερο ένα spot για beach fun. Μπορούμε να περάσουμε εδώ όλη τη μέρα αραχτοί κάτω από τις καλαμένιες ομπρέλες, τσιμπολογώντας μεξικάνικα finger food, ξεσαλώνοντας στα βραδινά parties.
  • Το καινούργιο beach bar Βερβερόντα Island, που άνοιξε στην παραλία Βερβερόντα, στο οποίο πας με βαρκάκι και όπου μπορείς να κάνεις και θαλάσσια σπορ.
  • Που όποια στιγμή της μέρας θέλουμε, μπορούμε να πεταχτούμε στην Κόστα, να πάρουμε το θαλάσσιο ταξί και να περάσουμε απέναντι για καφέ και βόλτα στις Σπέτσες.
  • Που έχουμε πολλές επιλογές για γευστικές εξόδους τα βράδια: μεζέδες που διαλέγουμε από τον κατάλογο-σχολικό τετράδιο, φευγάτες μουσικές και funky ατμόσφαιρα στο Εν Πλω, ευφάνταστες σπεσιαλιτέ και σπιτικά γλυκά, τα οποία εναλλάσσονται καθημερινά, στις Νοστιμιές της Μάρως, που βγάζει τραπέζια και σε ένα πλάτωμα πάνω στη θάλασσα, νόστιμοι μεζέδες σε ένα χαρούμενο νεανικό χώρο στο καινούργιο μεζεδοπωλείο Αλάτι και Πιπέρι.
  • Να ανακαλύπτουμε με το φουσκωτό μικρές αμμουδερές ακρογιαλιές κρυμμένες μες στα πεύκα προς τη Χηνίτσα και τον Άγιο Αιμιλιανό και να ενδίδουμε μετά στις ψαρονοστιμιές της ταβέρνας Χηνίτσα.
  • Στην Ερμιόνη μάς αρέσει

    Πόρτο Χέλι - Ερμιόνη - εικόνα 2
    Ερμιόνη

  • Να αράζουμε αργά το απόγευμα στο μπαρ Μύλος, γύρω από έναν ανεμόμυλο ψηλά στο λόφο, και να περιμένουμε να νυχτώσει χαζεύοντας την Ερμιόνη, με τις κεραμιδένιες στέγες των σπιτιών, από τη μία, και τη μικρή πευκόφυτη χερσόνησο, από την άλλη.
  • Να χαλαρώνουμε στη γραφική αυλίτσα της ταβέρνας Στο δρόμο των Αγίων στην παραλία των Αγίων Αναργύρων και να συνοδεύουμε το κρασί μας με μπρίνια (πιπεριές γεμιστές με τυρί και σάλτσα), άγρια χόρτα, φρέσκο ψάρι και σπιτικά μαγειρευτά.
  • Να βγαίνουμε μπαρότσαρκα στα Μανδράκια και να καταλήγουμε στο Prive, το πιο hot club της περιοχής - δεν είναι λίγοι οι Αθηναίοι που πετάγονται ακόμη και αυθημερόν για βραδινό ποτό.

    Διαμονή

    Πόρτο Χέλι - Ερμιόνη - εικόνα 3
    Νοστιμιές της Μάρως

    Στο Πόρτο Χέλι: Στα μεγάλα συγκροτήματα AKS Porto Heli (27540/53400, από € 96) και Hinitsa Bay (27540/57402, από € 98), δίπλα στη θάλασσα και με όλες τις ανέσεις. Στην πλήρως ανακαινισμένη μονάδα Nautica Bay (27540/51415) με πισίνα, κήπους και θέα στη θάλασσα. Οικονομικά και με πολύ ωραία θέα στα διαμερίσματα Long View (27540/51661, από € 50), που είναι χτισμένα σε λόφο και εξοπλισμένα με τα απαραίτητα. Στο Πλέπι, 12 χλμ. από την Ερμιόνη, στο Porto Hydra (27540/41112, από € 139), με 279 δωμάτια και μπανγκαλόους, τεράστιους κήπους με πράσινο, πολλές παροχές για παιδιά, activities και σπορ. Έλλη Μπουμπουρή
    eboubouri@athinorama.gr
    Τεύχος 227, 16/9/2004

  • Διαβάστε ακόμα

    Τελευταία άρθρα Travel

    Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

    Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

    ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
    25/04/2024

    "Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

    Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

    Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

    Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

    "Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

    Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

    Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

    Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

    Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

    Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

    Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

    Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.